Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Амбарица-Г.о. ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Горна Оряховица, МАКЕДОНИЯ, 45&markers=Горна Оряховица, МАКЕДОНИЯ, 45

Амбарица-Г.о. ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Голямо сменяне на персонал имате казвам ви го като клиент. Това не прави добро впечатление на клиентите, а от там реномето на комплекса. Помислете вурху това :)


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ще се възползваме от правото на отговор. Във фирмата не е работил човек с име Ани Стефанова. Може да не сме идеалните по европейски стандарти :), но в сравнение с българската бизнес-среда имаме основание да кажем че сме изключително точни. Всички наши служители са с трудови договори, осигуровките и заплатите се издължават в срок. Старателните и почтенни работници и служители работят без никакви проблеми. Разделяме се единствено с хора, които не са вложили всичко от себе си за да се включат в екипа, имали са проблеми с трудовите си задължения и финансовата дисциплина. Но кой работодател би търпял подобни нарушения?


бивш служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
4
Работна среда
3

Ами какво да ви кажа за тая фирмичка или по точно "Спа комплекс Амбарица" град Горна Оряховица. Не че са лоши, и заплащането не е зле за този град ама отношението което получих не им дава чест да се наричат справедливи работодатели. Уволниха ме без никаква причина просто ей така, защото трябваше да назначат някои техен човек. Деня в който трябваше да отида на работа нощна смяна ми се обадиха, да ми кажат че имало някакво разместване и да отида на другия ден да се разберем. Може да се досетите вече бяха назначили своя човек и нямаха нужда от мен. Оправданието че ме освобождават, беше че понякога не съм контактувал добре с клиентите (голям смях) но инъче са много доволни от мен всичко съм си вършил както трябва. А това въобще не е вярно много клиенти бяха доволни от моето обслужване и оставаха доволни че са посетили комплекса в нашия град. Мога да ви кажа само едно ако си търсите сигурна и стабилна работа, Комплекс Амбарица - Горна Оряховица не е това място където ще я намерите. Останах много разочарован от отношението им и начина по които постапват. Така че имаите си едно на ум дори и да работите там , СЛЕДВАШИЯ МОЖЕ ДА СТЕ ВИЕ.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?