Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Жотем И 07 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Жотем И 07 ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте на всички!
Реших да отделя 5 мин. за да изкажа лично мнение за въпросната фирма...
Ако някой каже добра дума за фирмата след мен, бъдете сигурни, че това е или майката на шефа, или жена му, или леля му...всички те са работници там.
Накратко... фирмата е плацдарм за експлоатация на честния човек, чийто права са жестоко погазени докато единствено по договор там се нарича служител, а всъщност е РОБ. Условията на труд са потресаващи. Назначените 2 бр. "управителки" са избрани на случаен принцип тип (къса клечка и дълга клечка).Работи се на плаващо работно време и винаги с неоредици свързани с това кой кога почива и кой какъв ще го играе идната седмица...дали ще е оператор,склададжия,телефонист,спедитор или каквото се сетите друго.Майката на шефа го играе шеф по цял ден, обикаля и нарочно къса нервите на работниците(жена с особено опасно психично състояние за околните, дошла от малко ямболско селце без капка грамотност в нея), погазва правата им и ги унизява до краен предел, незачитайки дори съветите на управителките...страшна картинка.
Жената на шефчето пък е един огромен комплекс, готов да каже на черното – бяло, да те обработи и да наложи мнението си винаги върху теб. Накратко – лъжкиня.Появява се във фирмата и до 5 мин. всичко е с главата надолу.
Относно заплатите положението е трагично... всяка седмица се правят нови формули за заплащане и реално никой не знае за какво работи.Управителките все се мъчат да сметнат колко е 2+2 и накрая го изкарват =3...(изключително неграмотни), всички работници взимат максимум 450лв...за 28-30 цели работни дни.Да ти се изплати отпуската е просто несбъдната мечта завинаги...
Зимата в халето е по–студено от навън( минус 20),персонала ходи с ръкавици,по две якета, шалове, шапки и т.н., а лятото жегата е непоносима.
Цялата сграда е заключена нон-стоп...излиза се под час, биваш унизително преджобен до дупка, случайно да не изнесеш някой Илиенски чорап примерно...Разпитват те все едно излизаш от форд нокс и психично болната майка (портиер) ти къса нервите за части от секундата.
Сутрин на влизане се чудиш кой ти е колега...кой днес напуска...кой днес е нов шеф...Чувството е като все едно си в агенция за запознанства.Текучеството на хора е огромно...
Ако имаше друго име на фирмата, трябва да е АБСУРДИСТАН.
Уважаващите себе си хора никога не биха стъпили отново там...потресаваща фирма перачница на пари...унизителни смятания на заплати на бял лист, унизително държание на майката и жената на шефа...Управители които не знаят къде се намират в пространството...
тази фирма е сайта VMZONA...
Ако някой не вярва на написаното...да отиде на портата на склада в гр. Сливница да се помоли за работа и те ще го вземат на мига...(поредния балък дошъл да си подари труда на шайка измамници)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?