Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

dm market /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 82 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 82


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От коментарите стана ясно, че работата по филиалите е меко казано пълно мазало - интриги, текучество на кадри,хамалогия и т.н. Но някой може ли даде малко информация за централата и за склада в Елин Пелин? Питам за реални примери за конкретни позиции и съответно за работното време, за заплатите(чисти), условия на труд.... Би било чудесно, ако давате конкретни примери със съответните факти и цифри - например, управител филиал 2000лв; служител филиал на 6 часа - 1000лв, счетоводител Х лв, работник товаро-разтоварване У лв. И т.н. и т.н.


настоящ служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-2
Работна среда
-5

Пиша,за да предупредя хората,които се чудят дали да започнат работа в ДМ ,защото в момента текат обяви навсякъде ,поради простата причина,че магазините на ДМ не са това,което са били и отношението към хората,които работим там е повече от унизително. Управлението е изпълнено от алчни и нагли българи,които се чудят как да облагодетелстват себе си на гърба на хората, които им изкарват заплатите с труд през деня ,та дори и вече изнагляват и ни карат да работим през нощта, без да бъде заплатен труда ни като нощен, без едно "благодаря", дори напротив ,налага се да търпим постоянни нападки и заплахи с освобождаване, а те всъщност имат недостиг на персонал и то точно заради тези условия ! Работата по филиалите се е превърнала в тежък физически труд, който се изпълнява от жени, които получават множество травми, поради тежкия труд,който ги принуждават да работят ,само и само да си запазят работата. Вие решавайте ,на Ваша отговорност е започването Ви на работа при такива неусловия.


настоящ служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-5
Потенциал
-2
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-2

В тази фирма както и мн.други е побългарена.Заплатите на служителите са мн.ниски за къртовския труд,който полагат-доста често извънредно-без заплащане.Постоянно са недоволни от персонала,постоянно ги дискриминират с наказания и писане на обяснения за някакви незначителни неща.Карат персонала да се чувства ,като нисше същество пред безобразните и измислени претенции на лудите клиенти.Държат се добре с персонала само когато им е удобно,иначе ела да видиш гнет,забрани и унижение.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

dm България ще открие своя първи филиал в Монтана на четвърти август, с което градовете, в които присъства, ще станат общо 24, съобщиха от компанията. В първите три дни на откриването клиентите ще могат да се възползват от отстъпка от 15% за всички стоки в новия обект на веригата дрогерии.

Освен това всеки клиент на новия магазин, който се намира на бул. "Трети март" 76 в Монтана, ще получи подарък брандирана чанта при покупка над 20 лв. Ще има и много други изненади и забавления, които клиентите ще могат да открият на място в деня на откриването.

С откриването на новия магазин продължава активното разрастване на веригата в България. През последните девет месеца бяха открити девет нови обекта в цялата страна. Плановете на компанията предвиждат през 2016 г. да бъдат открити поне десет магазина.

Разширяването на мрежата от филиали е само един от акцентите в стратегията за развитие на компанията в България. Друго важно направление е обогатяването на асортимента. Един от най-иновативните и силни сегменти за dm са био продуктите. Те са обединени в марките dmBio и Alnatura, които са създадени в отговор на повишеното търсене от страна на клиентите на био продукти с доказан произход на достъпна цена.

Към момента в асортимента на dm България присъстват над 200 био продукта. Сред тях са кленов сироп и веган нуга крем от лешник, които може да се консумират с палачинки и при диети, кокосово масло и различни напитки за хора със специфични хранителни предпочитания (оризови, овесени, бадемови, соеви).

В началото на 2016 г. стартира новата социална инициатива dm Heroes, чрез която dm стимулира служителите си да участват в реализацията на обществено значими проекти в партньорство с неправителствената организация TimeHeroes.

Освен подкрепа, изразяваща се във времето и труда на хората от компанията, dm България допринесе и финансово за успеха на проектите. За първите пет месеца на 2016 г. компанията ще предостави 10 000 лева на микрофонда TimeHeroes, чрез който в рамките на пет месеца бяха подкрепени 25 локални проекта в градовете, в които dm присъства.

Сред тях са осигуряването на отопление за модерното "читалище" Hot Spot Books & Art в София; подкрепа за археологическите разкопки в с. Никюп, община Велико Търново; информационна кампания за промяна на обществените нагласи към незрящите хора в гр. Ловеч и други.

За тази социална инициатива dm България получи и специално отличие на годишните награди на b2b Media, а именно второ място в категорията социално-отговорна компания.

dm drogeriemarkt е сред най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е отворен през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а първият филиал в Австрия – през 1976 г. в Линц. Централата на групата се намира в Залцбург, Австрия. Днес dm е представен в 12 страни в Европа. dm България се присъединява към групата на 29 януари 2009 г. с първия си магазин в град Видин. Към днешна дата филиалната мрежа се състои от 61 магазина в 23 града в страната, а служителите на компанията са над 500. Асортиментът на dm обхваща над 14 000 артикула – козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Многообразният асортимент е допълнен и от 22 собствени марки на dm, като най-популярни между тях са: Balea, babylove, alverde, DONTODENT, Denkmit, Profissimo.


настоящ служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
-1

Браво на поредният гъзоблизец,който дори не си прави труда да измисли нещо оригинално, а направо copy-paste! А може би лично г-жа Великова чисти осраният имидж на ръководената от нея компания?! Безценно, но Ева – така не става! Нищо не може да спре справедливият гняв на служителите от филиалите или на онези от централата, които ти сложи в черният списък с малоумните си решения за вдигане на заплатите на определени мениджъри, които се борят за приза „тъпак на годината“. Да не забравяме и РЦ Елин Пелин ( аплодисменти там за "нестандартното" назначение Гошко Търнев, милият е като паднал от Марс и сигурно гони покемони по цял ден из полето) – там недоразумението на природата Пламенчо е комсомолец за пример!!! Защо вие, прокуристите, принудихте да напуснат хора, които са от самото начало, защо си завирате главите в дупките като стане въпрос за увеличаване на възнагражденията, които не сте пипали от 2010?! Обявите ви за работа не слизат с месеци, и всичко по филиалите се крепи на труда на старите кадри, които вече започват да се питат какво всъщност правят тук и докога ще търпят?! Наясно ли сте, неуважаеми ръководители, че зад успехите на компанията стоят стотици незаписани часове къртовски труд и вие наистина нямате принос за това, защото крайно наложително е да започнете да се лекувате от побългаряване и да спрете да се хвалите насам - натам по разни непознати сайтчета. Ако не можете – просто си вървете, очевадно е че не ставате за тази работа, и оставете кадърните служители да си вършат работата така , както умеят и наистина ДМ да бъде там, където е във всички останали държави –" Целта на dm е да изгражда компания, отговаряща на потребностите на клиента, да е надежден и коректен партньор, да предлага на СЛУЖИТЕЛИТЕ си възможности за развитие. Затова dm поставя човека в центъра на своята дейност – като клиент, СЛУЖИТЕЛ или партньор. „Тук съм човек, тук пазарувам“"


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

dm България откри своя първи филиал в Благоевград, с което градовете, в които присъства ще станат общо 23. В първите три дни на откриването клиентите ще могат да се възползват от отстъпка от 15% за всички стоки в новия обект на водещата верига дрогерии в страната. Броени дни преди откриването на магазина фирмата беше отличена и с престижното второ място в категория социално-отговорна компания на годишните награди на b2b Media.


Нов магазин и специални предложения

Освен отстъпката от 15%, в деня на откриването, всеки клиент на новия магазин, който се намира на ул. „Тракия“ №1 в Благоевград ( до НОИ), ще получи подарък брандирана чанта при покупка над 20 лв. Ще има и много други изненади, които хората ще могат да открият на място.


С откриването на новия магазин продължава активното разрастване на веригата в България. През последните девет месеца бяха открити осем нови обекта в цялата страна. Плановете на компанията предвиждат през 2016 г. да бъдат открити поне десет магазина.

Акцент върху био продуктите

Разширяването на мрежата от филиали е само един от акцентите в стратегията за развитие на компанията в България. Друго важно направление е обогатяването на асортимента. Един от най-иновативните и силни сегменти за dm са био продуктите. Те са обединени в марките dmBio и Alnatura, които са създадени в отговор на повишеното търсене от страна на клиентите на био продукти с доказан произход на достъпна цена. Към момента в асортимента на dm България присъстват над 200 био продукта. Сред тях са кленов сироп и веган нуга крем от лешник, които може да се консумират с палачинки и при диети, кокосово масло и различни напитки за хора със специфични хранителни предпочитания (оризови, овесени, бадемови, соеви).


10 000 лева в подкрепа на социалната инициатива dm Heroes и заслужено второ място в годишните награди на b2b Media за нея

С разрастването на бизнеса на компанията расте и нейната ангажираност като отговорен корпоративен гражданин. В началото на 2016 г. стартира новата социална инициатива dm Heroes, чрез която dm стимулира служителите си да участват в реализацията на обществено значими проекти в партньорство с неправителствената организация TimeHeroes.

Освен подкрепа, изразяваща се във времето и труда на хората от компанията, dm България допринесе и финансово за успеха на проектите. За първите пет месеца на 2016г. компанията ще предостави 10 000 лева на микрофонда TimeHeroes, чрез който в рамките на пет месеца бяха подкрепени 25 локални проекта в градовете, в които dm присъства. Сред тях са осигуряването на отопление за модерното „читалище“ Hot Spot Books & Art в София; подкрепа за археологическите разкопки в с. Никюп, община Велико Търново; информационна кампания за промяна на обществените нагласи към незрящите хора в гр. Ловеч и други.

За тази социална инициатива dm България получи и специално отличие на годишните награди на b2b Media, а именно второ място в категорията социално-отговорна компания.

„За нас е огромна привилегия да получим тази награда и сме безкрайно щастливи, че нашата социална отговорност бива оценена.“, сподели Евелина Великова, ръководител ресори човешки ресурси, реклама и продажби във фирмата. „В dm България се стремим с нестандартно мислене и находчиви идеи да бъдем в услуга на хората и този приз доказва, че успяваме.“

За dm drogeriemarkt и dm България

dm drogeriemarkt принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е отворен през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а първият филиал в Австрия – през 1976 г. в град Линц. Централата на групата се намира в Залцбург, Австрия. Днес dm е представен в 12 страни в Европа.

dm България се присъединява към групата на 29 януари 2009 г. с първия си магазин в град Видин. Към днешна дата филиалната мрежа се състои от 61 магазина във вече 23 града в страната, а служителите на компанията са над 500. Асортиментът на dm обхваща над 14 000 артикула – изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Многообразният асортимент е допълнен и от 22 собствени марки на dm, като най-популярни между тях са: Balea, babylove, alverde, DONTODENT, Denkmit, Profissimo.

Целта на dm е да изгражда компания, отговаряща на потребностите на клиента, да е надежден и коректен партньор, да предлага на служителите си възможности за развитие. Затова dm поставя човека в центъра на своята дейност – като клиент, служител или партньор. „Тук съм човек, тук пазарувам“.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

dm България откри своя филиал в Благоевград, Броени дни преди откриването на магазина фирмата беше отличена и с престижното второ място в категория социално-отговорна компания на годишните награди на b2b Media.


Нито някой е чувал за b2b - нито някой го интересува.

Общо взето поредната платена награда от фирмата награда, по искане на някой некадърен мениджър, за да се прикрият гафовете и издънките на същите, баджанашки уредени във фирмата мениджъри.

Интересното в случая, е че, поне на откривания правят някакви отстъпки, да могат да съберат някакъв оборот, след като свършат отстъпките, нормално никой да не купува от тях след като предлагат продукти на почти тройни цени, предлагани по други магазини.

*
Интересен е и факта, свързан с произхода на не малка част от собствената марка, на фирмата.

Отдавна се говори, че продуктуте в Австрия и Германия, са с по-добро качество от тези в България.

Факт е.

С откриването на новия магазин продължава активното разрастване на веригата в България. През последните девет месеца бяха открити осем нови обекта в цялата страна. Плановете на компанията предвиждат през 2016 г. да бъдат открити поне десет магазина.
-----------------------------------------------
За въпросните откривания, некъдърните мениджъри бяха силно мотивирани да реализират, и да си гушнат бонуса от откриванията, а за нито един служител никога не се е изплащал бонус.
Ами нали е по-лесно да експолатират и тормозят служителите си, което в ДМ България е практика, а мениджърите да се хвалят, с свършената от техните служители работа, без да са свършили нищо.
-----------------------------------------------

С разрастването на бизнеса на компанията расте и нейната ангажираност като отговорен корпоративен гражданин. В началото на 2016 г. стартира новата социална инициатива dm Heroes, чрез която dm стимулира служителите си да участват в реализацията на обществено значими проекти в партньорство с неправителствената организация TimeHeroes.

Т.е. да експолатират персонала си още повече, без да им плащат. По никой друга верига не се е чувало, да се назначават хора на по 6 или 4 часа - непълен работен ден, и да бъдат карани да работят по 8 часа, в ДМ в България, това е масова практика и по филиалите и в централата.


Освен подкрепа, изразяваща се във времето и труда на хората от компанията, dm България допринесе и финансово за успеха на проектите. За първите пет месеца на 2016г. компанията ще предостави 10 000 лева на микрофонда TimeHeroes, чрез който в рамките на пет месеца бяха подкрепени 25 локални проекта в градовете, в които dm присъства. Сред тях са осигуряването на отопление за модерното „читалище“ Hot Spot Books & Art в София; подкрепа за археологическите разкопки в с. Никюп, община Велико Търново; информационна кампания за промяна на обществените нагласи към незрящите хора в гр. Ловеч и други.

А всъщност, по мениджърско решение, фирмата пести от дарения, за да повиши оборота си.

както вече казахме, никой никога не е чувал за измислените награди, които в повечето случаи сами си връчват, за да претендират, колко хубава, била всъщност докараната до опропастяване, именно от Ръководството фирма.

dm drogeriemarkt принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е отворен през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а първият филиал в Австрия – през 1976 г. в град Линц. Централата на групата се намира в Залцбург, Австрия. Днес dm е представен в 12 страни в Европа.

Доста срамен е и факта, че въпреки политиката на фирмата, и въпреки целите, зад които тя стои, в България тя се управлява от банда пълни идиоти, голяма част кадърни хора вече я напуснаха,
по-голямата част от мениджърския състав, назначава единствено и само "свои хора", които в никакъв случай не са нито подходящи нито кадърни. Това е МАСОВО явление в тази фирма. Както също така е и практика да бъдат назначавани "наши хора", които дори да не отговарят на нито едно от изискванията за позицията на която са поставени.



dm България се присъединява към групата на 29 януари 2009 г. с първия си магазин в град Видин. Към днешна дата филиалната мрежа се състои от 61 магазина във вече 23 града в страната, а служителите на компанията са над 500. Асортиментът на dm обхваща над 14 000 артикула – изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Многообразният асортимент е допълнен и от 22 собствени марки на dm, като най-популярни между тях са: Balea, babylove, alverde, DONTODENT, Denkmit, Profissimo.

С всяка следваща година, фирмата става все по-зле. Последните родово-мениджърски назначения, освен че са пълен провал, тотално опропастявт средата за работа в нея.


Целта на dm е да изгражда компания, отговаряща на потребностите на клиента, да е надежден и коректен партньор, да предлага на служителите си възможности за развитие. Затова dm поставя човека в центъра на своята дейност – като клиент, служител или партньор. „Тук съм човек, тук пазарувам“.

В В Германия - да, в България - да тормози служителите си, да ги изтисква максимално, ако е възможно да не им плаща, да им назначава некадърни и неподходящи шефове,
Ръководството да краде пари, по възможност всеки мениджър да краде пари, да не ги интересува как работят или дали изобщо могат, служителите във фирмата.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

dm България откри своя първи филиал в Благоевград, с което градовете, в които присъства ще станат общо 23. В първите три дни на откриването клиентите ще могат да се възползват от отстъпка от 15% за всички стоки в новия обект на водещата верига дрогерии в страната. Броени дни преди откриването на магазина фирмата беше отличена и с престижното второ място в категория социално-отговорна компания на годишните награди на b2b Media.


Нов магазин и специални предложения

Освен отстъпката от 15%, в деня на откриването, всеки клиент на новия магазин, който се намира на ул. „Тракия“ №1 в Благоевград ( до НОИ), ще получи подарък брандирана чанта при покупка над 20 лв. Ще има и много други изненади, които хората ще могат да открият на място.


С откриването на новия магазин продължава активното разрастване на веригата в България. През последните девет месеца бяха открити осем нови обекта в цялата страна. Плановете на компанията предвиждат през 2016 г. да бъдат открити поне десет магазина.

Акцент върху био продуктите

Разширяването на мрежата от филиали е само един от акцентите в стратегията за развитие на компанията в България. Друго важно направление е обогатяването на асортимента. Един от най-иновативните и силни сегменти за dm са био продуктите. Те са обединени в марките dmBio и Alnatura, които са създадени в отговор на повишеното търсене от страна на клиентите на био продукти с доказан произход на достъпна цена. Към момента в асортимента на dm България присъстват над 200 био продукта. Сред тях са кленов сироп и веган нуга крем от лешник, които може да се консумират с палачинки и при диети, кокосово масло и различни напитки за хора със специфични хранителни предпочитания (оризови, овесени, бадемови, соеви).


10 000 лева в подкрепа на социалната инициатива dm Heroes и заслужено второ място в годишните награди на b2b Media за нея

С разрастването на бизнеса на компанията расте и нейната ангажираност като отговорен корпоративен гражданин. В началото на 2016 г. стартира новата социална инициатива dm Heroes, чрез която dm стимулира служителите си да участват в реализацията на обществено значими проекти в партньорство с неправителствената организация TimeHeroes.

Освен подкрепа, изразяваща се във времето и труда на хората от компанията, dm България допринесе и финансово за успеха на проектите. За първите пет месеца на 2016г. компанията ще предостави 10 000 лева на микрофонда TimeHeroes, чрез който в рамките на пет месеца бяха подкрепени 25 локални проекта в градовете, в които dm присъства. Сред тях са осигуряването на отопление за модерното „читалище“ Hot Spot Books & Art в София; подкрепа за археологическите разкопки в с. Никюп, община Велико Търново; информационна кампания за промяна на обществените нагласи към незрящите хора в гр. Ловеч и други.

За тази социална инициатива dm България получи и специално отличие на годишните награди на b2b Media, а именно второ място в категорията социално-отговорна компания.

„За нас е огромна привилегия да получим тази награда и сме безкрайно щастливи, че нашата социална отговорност бива оценена.“, сподели Евелина Великова, ръководител ресори човешки ресурси, реклама и продажби във фирмата. „В dm България се стремим с нестандартно мислене и находчиви идеи да бъдем в услуга на хората и този приз доказва, че успяваме.“

За dm drogeriemarkt и dm България

dm drogeriemarkt принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е отворен през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а първият филиал в Австрия – през 1976 г. в град Линц. Централата на групата се намира в Залцбург, Австрия. Днес dm е представен в 12 страни в Европа.

dm България се присъединява към групата на 29 януари 2009 г. с първия си магазин в град Видин. Към днешна дата филиалната мрежа се състои от 61 магазина във вече 23 града в страната, а служителите на компанията са над 500. Асортиментът на dm обхваща над 14 000 артикула – изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Многообразният асортимент е допълнен и от 22 собствени марки на dm, като най-популярни между тях са: Balea, babylove, alverde, DONTODENT, Denkmit, Profissimo.

Целта на dm е да изгражда компания, отговаряща на потребностите на клиента, да е надежден и коректен партньор, да предлага на служителите си възможности за развитие. Затова dm поставя човека в центъра на своята дейност – като клиент, служител или партньор. „Тук съм човек, тук пазарувам“.


-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
0
Работна среда
0

Начело с група, наследници на бивши номенклатурчици, фирмата бавно и сигурно и потъва, и лети към дъното.

Скоро няма да остане и един кадърен служител, а малоумниците прокуристи, ще се си го само-натъпкват, че "много добре осигуряват взаимозаменяеми кадри" и осигуряват стабилност и спокойна атмосфера...

Все неща, които дори маймуна от джунглата с гъза си да бе измислила, по-добре щеше да изпълни от тях.

Относно вдигането на мениджърските заплати (вече изпълненото), и предстоящото...., както и ненужно-купените служебни коли, които използват за лични цели, да ги разстрелят публично, им е малко на долнопробната групичка от дебили, за които в нескопосано подредена купчина от хартия, в една стаичка в централата, пише, че са мениджъри. А за какпак на това, когато трябва да се плаща over-time на служители, все разправят, че няма пари. Ами естествено, нали трябва да има пари за хартия, да се бърше след мениджърските изцепки и осир...ния. И разбира се, актуализирането на заплатите на служителите е тема табу. Аууу - с всичките пари, които откраднат мениджърите и за свещи да не им стигнат...

Самите мениджъри напълно сигурно продължават да показват, че са пълни некадърници, абсолютни мишки, и доста жалки персони. Щом се стигна до там да се назначават 'наши хора', били бивши проститутки и крайно не-реализирали се държавни чиновници.

Общо взето - не сме виждали по-долнопробна сган, на друго място, от тези, изпълняващи длъжностите на мениджъри в централата на ДМ в България, да не забравяме разбира се и малката но доста проблеми-създаваща групичка от служители гъзолизци на сганта от мениджъри. както вече бе споменато - разстрел им е малко...

Срам за марката.


настоящ служител

17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
-3
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
3

От както В.Василев не е начело на фирмата е направо страшно.
Така наречените прокуристки - ресорни ръководителки да се хванат да решават сериозни задачи, вместо да обикалят по филиалите и да се правят на умни с престорено - любезните си усмивки. Фирмата не спира да раздува администрацията, назначава се асистент на асистента и на асистентката също. Заприличало е на държавен завод от соца - навсякъде специалисти по нищоневършене и мишкуване. Чудят се как да орежат извънредните часове по филилиалите, а пълнят централата с администрация.
Трябва да започнете да се лекувате от побългаряване и да спрете да се хвалите насам - натам по електронните издания с успехите на концерна dm, защото нямате особен принос за него.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?