Подробна оценка от Санчо
Благодаря на всички колеги които ме предпазиха от грешката да работя в така наречената "фирма".Специални благодарности на Никол! Сигурно ме канят на неговото място :) :) :) Радвам се че свършват овцете в нашата професия! Време им е и на "вълците"!!!
Подробна оценка от Кирилов
Много правилно, но явно некоректните работодатели, които си имат гръб в лицето на Закона, не искат да има Синдикат на Транспортните работници.Кога ли ще го дочакаме и нас да защитят.Единственото, което ни е гарантирано е да не получаваме възагражденията, които си заработваме, а сме направили курса -доставили стоката или пътниците до съответната точка БЕЗПРОБЛЕМННО.И другото гарантирано ни- да се трепем по пътищата.Кога ли в тази държава ще разберат , че професията на Шофьора може да не е престижна, но е Рискова и отговорна!Както мислят в нормалните държави!
Подробна оценка от петров
Благодаря колеги за информацията Требе да има информация за такива некоректни работодатели Давидим кой ше и работи Отдавна требе да има синдикат на шофьорите както е във всички БЕЛИ държави
Подробна оценка от Иван
Здравейте,
Днес бях на интервю при тях и бях направо шокиран,1. "официалният" им офис е пълна трагедия в една стара панелка с протрит балатум стари кухненски шкафове от едно време ,абе въобще много зле беше,да това не е най важното но все пак говори доста за самата фирма,2.като отидох при шефа,човека успя да ми отдели всичко на всичко 5 мин попита ме кво съм работил,нищо не каза за неговата фирмичка и общо взето това беше и накрая направо ме разби ,като ми каза че аз да им се обадя другата седмица за да ми кажат резултата!!!Изобщо не си правете труда да ходите на интервю там ,явно това пълна пародия на фирма!
Подробна оценка от Евтим
Пиша това мнение не защото в момента кандидатсвам.Колеги първо Обърнете внимание колко често излизат обяви на тази фирма,че търсят шофьори.Ходил съм два пъти при тях,втория от любопитсво,не че незнаех какво ще ми кажат и какво ще стане,а и ми беше по път.Когато отидете по обява във фирмата,че се търси международен шофьор,се обяснява че първо трябва да поработите най-малко шест месеца вътрешно в България(да товарите и разтоварвате ремаркетата каито идват от Европа)за да се опознаете.Тогава за една такава операция собсвеника даваше по 20 лева,сега и 50 да са(което не ми се вярва)си направете сметка сами за какво заплащане става въпрос.Нищо че ТОЙ казва,че колегите ви за тази работа взимат по минимум 1500.Пътува се почти само до Италия и само на двоика.Пак въпроса,а колко ли се изкарва по този начин?Изкам да ви кажа да не си губите времето с тази фирма и неиният собственик.Давам оценки само за заплащане и уважение,за другото не е коректно защото все пак не съм работил там,а и неискам.
Подробна оценка от AJAK
във фирмата се работи под непрекъснат стрес,не се спазва разрешеното и договорено в ТД раб.време на шофьорите ,издават се фалшиви документи за почивки и отпуски на шофьорите,подписваме се за договорена в ТД заплата от 350 лв,която не получаваме,а заплащането се формира от моментното настроение на собственика на Бумиттранс ООД-Александър Георгиев,който дава пари за товарене и разтоварване на стоките а не за пропътувани км, даже и тези пари получаваме не на определените в ТД дати,а когато има кеф Георгиев.разходните норми за гориво са също измислени от него и нямат нищо общо с действителното потребление на влекачите и няма нито един шофьор,който не е в преразход и на който да не му се удържат пари ,така че се работи без адекватно заплащане на положения труд