Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИЯИЯЕ - БАН /img/frontend/nomap.png"

ИЯИЯЕ - БАН

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
-4
Колеги
5
Работна среда
5

Заплащането няма да коментирам - все пак БАН си е държавна :-) И все още с носталгия си спомням 14-те години, прекарани в Института - прекрасни колеги и много свободно време. Ежегодни спиртозиуми по Черноморието, командировки в чужбина


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
2
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-5

Просто няма такова място на тази планета като БАН. Професия банист дъртаците стискат кокала за последно, утре може да са хвърлили топа, но не дават на младите никакъв път за повдигане в йерархията. Място за пенсионери и следпенсионери дъртюхели със заплати по 800 минимум и нагоре, които по цял ден нищо не правят и младежи със заплата по 250лв, които също нищо не правят. Идва се на работа след 10:00 10;30, а от обед се стои до 15:00 на лафките да се оплюва властта (сега по малко, че повечето са агенти на ДС и винаги са били с комунистите) след което вече настава време да си ходят. Дъртите ходят често по чужбина - хотели, самолети, дневни парички, ядене, пиене, а уж конференции и симпозиуми, а младите веднъж на година или на 2 години и то без дневни тоест гледаш западняците как се организират с идеи да ходят някъде, а ти си се скатаваш в хотела да не би да те поканят учтиво да идеш с тях пък като нямаш как да платиш какво да сториш, нищо че ако отидеш по принцип се случва да искат да те черпят, защото знаят какви сме бедняци и мизерници. Развитие няма след 2-3 години работа можеш да станеш докторант още 3-4-5 години на стипендия до миналата година беше 250лв на месец и после може да станеш НС може би е 350лв заплатата или малко повече и това е 10 години от живота ти за да си стигнал малко под 400лв и всичките ти познати и непознати да ти се подиграват. Преди години учен може да е звучало гордо, но сега продавачка на хамбургери в Лападунди печели 3 пъти повече от банист. Бонуси няма, привилегии няма всичко е старо и мирише на смърт. Започналата реституция ще унищожи института. Наоколо се строи и може би като умрат дъртите ще го закрият и ще построят бизнес парк там на края на града.
Ако някой постъпи на работа там то е или защото е студент и иска да пише дипломна работа или е търтей и бездарник и за нищо не го бива или родителите му имат повече пари и го издържат и той бохемски се е посветил на новото си хоби да бъде млад учен.


17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
4
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
0

Оценката ми е както и при всеки заинтересуван е доста субективна. Но тя е плод и на сравняване с предишната ми работа и съм доволен от преместването ми. В личен план - имам доста по-големи възможности да се развивам и постигна нещо реално. И най-важното е, че зависи изключително от мен, самия!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?