Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ТП СПС /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


настоящ служител

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
-5

В системата съм от 20 години и е така, защото работата наистина ми харесва, но истината е, че напоследък нещата не вървят. И според мен основната причина е в ниското заплащане, лошите условия на труд и неуважението, което получавачме от ръководителите. За последните няколко години напуснаха много млади и кадърни колежки, и за съжаление остават в повечето случаи хора, на които не им се работи, или просто не могат да се справят с новите изисквания. А от това страдат не само клиентите, но и всички, които искат наистина да работят.
Другата основна причина е при подбора на ръководни кадри, като започнем от Началник станция - за тази длъжност се изисква не само да знаеш перфектно работата си, но да можеш и да работиш с хора - при положение, както споменава клиент, че ми крещи като каруцар, какво уважение може да изисква. А според мен, работата върви само, когато се полагат общи усислия. От там продължаваме по веригата - началника ми крещи, защото Началник РПС крещи по него и т.н.
Така че моля ви, Господа Началници, за да имате персонал, по който няма да имате основание да крещите, изпълнете смо 3 неща
1. Увеличете заплатите, за да имаме стимул да работиме и младите и кадърни служители да остават.
2. Направете ремонт на помещенията, и не ни карайте да работим с компютри 5 употреба/където въобще ги има/ - така хем ще облекчите работата ни, а и клиента ще бъде не само по-добре обслужен, но и по по европеиски.
3. Не си изкарвайте на персонала, когато изискват от вас невъзможни неща - все пак и ние сме хора, имаме право на малко уважение.
Защото наистина се надявам да продължа да работя в БП - тук се чувствам на мястото си, работата ми харесва, мисля че се справям добре - а дали ще ме задържите - зависи какво ще ми предложите за в бъдеще!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?