Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

адв. Стела Славейкова Кирилова /img/frontend/nomap.png"

адв. Стела Славейкова Кирилова

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Истината е, че госпожа Илияна Чавдарова Иванова следва да се ориентира към личния сектор, както казах по-долу. За 4 или 2 дни е изписала повече отколкото явно е свършила, извод от съобщението й. Или е по-изгодно за цял месец или два, а и повече, работа - без заплащане често срещана практика за новаци при знания 0 и практика също 0. Явно е, че и математиката и куца ...съвсем


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Истината е, че от съобщението е видно единствено безхаберието и нехайството на госпожата адвокат. Ако не е искала да наеме жената, достойно е било просто да й го каже, вместо да шикалкави и увърта.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Истината е, че безхаберието и нехайството Ви няма край, видно още повече от съобщението Ви. Работодател не би Ви наел на работа, по-скоро може да се ориентирате към личния сектор. Поздрави!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах за работа при адв. Стела Славейкова Кирилова за административен координатор. На интервюто ми каза, че не може да ме прецни и трябва да направим поне 4 пробни дни. Аз се съгласих и започнах да ходя, без да повдигам въпрос за заплащaне, в случай, че реши да не ме наема. Заетостта, която тя предлагаше беше два дни седмично. За всеки ден се уговаряхме от предишния, като в края на първата седмица в петък, в 5 ч. следобяд тя не ми се беше обадила, за да ми каже следващата седмица кога съм на работа, поради което аз й се обадих. На 5-тия ден тя не повдигна въпроса оставам ли или не, просто продължаваше да ми дава още работа. Попитах я дали мога да разчитам на тази работа. Тя отговори, че не вижда пречка да продължим да работим заедно и аз й предложих да оформим отношенията си с трудов договор. Тя каза, че за такова нещо ще й трябват още 1-2 месеца да ме прецени, защото всеки идва с големите си претенции без реално нищо да може. Тя искаше да идвам и да работя без какъвто и да било договор. Казах й, че искам да си помисля дали ще работя по този начин, след като тя искаше да си помисли 4 дни дали ще ме наеме. Тогава тя каза, че ще говори със счетоводителя и на другия ден ще ми каже какво могат да предложат като заплата нето. Даде ми задачи. На другия ден ми отне 4 часа да вземам и нося документи из различни части на София. След като се върнах в офиса й, тя ми заяви, че това време, което съм прекарала пътувайки, не го счита за работно. Бях изключително изненадана, казах й, че не съм очаквала подобно нещо и й оставям документите и си тръгвам. Тя каза:"Ти си преценяваш. Но с толкова много претенции за възнаграждение, бруто, нето..."Зададох й въпроса: "Какви са ми претенциите, че искам трудов договор ли?", защото реално това бяха, за размера на възнаграждението не съм обелила и дума. Отговорът беше: "Тонът ти не ми харесва."Каза да й оставя сметка, за да ми преведе възнаграждение. Преведе ми за 5 дни, вместо за 6, тъй като последния явно не го счита за работен, защото съм го прекарала в път. Като цяло отношението и към мен беше абсолютно незаитересовано, сякаш не я интересуваше там ли съм, или ме няма. Както вече споменах обаждаше ми се в последния момент кога да дойда на работа, след като изтече т.нар. пробен период, не повдигна въпроса за постоянна работа, но и не ми каза да си тръгвам; веднъж ме накара да отида до съда и да й направя копия от документи, които след това изобщо не погледна. Веднъж й се развали принтера и се опита да обвини мен, защото не съм издърпала правилно листата отдолу. Жената просто искаше да идвам когато и за колкото време ми каже, да върша каквото ми каже, да не искам нищо и да съм доволна на това, което тя благоволи да ми даде. Е, не й се получи.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?