Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Джорданс ООД /img/frontend/nomap.png"

Джорданс ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 48 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 48


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Относно коментара от 15.11.2018 , както и поредното плюене и злоба, както към фирма , така и към колега(управител)!!! .... разбира се от анонимен страхливец!
1- от прочетеното става ясно че говорим за ниско интелигентен, морално куц и интровертно деградирал човек, с ниска ценностна система, примитивен, недоволно мрънкащ субект!
2- факт.....анонимно, само нереализиран с неясно бъдеще човек, може да излага голи факти, подплътени с обиди и неясни резултати, мислейки си че постига революция в нечия работа/ фирма/ учреждение!
3- от написаното става ясно за форма на лична неприязъм към фирма/ работа/ управител , излага се теза за нещо, а никъде не се споменава за лично постигнати резултати, заложени цели, постигнати нива, норми, работа в екип с колеги, личностна оценка и свършена работа!
От тук става НАПЪЛНО ясно, че само чевек който оправдава себе си, плюе другите, сее обиди(анонимно), би могъл да напише нещо толкова мерзаво, най-вече с правописни грешки подплътени от лична амбиция да излее злобата си, с риск да НЕ СИ ПРИЗНАЕ СОБСТВЕНАТА СИ НЕКАДЪРНОСТ И НЕВЕЖЕСТВО, ЛИПСА НА ОБРАЗОВАНИЕ И КОМПЕТЕНТНОСТ, МОРАЛ И ЦЕНЗ!!! Често такъв тип хора не стигат далеч и често умствения им багаж и опит ги отвеждат до сходна работа, та дори и по зле! Или казано, никакво развитие с години напред! Все заплатата е малка, все другите са виновни, вечно живота не е справедлив, вечно шефа/ фирмата е скапаняк....!
4- относно Зори, аз съм настоящ слъжител от дълго време във фирмата (Катя Генова) и не се крия, всичко написано до тук е долна лъжа! На не малко хора е помогнала. И управители са излезли от нейния магазин и атмосферата е добра, и разбирателство има и работата е свършена! И не Зори е тази която стой тук анонимно да пише глупости и обиди! В такъв момент излиза че нещо не е както трябва! Просто някой се е оплескал, комплексиран от недостига си на интелект и завладяно чувство за експлоатация, подплътен от мързел и желание за големи пари. Явно и личен комплекс към собствената си визия. Обикновено хора без морал, простовати с не много приятна външност, избиват комплекс за малоценност и таят злоба!!!!!
5- нормално когато чевек е оплескал нещо да е недоволен и да плюе по всичко и по всички! Класическа БГ черта....
6- желая на анонимния драскач, да намери по- добра позиция с поне 30лв заплата отгоре и да се задържи поне с месец повече в новата си работа, което би било ярко доказателство за прогрес, макар и незначителен.....
7- ако същия анонимен желае да навлизаме в по- задълбочен спор относно: заплащане, условия на труд, управител, фирма, да заповяда! Открития диалог е признак за по- висока интелектуалност, в противен случай, всичко написано в предишните коментари, моето уважение към Вас, но е пълна глуспот!
8- никъде няма пълно щастие, проблема е че всеки го мързи и винаги оплюва другия, системата или каквото там му пречи!!! А никога не поглежда себе си в огледалото с мисълта за лична критика, както и въпроса какво да променя утре в себе си......
9- Пиша всичко това като слъжител със стаж във фирмата, като колега, тъй като съм била в няколко мола и най-вече като работодател в часния си живот със собствен бизнес, извън работата тук!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Относно положителният коментар за Зори от 12.11,искам да попитам анонимната бивша служителка,,Защо бога ми по дяволите напусна при Зори,ако всичко е толкова розово и прекрасно както казваш.И как се казваш,ако не е тайна,защото се съмнявам,че Зори е започнала да пише малко суперлативи за себе си,,Като няма кой”.Все пак трябва да дадем свобода на словото.Нека и тя да се лайкне малко.Да се направи на многострадалната Геновева или пък на Дева Мария.Отговорете си вие на въпроса защо само тя няма стар персонал и при нея само напускат хора.Зори кажи на някой твой приятелки(ако имаш такива)да напишат нещо фалшиво и хубаво за теб.Ще ти помогна нещо от сорта,че при теб няма напрежение,стрес,нерви,унижения и т.н.Другото го оставям на теб,че имаш дар слово.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Какви 6 почивки в месеца? Глупости.. и редица още глупости, а за Зори са писали най-големите глупости. Хора, които явно нямат по-голям приоритет в живота от това да леят злоба и да плюят :) Огромна част от написаното тук като коментар не е вярно, дано хората не се подвеждат така лесно по нечие негативно мнение !


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-4
Потенциал
-1
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
1

Не започвайте работа там!
Защото:
1.На интервюто за работа,условието е 900 лв.(брутна)заплата,а всъщност когато подпишеш т.договор се оказва на 566 лв.
2.Работното време е по 10 часови смени с 30 мин. обедна почивка(която се следи стриктно,евентуално да не се спекулира)
3.Почивните дни са 6 за целия месец.Изготвен е график от ръководството,който е плаващт,особено когато има нов служител(а това е доста често).Никъде не е закачен или регламентиран.Общо взето може да се променя постоянно.Сещате се защо ?!
4.Когато се получава стока(по принцип извън работно време,към 6:00 часа сутринта,всички присъстват,дори може да се наложи и този,който почива по график също да присъства)за което се заплаща(но е добре да си записвате извънредните часове,тък като се получават разминавания в това което си изработил накрая на месеца).
5.Почивните регламентирани дни по ТД от КТ не се изплащат Коректно.
6.Няма уважение ,няма Коректност,Има само експлататорски физически и психически труд(предимно момичетата са на по-малка възраст-сещате се защо!)Храниш се като Прасе в склада, между кутий Обувки ,защото имаш само 30 мин. и доста често ти се налага да си носиш храна,но явно уважението за Човешкия живот така се възприема ...
7.Когато дадеш предизвестие за напускане,знайте ,че ще бъдете ощетени.Ще ви се изплати сумата по трудов договор (която е минималната за пр.консултант)
Ако все още ви харесват тези условия,изпробвайте вашите граници на психо-физическите си възможности,но след време ще откриете че не е имало Смисъл...


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Всичко казано,за Зори е пълна лъжа,само комплексарки могат да плюят така по нея,тя е много готина и винаги се съобразяваше с момичетата,било то за почивки или за нещо друго,винаги успяваше да ни разсмее,когато някой клиент ни дразнеше,тя ни оправяше настроението,много е мила и добра,аз лично никога не съм имала проблеми с нея,както и другите 9 момичета,с които работихме заедно,затова не вярвайте само на ЕДНА,която се е мислила за едва ли не по-голяма от нея и не й е изнасяло за нещо и сега я изкарва лоша и не знам си каква,ПЪЛНИ ЛЪЖИ...


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За съжаление всички коментари написани до момента за Зорница и фирмата са абсолютно вярни.Аз също бях служител в Паоло Ботичели преди няколко години.Поведението и аругантното и държание на госпожа Зорница ,явно не се е променило с годините.Не мога да си обясня как толкова голяма фирма държи на работа човек,който избива комплекси,като унижава и крещи на персонала си.Няма елементарно възпитание.Не си струва да работиш по десет часа и половина(или 16 часа)на ден в напрежение и стрес.Колежка от люлинския мол се обади на съответната отговорничка да се оплаче от лошото и държание и постоянното и крещене спрямо нея.Но разбира се както винаги офиса и съответната отговорничка не взеха адекватни мерки.Освен,че беше преместена в друг по оборотен магазин(мол София )Ноооо като чета коментарите,нищо не се е променило.Държанието и отношението и спрямо персонала,че са по низша класа си е останало същото.Поради тази причина персонала напуска постоянно и не казват,че причината е тя.Поради простата причина,че на персонала се втълпява всекидневно,че тя е управител и е над тях.И евентуално,ако кажат нещо за нея няма да си получат парите на ръка.А и на никой не му се занимаваима.Всеки иска да се спаси по бързо от този ад.В нея няма съществена промяна за тези години освен,че си е Коригирала носа ,сложила си е хеорон в устата и си е махнала най накрая зъбния камък от зъбите.Междудругото вече не е Люлинската комплексарка,а ЛЮЛИНСКИЯ ТРАВЕСТИТ.На това прилича.Много се радвам,че не работя вече за нея,защото си стопих нервите с нея.Здравето е най важно и не трябва да се пренебрегва за нищо на света.Още по малко заради един магазин за обувки и една Люлинската комплексарка.Към управата на Паоло Ботичели мога да отправя само едно послание ,,Хора слагайте на такива постове работещи и кадърни кадри,а не мазници които ви се мазнят по телефона и като дойдете,да ви се замазват очите””Не знаете какво става по магазините ви.София е голяма,но мълвата за лошото отношение на управителите към персонала се носи,заради такива хора като Зорница.Никой няма да работи толкова часове подложен на ежедневен тормоз,стрес,напрежение,подигравки,обиди и прочие.Вие си решете дали си струва да работите там.бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз също започнах работа в фирма Паоло Ботичели в обекта им който се намира в мол София.Смените са по десет часа и половина,с половин час обедна почивка.Стоките са веднъж седмично от 6 сутринта при получаване на нова колекция.По време на работа дори и да няма хора управителката не позволява,да се седи.Може да се седи след 8 вечерта,ако няма хора и,ако е в добро настроение.Изнасянията на стока при смяна на сезоните става след работно време,след 10 и в него участват само продавачките.Ревизийте са два пъти в годината от пет сутринта.И,ако си приел всички тези не леки условия на труд и все пак си решил,да работиш в тази фирма попадаш на отвратителното и аругантно отношение на управителката на магазина Зорница Михова.Тя не прави нищо друго по цял ден освен да унижава и,да крещи на момичетата.Не участва дейно в работния процес не обслужва клиенти,не разпределя кутий давани за проба..Не подрежда склада.По цял ден си седи в склада и си говори по телефона.Обедната почивка е 30 Мин,но разбирасе това не важи за нея,която си я удължава многократно.Ако закъснееш за работа дори минута отнасяш викове и скандали,но това не се отнася за нея,която закъснява многократно не с една и две минути.Държи се отвратително с заместниците си,които междувременно постоянно напускат.Заради нея напуска стар и кадърен персонал,но офиса не се интересува от персонала си.Постоянно я защитават.В магазините им постоянно има текучество на персонал,защото управителите се гаврят с персонала си,а офиса не прави нищо по въпроса.Никой работещ и уважаващ себе си човек не би търпял такова отношение.Това е абсолютна гавра с хората.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Скъпи девойки,като настоящ служител в тази фирма ще кажа,че негативните мнения относно тази фирмата са обидни и нямат нищо общо с действителноста. Да започнем от работното време-смените са две напълно нормално,получава се стока извън работно време да наистина но всичко се заплаща.Празниците се зачитат и отново получаваме двойно възнаграждение.Взимат се най-добрите пари за този бранш.Разбира се всеки работодател има изисквания и влагаме доста труд за да постигнем добри резултати.Работата не е толкова тежка колкото си я представят доста от вас по нагоре в коментарите,стига да ти се работи а не да си склонен само да МРЪНКАШ!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях на събеседване преди няколко дни за позиция консултант продавач. Държа да кажа, че отговарям на всички техни условия. Мина обаче доста странно - почти само аз питах и се интересувах, сякаш им досаждах, а естествено те ме поканиха. Иначе бяха добронамерени, доста млади бяха - за управителки /говорих с две момичета и не разбрах коя коя е /. Не казаха нищо конкретно - ще се обадят ли или не, до кога да чакам позвъняване евентуално. Така ли се процедира при тях.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,аз също попаднах в схемата на експлатация на човешкия труд на Paolo Botichelli В началото на интервюто всичко звучи прекрасно,заплатата много добра и започваш да се съмняваш дали е истина и къде е уловката.Но когато започнеш работа и мине първия месец разбираш че много лошо и неусетно си попаднал в страшна схема.Заплатата не е твърда както ти обещават в началото,а е със значителна сума надолу и всеки месец варира.На интервюто казват че стоката е в работно време освен когато се сменя сезона и се налага два пъти в годината да се идва в 6 сутринта ,а всъщност това се случва всяка седмица,понякога и два пъти в седмицата независимо дали почиваш в този ден.След това ти замазват очите с глупостите,че се заплаща и затова заплатата варира ....Момичетата нямат право да си сравняват заплатите , защото може да се види че момиче с повече работни дни и присъствие на стока е взела по - малко от друга...без никаква логика и когато попиташ "управителката"защо е така тя ти казва че другия месец ще вземеш повече и ти обяснява нови схеми за изчисляване на заплатата не това което е казала на интервюто и те предопреждава, че ако още веднъш се сравняват заплатите ще има глоби.Утношението на Зорница "управителката"е меко казано отвратително.Гледа те от високо сякаш си по-нисша класа,дърши ти тон и отправя заповеди,трябва да я питаш дали може да отидеш до тоалетната,ако ти се наложи да се обадиш по тел.също трябва да питаш и да се надяваш да е в добро настроение за да ти позволи за да се почувства важна и да избива комплекси.Има 30мин почивка ,но това не важи за всички самата "управителка" излиза по три пъти на ден по половин час а през останалото време си седи в склада на едно столче и си говори по тел.и. отвреме на време излиза да даде заповеди и да ти направи забелешка в това се състои работата и .Да не говорим за външния и вид...най-малкото което и липсва е усмивката ,която е задължителна при работа с хора ,а при нея не само липсва но и е намръщена постоянно и крещи на момичетата дори пред клиентите и ги унижава.Когато се правят ревизии всички идват в 5 сутринта и се брой до 10 (извън работно време) а деня преди ревизия се остава до 12,1 докато не се приготви и сортира всичко за сутринта да е по-лесно за броене и никой не го интересува как ще се прибереш.Още при подписване на договора подписваш освен молба за назначаване,но и молба за напускане запитайте се защо.Когато ти писне да се подиграват с теб и съобщиш за напускането си и започваш да си караш предиизвестието се започва същинския ад .Понеше така и така се махаш започват максимално да те изцеждат ...от офиса звънят и правят забелешка че не си работила с клиенти ,а в това време ти подреждаш склада ,а вечер като се прибереш не се усещаш ръцете,а неможеш и да си тръгнеш,защото си си с месец и половина назад със заплатата ,а докоментално всичко им е изрядно и ти послушно си си подписала всичко и сега каквото ти хвърлят.Една част от заплатата е по карта ,но по-голямата част се дава на ръка без да подписваш фиш за получена заплата и ако напускаш тези пари не ги виждаш осигуряват те по договор на парите който получаваш по карта и след удръшките са 430лв и напрактика това е заплатата в РаoloBotichelli.Ако си в предиизвестие и наближава датата за плащане по най-бързия начин се набира нов персонал,а на теб ти се връчва заповед за освобождаване от работа и са наред другите момичета постоянно се въртят нов и нов персонал който работят за 430 лв по 10-15 часа тешка физическа работа.Вие преценете дали ви се работи много за малко пари без капка уважение.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?