Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Джусита-Дес ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Надежда, ул.ХАН КУБРАТ, 11&markers=София,Район р-н Надежда, ул.ХАН КУБРАТ, 11

Джусита-Дес ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 26 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 26


настоящ служител

-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-5

Първо и аз да потвърдя, че всичко казано по-долу като отрицателно мнение е напълно вярно.
Второ, да ви предупредя. Понеже явно вече всички ги знаят с това име и като го чуят бягат в дън земя, което разбира се е напълно нормално, имайти предвид обстоятелствата .... та - пускат обяви за работа на името на фирмата Дякови Инвест ООД или ЕТ Димитрула.
Да си знаете, че това са те. Изобщо кажат ли ви адрес ул. Хан Кубрат или Кукуш 1А бягайте далеко, защото иначе ще загазите.
Не съм прочела всички мнения, може и вече да е казано, но обичайната им практика е да взимат поръчки с невъзможен срок на изпълнение. Примерно нещо, което дори със зор би се свършило за 2 седмици, те обещават срок 3 дена, след което идват при тебе и ти обясняват как видиш ли ти трябва да го свършиш това нещо и ако неможеш значи или си некадърен, или нарочно видиш ли се правиш, че работиш, а нищо не вършиш.
Това е част от обичайната им практика да се опитат да ти вменят вида, да ти смачкат самочувствието и да те накарат ако може да работиш като роб 24 часа без почивка за мизерна заплата.
Имах нещастието да попадна тук, но сроко напускам за щастие и на този ден ще направя курбан за здраве, че съм се отървала.
Ще се радвам ако успея да помогна поне на 1 човек да НЕ се излъже и да попадне в това ужастно място.
Те заслужават да останат без нито един работник и да си работят сами. Дано скоро и да им се случи.


шубе го/я е и не казва!

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-5

Зимата в цеха и в печатницата единственото отопление, което се пуска е една нафтова духалка. В следствие на това сутрин като дойдеш на работа, термометъра показва около 8 градута и то ако на вън е около нулата. Ако стадне още температурата, вътре сутрин е един - два градуса, като през деня не става по-топло от 15 градуса макс! В следствие на това всички вътре работят навлечени и зъзнат по цял ден.
Дори и в помещенията на администрацията, климатика се гаси след работа за да не хаби ток. Сутрин отново като се дойде на работа, поне до обяд неможе да се стопли.
Като бонус към това,двамата така наречени управителя задължително намират причина да те накрещят. Ако няма причина, просто си измислят нещо.
Да, лятото пък ще работите на около 35 градува в халето, отново поради липса на климатик.
Един вид ако сте супер мазохист с робско съзнание, това място е идеалното за вас!
Явно в бг повечето хора са точно такива, защото представете си имат работници тези хора на тези условия.


шубе го/я е и не казва!

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
4
Работна среда
2

Уважаеми чорбаджи Иване,
1. Едно е да си клиент, който влиза, взима си поръчката и излиза, а съвсем друго е да си работник! Сравняваш несравними неща! Няма как да знаеш какво е отношението на работодателя към работниците му, защото не работиш ТИ там! Едно е да си доволен като клиент, а съвсем друго като работник!
2. Хората не са неудовлетворени от себе си, а от работодателя! Съвсем нормално е да лъха на злоба и негативизъм след като самия работодател е негативен към работника!
3. Съвсем нормално е да пишеш анонимно, след като знаеш, че след това задължително ще ти направят мръсно за това, което си написал!
4. След като си направих труда да потърся в нета, кой е чорбаджи Иван, попаднах на сайта ти и прочетох историята ти, смело мога да кажа, че човек, който е фалирал поради причини като твоите, не би трябвало да дава мнение за работодателите, след като самият той се е провалил като такъв!
И накрая, съвсем нормално работодателите да се подкрепяте! Те и робовладелците едно време са се подкрепяли, но това не значи, че е било добре за робите!
Незнам сега как е като условия и работна среда, но познавайки работодателя, едва ли нещо се е променило през годините! Не ми се вярва.


клиент

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
0
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Уважаеми потребители,
Работя с тази фирма повече от 3 години ежедневно, наблюдавам хората, процесите и работата. Колективът на печатницата е отличен. Работят добре и най-важното много отговорно. Не мога да си представя, че тези коментари се правят от служители, които са искали да работят с желание и са допринасяли дори малко тази фирма да се развива. От всички коментари извира злоба и негативизъм. Това може да го споделят хора неудовлетворени от себе си. Аз си пиша името, за да съм отговорен за мнението си и да се знае, кой дава коментара. В нашата страна всеки пише глупости, но задължително АНОНИМНО, за да е скрит и да не отговаря за думите си.
Знам колко е трудно да се управлява фирма в България, а да се задържиш над 20 години си е героизъм.
Ще работя и занапред с тях, защото ценя професионализма на екипа и усилията, които са положени във времето и ще се полагат и в бъдеще, ще помагам с каквото мога, защото им желая много, много успехи.
Благодаря на управителите и на всички работещи в Джусита-ДЕС, за съвместната ни работа.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, и аз съм работел във фирмата, хората са описали случващото там много добре.
Само да допълня:
Нарочно не се купува тоалетна хартия и сапун, а когато поискат се правят на луди!
Лятото е супер топло защото няма климатици „тока много скъп“, но за сметка на това зимата е студено.
Не знам да има уволнени, знам хора да напускат. Причини, който са описани по долу.


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
-5

Условията на работа са ужастни, а отношението на шефовете е брутално идиотско! Държат се със служителите си много лошо. Принуден си да правиш неща, които нямат нищо общо с твоята специалност, като за благодарност получаваш само нахокване и викове. Никакво уважение към персонала! Шефката нон-стоп стои в печатницата и обикаля. Няма никакво спокойствие.
Ако решите да излезнете отпуска или пък сте болнични, не ви се заплаща цялата договорена сума, а само това, което ви се внася официално по банка! Тоест по-малко от половината!
А ако решите един ден да напуснете, задължително намират начин да те прецакат и не ти плащат нищо за последния месец, който си работил. В повечето случай те освобождават веднага и го извъртат винаги така, че ти да си виновен за да не ти платят.
Непрекъснато те наблюдават и никъде неможеш да мръднеш без зоркото око на шефа да те види.
По-долу е написано много точно - дори и в чистотата да няма работа - по-добре стойте гладни но не започвайте там! Нищо не се е променило от последното мнение насам!


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

В офиса обстановката е много странна. Някаква баба с метла се правеше на разпоредител. Беше доста мръсно. Дадох заявка за печат на флаери. Когато ги получих установих че номера за контакти с мен е сгрешен....Бях нахокан че съм дал грешен номер...!!Появи се някакво лице което смърдеше на бира и със смешен акцент заяви че е шефа и няма какво да се направи! Не съм очарован. Губят ме!!


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-5

За чудещите се дали да започнат в тази фирма ще кажа: започнете единствено, ако нямате никаква друга алтернатива, ако и в "Чистота" няма свободни места примерно! По-долу ще опиша и подробности "от кухнята".
Искам да попитам коментиралият отдолу, колко такива митични създания има в тази фирма като теб, работили толкова време там? И дали случайно не си шефа :D
"Извънредно ми се случва да работя много рядко" - ако през ден е рядко ок.
"Повечето колеги са доволни, е има и едни дето само подклаждат огъня, че туй или онуй не им харесва, ама и те навъртяха по 2-3 години, а тези дето не стават ги уволняват още в изпитателния срок, никой не иска да влачи на гърба си мижитурки" - ха-ха-ха-ха! Не чух нито един доволен! Нито един! Тези дето са навъртели повечко стаж също мрънкат - факт, но и открито си казват какво са си извоювали, защо и колко време още се останат там :) Не чух и за уволнени хора, само за скорострелно напуснали - като мен.
Сега скорошна информация за бъдещите жертви. Работният ден започва всъщност половин час по-рано, защото има "оперативка" :D После се започва работният процес: работа - псувни, работа - истерични крясъци, работа - скандали... оп машините се счупиха хахаха. Поръчките ти се дават една през друга от всички шефове, по имейла и телефона клиенти ти дават други, а на вратата ти цъфва трети. Всички тия 10 поръчки, получени накуп "трябва да се движат едновременно", това е отговора като питаш коя е приоритетна. Накрая на деня попълваш един лист за отчет какво, по коя поръчка и колко време си вършил. Естествено след работно време се прави. И когато евентуално се прибереш вкъщи си толкова преуморен и изнервен, че най-много развод да си докараш.
Отпуска? Има, ама е неплатена. Това го разбирате, едва когато поискате да си ползвате отпуската.
Заплатата е под всякаква критика за бранша, а глобата ви чака и в тоалетната.
Някой беше написал че това е психо-фирма. Напълно подкрепям с всички ръце, с които разполагам! Постоянни скандали, псувни и истерии... не се издържа, та и аз заради тях напуснах много бързо! Почти всеки там е ухо на един от шефовете, а чаветата не те изпускат от поглед. Вампири! Е, ушетата се скътават и после вие сте виновни, ама така става в такива фирми.
Междувременно шефовете не спират да ти втълпяват как са ти дали шанса да работиш, а ти си пълна нула хахахаха!
Няма хора, навътре и нагоре в бранша, които да не се хилят на тая жалка фирмичка и да не ме съжаляват, че те са били мои работодатели, макар и за кратко.


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Работя седма година. За този период не съм имал никакви пререкания. Всичко, което сме се договорили като пари съм си го получил. Заплатата се плаща на деня. Няма никога до сега забава. Пробвал съм се да кандидатствам и на друго място на работа, но условията са били много по-лоши. Предлагат ми със 150-300 лв надолу. На другите места ми предлагат да ме осигуряват на минимума, а тук всичко е точно. Два пъти са ми давали шефовете пари на заем за повече от 6 месеца. Старая се да давам всичко от себе си. Гледам да си пазя работата. Извънредно ми се случва да работя много рядко, но се заплаща според договорката. Повечето колеги са доволни, е има и едни дето само подклаждат огъня, че туй или онуй не им харесва, ама и те навъртяха по 2-3 години, а тези дето не стават ги уволняват още в изпитателния срок, никой не иска да влачи на гърба си мижитурки.


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-1
Работна среда
-5

Пълна дупка! Някаква къща в която къща слизаш в мазето да работиш. Има плъхове и гущери, които се разхождат съвсем спокойно покрай теб. Семейна фирма мама, тате и две изключително дразнещи чавета. Особенно синчето е безобразно нахално същество, което си позволява да вика и крещи, прави забележки на персонала за няма нищо! А дори във фирмата е никакъв. Няма отношение към хората им, нито уважение. Да не говоря за заплащането. Ще работиш много винаги под зорко наблюдение, но пари за това няма да получаваш толкова колкото ти е обещано. Пълен абсурд, мръсотия и простотия това е за тази психофирма-фемили. Който започне там много ще съжалява, както направих аз! Но грешката си е моя. За това искам само да предпазя наистина хора които уважават себе и искат да работят съвестно на едно по-хубаво масто. Тогава бягайте далеч от тази измилена печатница с машини от войната помещения като мазета. Това е подигравка с хората там. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?