Подробна оценка от Колега
"уважение -никакво – всички вършат всичко, даже Блъсков си има и личен шофьор („момче за всичко“) да му бърше и г*за"
ХАХАХАХАХА това сигурно не се отнася за Иван - нищо, че и той беше безгръбначен - сигурно се отнася за наложницата на Блъсков на име Николай много е сериозно положението в тези фирми - колко измами и хора са минали (и са се минали) оттам АЗ СЕ МАХНАХ ОТДАВНА - махайте се и вие - какво като даваха пари? ГРИГОРОВ И БЛЪСКОВ си остават боклуци
а мненията, които ги защитават, сигурно са поставени лица - не познавам човек, който да каже нещо хубаво за тези фирми и хора
Подробна оценка от Accountant
Ако не ви се чете надолу, ще обобщя – НЕ се занимавайте с някоя от следните фирми – РАЛИ 2003, ПРОПЪРТИ КЪМЪРШЪЛ, ТУ-ВИС, КАЛЕКСА и поне 10-тина други с някои от следните управители ЯВОР БЛЪСКОВ (страхотен селяндур с мозъчен потенциал на прасе), ТИХОМИР ГРИГОРОВ (същия отчаян случай) или КАЛИНА ПОЙЕР (в леглото на Блъсков).
- заплащане -ако не ви е проблем да сте в сивата икономика, осигуровки на минималния праг и около два пъти повече пари на ръка – уж в края на месеца, но когато те решат
- уважение -никакво – всички вършат всичко, даже Блъсков си има и личен шофьор („момче за всичко“) да му бърше и г*за
- привилегии -никакви – особено на фона на задълженията
- сигурност -никаква – както се споменава в предишното мнение - „предвид имотните измами, с които се прочу...“, даже блъсков и калина се опитват да манипулират служителите им да лъжат и да се подписват вместо тях
- натоварване -има и слаби дни, но иначе вършите всичко – нищо, че в трудовия ви договор и характеристика пише „счетоводител“, трябва да сте още „служител човешки ресурси“, „секретар“, „хигиенист“ „разносвач на пица“ и други
- потенциал -никакъв – както може и да се очаква в малка фирма, трябва мнооого да си отворите краката (ако сте от женски пол), за да имате шанс
- местоположение -зависи – кой от къде е
- колеги -и това много зависи – има твърде голямо текучество (и това не е без причина)
- среда -мръсни и миризливи офиси, чалгия, простаци навсякъде
Повтарям – НЕ се занимавайте с тези фирми или лицата, свързани с тях.
Подробна оценка от Anonymous
Предвид имотните измами, с които се прочу из гр. Русе тази фирма и нейният управител, не смятам че е необходимо да коментирам повече. Лично мнение като клиент - не се доверявайте.
Подробна оценка от djaner
здравейте,така сме ние хората след като се махнем от някаде по4ваме да ги плюем,никой не тарси вината в себе си,аз пък бях доволен и бих работил с удоволствие отново с тях,даже сажелявам 4е напуснах
Подробна оценка от няма име
Написаните негативни мнения за фирмата са от хора, които поради некомпетентност, некадърност и липса на какъвто и да е потенциял са изритани от фирмата.
Рали 2003 ЕООД и Пропърти Къмършъл ООД са едни от малкото добри фирми, с добро заплащане и коректност в трудовите взаимоотношения. некадърници във фирмата няма. Ако е имало, то са си отишли ВЕДНАГА!!!!!!!
Ръководството на фирмата е коректно със служителите си и смятам,че има какво да се научи от работата в тази фирма.
Подробна оценка от препатил
то и да не подпишеш предварително молбата за напускане те ще се подпишат вместо тебе без никакъв проблем, то и хора се назначават фиктивно, и се фалшифицират документи, страшна работа е! Плачат си за проверка тия
Подробна оценка от Марияна Димитрова
Заплащането - осигуровка на 500лв. - на ръка 1000лв. - това е за 2007г. Уважение - никакво, Никакви привилегии - бих приел това, ако не бях главен юрисконсулт - а ме изпращаха да им купувам ароматизатор и след като съм купила Амби Пур вместо Глейд да ми се вдига скандал, че съм похарчила с 0,80лв. повече. Фирмена сигурност - ведно с подписването на тр.договор - всички подписват и молба за напускане без дата:........., работното време е от 8,00ч. до 18,30ч. без почивка. Само ако някой излиза по служебна работа може да купи Бейк Ролс., потенциал за развитие в такава малка фирма няма - всеки си има пост. Управител на ООД-то няма как да станете. Местоположение - широк център, колеги - всеки месец нови., работна среда - кичозно луксозно. Това за "Пропърти Къмършъл ООД"
Подробна оценка от Емил Савчев
Работната обстановка е отвратителна, единственото което е добре е заплащането. Потенциал за развитие - никакъв.