Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Терикс /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 19 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-19 от общо 19


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пиша това в отговор на мнения на бивши служители
Работата се изразява в следното - зареждат се вендинг автомати със служебни автомобили. Автомобилите са оборудвани с gps системи а офиса с видеокамери. Обикновено служителите палят автомобилите сутрин след 8.30 и се прибират в къщи преди 17.30. Маршрутите си ги определят сами и обикновено не посещават повече от 10 обекта на ден, защото смятат че е достатъчно. Има служители които прекарват няколко часа преди да се приберат в офиса и лентяйстват - може да се провери на видеозаписите. Това го пиша за да се разбере че ако някой смята че шляенето със служебна кола и стоенето безцелно няколко часа в офис се нарича 8 часов работен ден - ние не смятаме така. Напротив - ако машините ти не са почистени, ако са в лошо техническо състояние, ако има оплакване от клиенти от качеството на продуктите, ако имаш предупреждения от ръководството че това трябва да се промени и то продължава - защо трябва да се смята че такива служители трябва да останат на работа.
За създателя на сайтове - казва се Мишо - искам да обясня следното. Неговата задача беше да води електронна кореспонденция по електронните ни пощи. Той каза че изработва простички сайтове и като разбра че ще разработваме сайт изрази желание да го прави и ние се съгласихме да го направи в работно време на използвайки фирмените компютри. Свързахме го с програмистите които поддържат нашия сайт и му осигурихме достъп до сървъра. Оказа се че езика на който пише не е удачен и се разбрахме да нахвърля нещата и праграмистите да ги довършат и да добяват интерфейса, като за Мишо да остане само да администрира сайта.
Информациятя, снимките и цените на продуктите беше качена лично от мен.
Понеже при водене на кореспондениця Мишо допусна грешка и изпрати файл с информация която трябваше предварително да заличи, решихме да му намерим друга работа - той каза че е работил в ел.сервиз и му възложихме да преглежда електрическите части на детски играчки - при първата проверка се оказа че е сменил щепсел на захранващ кабел , но не е видял че кабела е с нарушена изолация. Отново му намерихме друго занимание да се занимава с почистването на играчките. Случи се така че няколко пъти минавайки покрай мястото където той работеше го виждахмехме да седи на стълбището и да пуши цигари.В рамките на два месеца се случваха  все такива неща които касаеха неговата работа,но той никога не беше виновен според него.
След като го освободихме се оказа че се е възползвал от достъпа си до сайта и е заличил информацията в него. Искам да подчертая, че сайта не беше създаден от него, а той взе участие в изработването му в работното си време, и заличената информация не беше качена от него на сайта.
Наистина имаме служители които са при нас от много години, но и маме и такива които работят при нас от година , две - сред тях има хора от които сме повече или по- малко доволни. Не може да сме еднакво доволни от всички наши служители, но за тях е важно да знаят че те трабва да вършат работата си по най-добрия възможен начин защото материалните блага не могат да се появят , а трябва да се изработят.
Няма да дават друга оценка различна от 0 защото съм заинтересована страна, но ще кажа че съм виждал че почти навсякъде в нашия бранш работниците не са на по-добри условия отколкото при нас.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бате Гойко от кога не съм се смял така:)Абсолютно си прав.Няма такава фирма по света там все едно си Алиса в страната на чудесата.Приказки и лъжи и много интриги.Внимавайте по-добре стойте настрана,ако искате да си запълните времето с нерви и глупости пробвайте на ваш страх и риск.Много не коректна фирма,ако се раследва не знам какво ще стане с нея.


-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Така... Много НЕкоректна фирма ! ВНИМАВАЙТЕ !!!
1.Работиш винаги над 8 часа , а те осигуряват на 4 , ако решат да те осигуряват!!!
2.Ако не работиш над 8 часа , те гонят без да ти платят!!!!
3.Не очаквай да ти се "развива" заплатата , това е МИТ!!!
4.Назначават нови работници , а след това ги уволняват без да им платят!!!
5.ДА има стари кадри ,НО те са свързани с шефовете по роднински и за тях правила и закони не важат!!!
6.И да искаш да ги съдиш неможеш , заради елементарни причини: нямаш толкова пари , нямаш толкова връзки , нямаш като техния адвокат !!! (комплимента е за адвоката ).
7.В заключение мога да Ви посъветвам : избягвайте вземане-даване с фирмата , освен ако не сте мазохисти!!!
 


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ми какво да кажа парите които дават не самного(те къде ли дават)отношението е супер зле,няма трудов договор уж те осигуряват на четири часа ама няма и толкова защото просто не ти пускат договор и после чао.Който мисли да работи там да не се лъже аз се прецаках и накрая нищо само си изгубих времето,наемат служители за по два три месеца и ги съкращават.В началото залъгват как хората ртаботят там от години,но това е само тяхнма измишльотина.Развитие също не търсете там.


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
-5

Много не коректно от страна на фирмата,уж сигурно ама ме съкратиха на 2 месец даже не ми платиха осигуровки.За моята работа нчма какво да кажа напрабих им сайт kiddie-rides.net и след нова година ме съкратиха.Благодаря много на фирмата за сигурността и уважението,което съм заслужил,ако мислите да започвате работа там си помислете добре,защото много се говори,а нищо не се върши лъжи на килограмл.  


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
4

Аз съм бивш служител. Напуснах преди време, защото реших да си пробвам късмета в чужбина. малко на гурбет :) Не се получи, но съм приятно изненадан, че съм отново добре дошъл в Терикс.
Заплащане: Обективно и адекватно, но честно На кой му стигат парите бе хора ?!
Уважение: Каквото почукало - такова се обадило.
Привилегии: Ами ако може да работя Цар ще съм по-доволен. На мен ми стига, че мога да разчитам на шефовете ако ми се наложи финансова подкрепа или заем, още повече, си ходя с колата и нямам разходи за пътни и не вися по автобуси.
Фирмена сигурност: Като гледам как фирмите се свиват и съкращават - тук държат положението, което е много похвално.
Съотношение работа / свободно време: Ами ако си зле организиран може да си въртиш геврека до сто часа. Аз лично доста често приключвам навреме, но това е защото имам много опит. Всеки отговаря сам за себе си. Някои предпочитат "матрицата". да ги програмират и те да изпълняват.
Потенциал за развитие: Е .. какво, собственик ли да стана :) Като ми се "развива" заплатата друго не ме интересува :)
Местоположение: Офиса е на пъпа на филибето, какво по-хубаво от това. Може би е далече от селата, незнам.
Колеги: За мен е важно да са пичове - и те са пичове!
Работна среда: Абсолютно нормална!


настоящ служител

31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
4

Искам да дам мнение в качеството ми на настоящ служител на терикс.
заплащане - по-принцип на никой не му стигат парите, но спрямо работата която върша смятам че получавам съответстващо заплащане.
уважение - не мога да се оплача от липса на уважение и толерантност - никой не е бил груб с мен ако сгреша, закъснея за работа или по-някакъв начин объркам нещата.
привилегии - в момента нямам никакви освен че мога да ползвам служебния си автомобил 24 часа в денонощието включително и за лични нужди. Надьвам се че след време ако фирмата се развива добре ще се подобрят и условията за всеки служител.
фирмена сигурност - в посока дали се чувствам сигурен в бъдещето - кой може да е?
надявам се нещата да вървят добре и гледам да си върша добре работата.
съотношение работа/св.време - работим когато има работа - но в никакъв случай не е прекалено - има дни когато свършвам работа в 14.00 часа ине съм се счупил от работа.
потенциал за развитие - надявам се нещата да се подобряват и вярвам че има шанс
местоположение - не ме интересува защото спирам със служебната си кола пред вкъщи и въпросът с местоположението на работното място не е важен.
колеги - не мога да се оплача
работна среда - средата е такава каквато може да бъде при тези условия в България, но в никакъв случай не е напрегната и стресираща - нормална работна обстановка.


настоящ служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

С голямо удивление прочетох написаното от т.н. бивш служител, публикувано на 3.04.2009.Аз работя за фирмата от много години и не мога да потвърдя неговите
мнения - напротив автомобилите с които работим не са чисто нови,но са в добро техническо състояние, като периодично минават прегледи
и всички необходими обслужвания - можем да ползваме автомобилите и преди и след работа като се прибираме в къщи и идваме на работа с тях.Дори можем да
ги ползваме за лични нужди в извънработно време като естествено всяко нещо трябва да има мярка.
Заплащането зависи от вложеното усилие от надежността, от доверието, от лоялността - както е навсякъде.
Относно уважението аз лично не мога да се оплача и дори мога да потърся и да
получа съдействие за решаване на лични въпроси от колегите си от ръководството.
Съотношение работа/ свободно време - работата е специфична и понякога се налага да се отстраняват повреди,но като цяло не може да се каже че се полага извънреден труд, нещо повече времето не винаги е уплътнено изцяло и имам колеги,които ако всичко им е наред може да приключат работния ден след 5 -6 работни часа - ние имаме възможност сами да определяме маршрутите по които работим и времето за което ги изпълняваме. Имам достатъчно време за себе си и за семейството си.
Потенциал за развитие - виждам че дългогодишните служители като мен се ползват от уважението и доверието на работодателя - ние правим инструктаж на новопостъпващи, нашето мнение за това дали ще се справят или не се търси и в повечето случаи е определящо.
Работната среда зависи и от самите служители - моят ден минава в пътуване и при положение че автомобилът ми е в изправност и имам възможност сам да определям как ще протече деня ми - аз съм доволен от работната среда и от отношенията с колегите си. В крайна сметка мога да кажа
че аз съм доволен от работата си в терикс и не възнамерявам да я сменям


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-2
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-4

По отношение на заплащането- конкуренцията дава в пъти по-високи заплати. Тези които се дават в "Терикс" са просто смешни, да не говорим, че се дават от дъжд на вятър и трябва едва ли не да им се молиш, за да вземеш каквото си си изработил.
По отношение на уважението- ха-ха- какво е това. Няма такова нито от собствениците, нито от колегите. За привилегии не можем да говорим тъй като реално никой не работи там. Всички са без трудов договор, без осигуровки, могат винаги да те уволнят от днес за утре.Сега за фирмената сигурност- няма такова животно. Стари като слънцето служебни автомобили, които незнайно как се движат все още.Конамдировъчните не се заплащат, познайте защо... защото ти реално не работиш там, нито пък извънредните часове, защо да ти плащат затова, че са те пратили на дригият край на света и си се върнал далеееееч след края на работното време. Потенциала за развитие е равен горе-долу на 0 (такъв няма). Колегите- това са събирани с конкурс откачалки като се започне с един бивш военен заради което са се махнали сума ти и хора, незнайно по каква причина го държат. За него работат в екип означава да става каквото иска той.Всичко това прави работната среда меко казано неприятна.

Плачат си за проверка от НАП, ДАНС и коя ли още не институция и ще си я получат

Това е България 2009

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?