ВЕАНИ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ВЕАНИ ЕООД

1 точка от 4 мнения

Незнам още как просъществува тази мижава фирма, продуктите са с ниско качесто, .... Долнопробна история!

Това са пълни глупости! Миризмата е отвратителна и отровна, заплащането е мизерно 300 лева, шефката е невероятно ограничена, злобна! Ххаха фирмата била европейска друг път, фирмата е селска! Спрете да подавате грешни сведения! Все пак хора има които четат този саит!

За тази фирма мога да дам само положителни оценки. Работя от доста време тук и нямам никакви оплаквания. Относно миризмите, няма такива тъй като боите са на водна основа, а и са в отделно помещение от офисната част. Заплащането е отлично, въпреки че част от него е обвързано с постигнатите резултати, но нали все пак това е работата на търговеца-да допринася както за себе си, така и за работодателя! Уважението, потенциала за развитие и работната среда са на европейско ниво!

работех преди известно време в тази фирм! Отначало условията ми се сториха добри, но в последствие разбрах , тъй като фирмата е семейна персонала се състои от 3-ма човека, работникът постоянно е под стрес, шефката е ненормална мастия която целия и живот е крив, прави те за 2 стотинки, заплащането е 300 лева за 9 часов работен ден включително и събота! Подлостта и нямя граници, а продуктите които предлага са под всякаква критика, скъпо и постоянно клиентите правят проблеми защото те са в правото си! Условията на труд са много лоши, изпаренията от различните видове разредители и бои направо те погубват, с цялото си сърце съжалявам че съм работил там и съм си пропилял ценно време в такава отровна среда!