Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Бар Сигет /img/frontend/nomap.png"

Бар Сигет

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

Работих кратко около два месеца в бар Сигет, след това заминах за чужбина и напуснах. За тези два месеца останах доволен! Приятно, уютно и весело местенце. Нямал съм проблеми с шефа или персонала. А когато си барман собственото ти старание, усмивка и импровизация се възнаграждават.


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
-1
Работна среда
-2

За всички, които се излъжат да повярват на Евгени, горко ви.Бягайте докато можете.Отначало всичко е розово, парите, които обещава чудесни, отношението добро.Но още първият месец ще усетите как задълженията ви се увеличават с главоломна скорост, а заплатата е половината от уговорената, тоест вземате около 350лв., като ви се обяснява, че е така, тъй като първият месец е пробен.Но нищо, вие си казвате, че един месец с малко пари не е нещо страшно, пък и какво толкова, малко повече сте работили.На вторият месец вече вършите и 90% от задълженията на колегите, заедно с вашите, отношението отдавна не е същото нормално отношение, и като капак на всичко, след месец, в който сте били на ръба на нервната криза, успокоявайки се с някаква заплата, откривате, че вместо 700лв., вземате 400лв.Без обяснение, без нищо, вземай, и толкова.Така че, ако искате да работите като волове за жълти стотинки, моля заповядайте в бар Сигет.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?