Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Тама ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Тама ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Морски воин, от края на лятото на миналата година не знам Тама да е внесла нещо на Джонсън. Не знам, и не е мястото тук да коментирам, как въпреки това на пазара все още се продават туби с препарати на Джонсън (охилен съм до уши),но подозирам, че склададжията напуска, докато още не е затънал в "играта". Колкото до маменето на клиентите, за което спомена - пределно ми е ясно за какво пишеш, и те подкрепям. Вина за това, обаче, имат самите клиенти, малко и корупцията, подозирам.
Г-н Иван Монев, въпросният Главинков и без това отдавна сам си подритва бизнеса, доверявайки се на "метла".
Cadd1, колегите никога не са бягали от отговорност, но е истина, че всички отговорни гафове на "метлата" умело се прехвърлят на по-нисшестоящите във фирмената йерархия, разчитайки на доверието, което й е гласувано (инфантилно, но факт).
Kolio, не е вярно, че служителите не са мотивирани, аз дори съм и респектиран от умението на управителя на ТАМА да мотивира служителите си с много забавяне на трудово им възнаграждение (вече няма накъде повече да се охилвам).
Наистина има какво още да кажа, не да пиша. 
Да вметна само и затварям поста си - както е казал народа: "Е... се нещо русо, ако ще и метла да е".


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, казвам се Иван Монев и съм управител на Мик Трафик ЕООД. Разбирам негодуванието ви спрямо лицето Главинков. За нещастие и аз попаднах в една от неговите схеми. Историята показва обаче, че малките камъчета са доста опасни и непредвидими. По принцип фирмите ни са от един бранш и внасяме едни същи продукти.Направи ми следната постановка:
1. негова служителка ми звъни / Казва се Славена Василева / и се представя за управителка на верига ресторанти в София. Молбата и е да се доставят течни сапуни на пяна. Направихме няколко доставки и всичко бе платено. Фактурирахме на фирма Крейзи Фууд ЕООД. Собственика на Крейзи Фууд си няма и представа, че използват данните на фирмата му. Помолиха и за доставка на 7 бр. иноксови сешоари, които все още не са платени. И пак са фактурирани на Крейзи Фууд. Минаха три седмици, пари по сметка няма. Въпросната Славена все мънкаше по телефона и реших да се обадя на собственика на фирма Крейзи ФУУД. Човека не знаеше за какво става на въпрос?
И така сега ще подаваме жалби в прокуратура, данъчни и икономическа полиция. А на всички бивши служители на фирмата да знаят, че са добре дошли в Мик Трафик.
Весели празници!


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
-5

Няма такава фирма- интересно ми е защо продуктите на Johnson Diversey в БГ за обречени на такъв представител-вносител!
Всичко казано в по-горните мнения писани от другите "жертви" е доста слабо и смекчено!
Г-н Управителя е способен да обори всички писани и неписани закони на икономиката със своите действия, обаче странно как фирмата все още оцелява с некоректното си отношение към клиентите!
За отношението към служителите не искам да пиша нищо-колегата който е споменал за изпитанията на живота е на 200% прав.Лошо няма ако въпросният управител поне оценяваше жертвите (здраве,семейство,приятели) които служителите му правеха,но уви...
90% от качествените служители буквално избягаха,останалите са хора притиснати от кредити или такива които не им пука за работата!
Препоръка към кандидат служителите:Ако ви се живее "на педал",искате да си развалите семейството,да мамите клиентите си,работите по 75 часа седмично без да се отразява на заплатата и др.от типа- то това е Фирмата с голямо Ф.
Цитирам управителя в първият ми работен ден "Пари за курви приемам за разход,отсъствие по семейни причини не"


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-3
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
-4
Работна среда
-4

Това, което е казано по-горе е много смекчено, в сравнение с това, което ще кажа аз. Некоректното и крайно неуважително отношение от страна на управителя на тази фирма е в основата на нейното съществуване и управление. Там личното време на служителите не се цени, той си позволява да ги притеснява по всяко време след работа- независимо по какъв повод. Работата в ТАМА е изключително напрегната и стресова, поради невъзможността на управителя да организира и най-вече да мотивира хората си, както и да оптимизира самия работен процес. Често си позволява да глобява служители, поради негови лични грешки. Интригите, завоалираните обяснения и лъжите са основен специалитет на управителя г-н Главинков. Оказа се, че той не цени хората с истински качества и полезни за фирмата, а тези, които са му удобни за момента и които портят другите по всякакъв повод. Текучеството на персонал е нещо нормално за тази фирма. Специалистите и хората, които бяха лоялни с професионалното си отношение, не намериха развитие и отдавна напуснаха. Така, че ако се колебаете, дали да започвате там, моля, имайте предвид казаното до тук.


шубе го/я е и не казва!

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-2
Потенциал
-2
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
0

Всичко, което може да бъде казано за тази фирма ще бъде малко или не достатъчно силно. Ако някой иска да се провери доколко живота му е подготвил изпитания -нека да е сигурен, че там ще намери перфектната среда за това. Много работа, заплащането е незначителна част от отговорностите, които поемаш, вероятноста за увеличение е сведена до минимум. За уважението какво може да се каже- никога не са чували за тази дума. Работната атмосфера е напрегната, а колегите незаинтересовани и бягащи от отговорности , ако може да натопиш другарчето си живееш леко и се харесваш на управителя.
Това е малка част от удобставата, които може да предложи! Успех на всички желаещи да се повозят на влакчето на ужасите .

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?