Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Терикс /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 19 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 19


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-1
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
5

Като гледам нещата не са се променили от 2011та година насам. Положението във фирмата продължава да е зле. Ходих на интервю за работа. Договорихме заплащане и уж щеше да има транспорт , тъй като сервиза е в село Бенковски , а после се оказа ,че всеки ден ходех на работа с личната си кола и уж щели да ми платят горивото. Попитах за договор и какви документи трябват , а отговора беше, че щял да пита счетоводството. Какъв управител си , ако не знаеш какво е нужно за започване на работа. Работих при тях 4-РИ ДНИ без договор. Инструменти за мен нямаше , ама иначе щели да ми поръчат фирмена работна тениска, а машините ще се ремонтират сами без инструменти. И на 5-тия ден въобще не отидох на работа. Никой не се обади да попита защо и как не съм отишъл на работа или какъв е проблема. Ако искате да работите на черно и без договор , това е фирмата за вас. Колегите са готини , но дали и колко от тях имат договори аз нямам представа. Но няма да оставя нещата така и ще подам сигнал за тази фирма в съответната институция.


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
2
Колеги
0
Работна среда
-4

Най-неприятния работодател за който съм работил. Работиш без договор, отпуските са регламентирани, абсолютно всички са ти шефове, в невидение си за абсолютно всичко, не инвестират и минимални средства за улеснение на работата ти, мениджмънта е < 0. Ако желаете необразовани хора с принципи като щом му плащам значи ще бачка, за добро утро да те посрещат с кво стаа бе арап, не желаете прозрачност в работния процес, не искате трудов договор това е вашата фирма. :)


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За фирмата като цяло има какво да се каже,но за коя по- точно фирма "Терикс"ООД или ЕТ "Живко " .Аз лично предпочитам да работя с втората само, че не е коректно за едни цената да е бира и някой лев, а за други с по две нули.Благодаря ви.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

След всичко прочето до тук, ред е и аз да изкажа своето мнение, като поредната ИЗГОНЕНА и някои хора да се опитват да защитят една изгубена кауза, а именно реномето на фирмата, което незнам, дали въобще го е имала. Да не се стремят я да извадят на повърхността на блатото - едно блато състоящо се само от негативизма на всички "ДОВОЛНИ" клиенти и служители на фирмата. Там някои приближени до шефовете се опитват да играят тяхната роля е те пък - шефовете от своята страна не се и съпротивляват и как, като те не са запознати с лидерската позиция, непонятно им е понятието АВТОРИТЕТ - жалко многото пари не създават имиджда на една фирма и доброто име в  бизнес средите на своя ръководител. Липсват добрите, обноски, набляга се на цинизма, не се познава КСО, нито пък К.Т., но има институции, които пък са на ти. Много са нещата, но е безсмислено да се коментира, нека има от всеки по-малко, а мненията ще се трупат всекидневно. Гаврата от страна на фирмата не е била към един или двама. Въпрос на време е тя да си остане на дъното на блатото с многото си шефове. Има работодатели, които умеят да ценят професионалните и личните качества на своите служители. Аз намерих своето място при такива, но нека не споменаваме и професионализма - какво значи това за ФИРМАТА


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Нека изразя моето скромно мнение като Бивш клиент.
Истината за Терикс е следната:
Некоректни като сервиз, защото не ти обслужват машината качествено, чакаш няколко дни да благоволят да пратят някой да ти поправи машината , която е в гаранция , на другия ден машината пак спира и така докато изтече гаранцията .... После започват космически цени за ремонт....
Относно персонала им : някои момчета са супер , но някои се възползват от доверието на шефовете си . Пример: миналата година ми се повреди клавиатурата на една от машините ми . Отидох до офиса им и попитах колко ще ми струва , отговориха ми 170лв с поставянето , на другия ден дойде момче да ми я постави , когато го попитах за цена той ми каза 200лв . Платих му и не казах нищо ....
Относно договорите знам от момчетата им , че до април 2009 никой не ги е осигурявал , интересното е че след април 2009 са назначени на трудов договор на 4 часа на минимална работна заплата , а доколкото съм запознат в конкурентните им фирми не е така...
Относно работното им време : виждал съм техни коли и в 7.00 часа да работят . на мен са ми пращали момчета и в 20.00 часа .
Всички тези неща със сигурност могат да се потвърдят от камерите и GPS , които имат .
Мисля , че шефовете им си играят с огъня ...
Немога да дам оценка , защото не съм работил във фирмата им , имате само мнението ми на Бивш дългогодишен клиент.
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Трудовият договор се сключва между работника или служителя и работодателя преди постъпването на работа.Трудовият договор се сключва в писмена форма.Работодателят е длъжен да предостави на работника или служителя преди постъпването му на работа екземпляр от сключения трудов договор, подписан от двете страни, и копие от уведомлението по чл. 62, ал. 3, заверено от териториалната дирекция на Националната агенция за приходите.Работодателят няма право да допуска до работа работника или служителя, преди да му предостави документите по ал. 1.Работникът или служителят е длъжен да постъпи на работа в едноседмичен срок от получаването на документите по ал. 1, освен ако страните са уговорили друг срокТрудовият договор съдържа данни за страните и определя:
1. мястото на работа;
2. наименованието на длъжността и характера на работата;
3. датата на сключването му и началото на неговото изпълнение;
4. времетраенето на трудовия договор;
5. размера на основния и удължения платен годишен отпуск и на допълнителните платени годишни отпуски;
6. еднакъв срок на предизвестие и за двете страни при прекратяване на трудовия договор;
7. основното и допълнителните трудови възнаграждения с постоянен характер, както и периодичността на тяхното изплащане;
8. продължителността на работния ден или седмица.
(2) С трудовия договор могат да се уговарят и други условия, свързани с предоставянето на работната сила, които не са уредени с повелителни разпоредби на закона, както и условия, които са по-благоприятни за работника или служителя от установените с колективния трудов договор.
(3) За място на работата се смята седалището на предприятието, с което е сключен трудовият договор, доколкото друго не е уговорено или не следва от характера на работата.
(4) (Нова - ДВ, бр. 48 от 2006 г., в сила от 01.07.2006 г.) При всяко изменение на трудовото правоотношение работодателят е длъжен при първа възможност или най-късно до един месец след влизането в сила на изменението да предостави на работника или служителя необходимата писмена информация, съдържаща данни за извършените промени.
Трудовият договор може да бъде сключен:
1. за неопределено време;
2. като срочен трудов договор.
(2) Трудовият договор се смята сключен за неопределено време, ако изрично не е уговорено друго.
(3) (Нова - ДВ, бр. 25 от 2001 г., в сила от 31.03.2001 г.) Трудовият договор за неопределено време не може да се превръща в договор за определен срок, освен при изричното желание на работника или служителя, изразено писмено.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И за управителите на фирмата още нещо да допълня,Димитре работил съм дълги години в компютърна фирма и все още се ползвам с уважение там,напуснах защото исках да си пробвам късмета на друго място,така че недей да оплюваш бившите служители всеки си има право на глас,но не и управители,които само се оправдават защото им е изгодно и защото трябва да се измисли някаква история за да  излезе чист от ситуацията,той е работи ,а той не е както трябва,всеки работи и цени работата си всички и бивши служители са работили както трябва друг е въпроса трябва ли ти този служител или не.Когато няма какво да вземеш от него го махаш,това е лесно защото няма трудов договор и така все едно че не е работил никога там,после го оплюваш,че не е вършил работата както трябва и готово ти си чист.Фирмата предлага много,но в самото начало,после всичките са некадърни и чао,само вие сте кадърни и сте винаги прави за всичко.Димитър ти си управител нормално е да говориш така,че да защитиш фирмата но вижте как се изказват служителите тяхното мнение е важно не твоето.Можеш да говориш каквото си поискав,но недей да лъжеш.Жив и здрав да си това е моето пожелание за теб.Още веднъж всичко хубаво и късмет ви пожелавам и успех в търговията!


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

А за сайта аз съм го направил статичен,а програмиста димамичен.Ако не знаеш ще ти обясня каква е разликата,а не че съм го направил и че моята задача беше незначителна.Напротив значителна просто статичен сайт както го виждате,а PHP кода няма кой да го види Митко просто по-лесно се администрира,а обвивката се вижда това което аз съм изградил има огромна разлика между статичен и динамичен сайт,ако влезеш в сайта ще  видиш какво съм направил това се отнася за крайния потребител и той няма да направи разликата,разликата вижда администратора.Не ви прави антиреклама нищо лошо просто да ме бяхте предупредили за ваяето решение.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мишо и без това мислеше да напусне,защото без осигуровки какво да прави там.Вие обвинявате,а защо не кажете истина,а тя е че много лъжете за много неща и оплювате хората в това сте най-добрите.Аз файл не съм пращал.Виж пишете каквото искате не ме интересува,аз не съм се оправдавал никога,но вие нямате право да се оправдавате като не спазвате закона,трудов договор до три дни.Това че вие изгодно да назначавате служители без договор ви е изгодно и после ти си виновен за това и онова.Нямате оправдание за това.Този сайт не за РЕКЛАМА МИТКО,а за мнение.Който иска да работи в фирмата ви аз не искам да кажа нищо лошо,в крайна сметка всеки си има глава на раменете.Радвам се че се разделихме сега работя като системен администратор и си сбъднах една от мечтите.За толкова пари Митко такава работа,а за цигарите единственно съм пушил,когата съм почивал,а не през цялото време. 


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Защо тогава не спазихте обещанието в самото начало да ми се пусне договор?Спас още в самото начало каза,че се работи на трудов договор,а се оказа,че няма такъв.Димитър може ли да ми отговори на този простичек въпрос.Нищо лично към фирмата и не съм изтрил никакви данни,понеже няма как да ги изтрия.За документа който съм изпратил е отговорен шефа на фирмата,когато шефа ти каже пращай това значи,че всичко е наред и не трябва да се спори с него.Защо в българия никой не иска да понесе вината си?Няма договор и това е незаконно,според закона трябва да се изготви и подпише до 3 дни Митко,ако не знаеш случайно вече знаеш.Пожелавам на теб и на фирмата всичко хубаво,развитие и успех.Не важно какво ще кажеш,а кокво можеш да докажеш.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?