Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Булинженеринг къмпани ООД /img/frontend/nomap.png"

Булинженеринг къмпани ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 32 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 32


шубе го/я е и не казва!

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-4

За да постъпиш в тази фирма на работа трябва да имаш много здрава нервна система и да не ти пука за нищо каквото става.По долу написаните коментари отговарят на истината.Бъдете сигурни че ако договорите някоя сделка ,тя със сигурност няма да стане с параметрите както вие сте я договорили.Мисля че разбирате-промяната на условията развалят сделката.Лицемерието от страна на управителката е много много голямо-така че и за това внимавайте.Хубавото е че си получаваш парите на време и в договорения размер,доста често без бонус за постигнат резултат съобразно обявената схема.Накратко казано-създават се едни правила от работодателя(независима в коя област от дейностите на фирмата) и след това се нарушават от самия него.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички,
случайно попаднах на този форум и по принцип не пиша на подобни места но като прочетох последните два коментара найстина не издържах :). Изразът за неуравновесената жена е направо в десетката. В общи линий г-жа Петкова направи всичко възможно да разкара повечето си от големите си клиенти. През 2010 г. като търговец уреждам сделка с една фирма в Царацово за закупуване на голяма почистваша машина и отиваме на преговори с г-н Петков (мъж на г-жа Петкова и на позиция управител). Срещата мина добре и договорихме цени плащания и т.н. Подготвям споразумението с клиента на база договорките но г-жа Петкова го отхвърля и ми връша редакция която няма нищо общо с договореното с клиента и естествено сделката се провали. По подобен начин разкара повечето ми клиенти, така бизнес не се прави. А за отношението към служителите повечето работи са верни. Който започва работа там трябва да е готов да се големи "предизвикателства" :) . 


настоящ служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-5

  Търсите си нови служители, но първо си прочетете коментарите за Вас в интернет. Силно се надявам да бъдат прочетени и от други мои колеги. Не се учудвам, че клиентите ни вече старателно ни отбягват, но вината не е наша. Вие ( ръководството ) трябва най-сетне да промените не само финансовата си политика, но и да започнете да ни уважавате. Благодарение на нас Вие си получавате големите заплати, а нас се чудите как да ни санкционирате. Вероятно не само аз, но и други колеги ще ме последват и ще се преместим при конкуренцията, както вече сториха това бивши мои колеги.


кандидат за работа

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-3
Работна среда
-5

Здравейте и от мен.Казвам се Борис и бях на прословутото второ интервю на въпросната фирма,за която е споменал Иван преди мен.Досещам се кой е кандидата,защото ми се наложи да го чакам над час,докато ме поканат за интервю и мен.
Всичко си е както го е описал по долу.За информация дамата е г-жа Петкова,има писано доста за нея из нета.Трябвало е да погледнеш сайта в който има референтна листа с техните клиенти.Оказа се,че това за тях е жизненоважно,нещо като ВИЕ сте длъжни да ни знаете кои сме и с какво се занимаваме.Ами,ако си наемат служител,нека той тепърва разбира кои са им клиенти.Аз съм кандидат за работа,а не енциклопедия за кои фирми с кои други фирми имат договорни отношения.Още повече,че това си е фирмена тайна и политика в повечето фирми.При избор на служител е редно да проведат обучение на персонала и запознаване с условията на работа.Да не говоря,че за начало автобиографията ми и мотивационното ми писмо не са били достатъчни и си разменихме няколко имейла с въпроси и разяснения,и пак по имейл ме поканиха на първото интервю.Явно не могат да говорят по телефон,или не желаят да се набутат с сметки.
За интервюто.Ами от по добро описание от предишния кандидат наистина няма нужда.Мога да допълна още негативи,но е безсмислено.Поведението на Петкова е повече от надменно.Не се и представи,добре че се бях подготвил и знаех за нея.Естествено,че бях длъжен да проверя,но се оказа,че наистина става дума за неуровновесена жена на годинки-вероятно в менопауза.Странно поведение и реакция граничащи с абсурдно отношение.Подлага се на съмнение образованието ми,с отегчено изражение на лицето имитира,че те слуша внимателно,подлага на съмнение постигнатите заслуги и развитие в професионален план мислейки,че разговаря с някой обикновен служител.С надменно поведение съобщава колко е голяма фирмата по начин по който си представяш,че едва ли не си ударил джакпота да си на второ интервю в тази фирма.Но когато се опиташ да разбереш естеството на работа,условията,заплащането,просто се сменя разко темата с нападки как така не съм осведомен колко на брои и какви фирми в хранителновкусовата промишленост има в Пловдив и региона.При разказа й за "болната" й бивша служителка имах чувството,че съм попаднал в приказка.Тежко болна тяхна служителка,за която те полагали грижи и пращали подаръци на децата й,но пък тя не искала и да ги чуе по телефона,дори не могли да я открият.Да лъжеш толкова безочливо целейки да се изтъкнеш и да повдигнеш крехкото си самочуствие,това е поведението на г-жа Петкова."Болната" жена в момента работи отново,и в доста по приятна като работна среда фирма с наистина коректно и редовно заплащане.Не е като в фирмата на Петкова под стрес,с разклатена психика от странните й изблици,и най-вече с редовни измислени глоби и наказания отразяващи се на ниските заплати.
Виждайки накъде вървят нещата,и подготвен преди това от мнения на други потърпевши,реших да започна да се държа и аз като г-жа Петкова.В резултат на това се получи един махленски разговор с отегчителни измислици,и крехки опити някой да е над другия.Сякаш бяхме в селската кръчма.Накрая им спретнах такъв завършек,че изпаднаха с Васко в голямо недоумение и поне 10 минути продължаваха да се опитват да ме разберат.Горкия Васко,първото интервю с него и с една възпитана госпожа бе наистина много добро,но това просто надмина всякакви граници.Мъжът стоеше зад бюрото си,явно доста притеснен или респектиран от Петкова,че направо изглеждаше като малко момченце в детските градини,на което са му отнели обяда.Иначе ми се стори добър човек,но май психически натиск е голям.Мога да разказвам още доста за това твърде странно интервю,както и за безцеремонното поведение на г-жа Петкова,но смятам,че е безсмислено да ги коментирам повече.
Предполагайки,че май не схванаха идеята на моя завършек на интервюто 30 минути по-късно им писах имейл,в който им заявих категорично,че ако не са разбрали поведението ми,то е било за да им го кажа кратко и ясно-НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ВАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ.Да,писах им имейл поради факта,че телефона на Васко не получаваше изпратените от мен смс-и.Явно наистина не желаят да ги търсят и намират на телефоните за контакти.Въпреки,че им пратих имейла на адресите и в София и в Пловдив,така и не получих от тях никакъв отговор.Защо ли не се изненадвам от поведението им,вероятно затова и клиентите им вече се отказват от услугите им.
Благодаря,че изчетохте обективното ми мнение и пожелавам успех на тези,който все пак поемат риска да работят за тях. 


кандидат за работа

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-3

Няма смисъл да се занимавате с тази фирма. Пълна пародия е и самото интервю. Първо интервю - общи приказки около един час. Второ интервю - сладки приказки на студено около час и половина. На всичкото отгоре на второто интервю една жена в застаряваща възраст, която така и не се представи, само се разсмиваше сама с измислени простотии. Неприсъщо поведение на ръководен кадър, съдейки, че тя провежда второто интервю. Сама казва тъпотий и нелогични въпроси и размишления, като сама си се смее. Нищо конкретно относно позицията за която се кандидатства, не се питат конкретни въпроси относно възможностите и способностите на кандидата...Само за кратко, около половин час, се премина през хвалебствия и странни подмятания за това колко е "чудесна" работата в тази фирма, и това си е. Безкрайно отегчително отношение и парадиране с...нищото. На въпрос - какви са условията Ви, заплащането какво и др. свързани с работата - никакъв отговор. На всичкото отгоре на въпроса защо е напуснал предишния служител на тази длъжност, те дори си позволиха да изкарат жената, която сама е напуснала, тежко и неизлечимо болна. Що за поведение е това да лъжеш, че напусналия, осъзнал се твои бивш служител е неизлечимо болен. Какви са тези измислици, в какъв свят живее ръководството на тази измислена фирма. Лично разговарях преди второто интервю с жената и тя ми каза, че просто е решила да се махне от тази фирма, заради лошите условия, странните изцепки на ръководителката, и най-вече заради несигурността в фирмата. Преди това е работила в продължение на 3-4г. същата длъжност, но в конкурентна фирма. Дори се опитаха да се направят на велики, казвайки че се опитвали нон-стоп да се свържат с уж "тежкоболната" си служителка, за да и дадат подаръци за празниците, но не могли да я открият. Представяте ли си докъде са стигнали - , лъжи за напуснали служители, че били тежкоболни, неясни позиции и условия, неясна длъжност и заплата, но на фона на това единствено големи думи и хвалби колко велика фирма са. Сами си преценете. Аз избрах - сам в края на интервюто им казах да не разчитат, че ще съм поредния излъган кандидат за работа, пред който да се хвалят и да лъжат, без да ти кажат изобщо нищо конкретно за длъжността и условията си.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не се занимавай с тази фирма. Офиса в Бургас е пред затваряне, ако вече не са го направили. Високи цени на продуктите един парцал няма да можеш да продадеш. Накрая за всичко ти ще си виновен.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

А някой работил или работещ в офиса в Бургас  може ли да каже как стоят там нещата?


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тази фирма в момента е в доста затруднено състояние, освободи голяма част от търговският си екип. Явно усилията на г-жа Петкова са дали резултат.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

г-жо Петкова,много бързо забравяте имената на бившите си служители и техните длъжности.Особено на хората който работеха с желание за Вас,а Вие така мизерно се отнесохте с тях.


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Служител с име Иван Иванов,не съществува!Любомир,работи като техник,при нас!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?