Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Трък Партс Енд Сървис ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район р-н Младост, Квартал ВЪЗРАЖДАНЕ, бл. 43, вх. 3, ет. 6, ап. 63&markers=Варна,Район р-н Младост, Квартал ВЪЗРАЖДАНЕ, бл. 43, вх. 3, ет. 6, ап. 63

Трък Партс Енд Сървис ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Фирмата е надеждна, заплатите са средни за бранша, но никога не е имало забавяне в плащането. Управителите проявяват разбиране, ако имаш някакъв проблем, важното е да няма много издънки в работата. Колегите са ОК, а когато е по-натоварено, парите са повече. Има служебни коли и телефони.


настоящ служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
1
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
5
Работна среда
-3

Първо обявената от фирмата заплата 500-700 лв. не е истинска.Това което може да се достигне като доходи е 391 лв. като се извадят удръжките от нея плюс процент от оборота (2%),което прави приблизително още 100 лева и ваучери за храна,които са на стойност 60 лв. ,но са прибавени като част от заплатата.Това както е известно е противозаконно.Уважението е в рамките на допустимото лицемерие"фурнаджийски лопати".Нагласят си нещата както им отърва.Изобщо не зачитат достойнството на работника.Привилегиите са никакви,60 лв.ваучери за сметка на работника.Фирмата е пълна пародия.Всеки ден нови разпоредби за които трябва да си запознат от днес за вчера.Фирмената сигурност е изключително рехава.За работното време може да се каже,че две от съботите се работи и е 9ч.Птенциала е дотолкова,че човек си остава продавач консултант докато фалира фирмата.Единствено колегите са готини защото всички сме в един и същи кюп.Рботната среда се потиска от шефовете,като се опитват да завързват интриги между работниците,карайки ги да се кодошат един-друг,което създава изкуствено напрежение и дискомфорт от работата.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?