Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Омега Дизайн ООД /img/frontend/nomap.png"

Омега Дизайн ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Тази фирма още ли не е закрита... Ако случайно ви се наложи да работите там или да си поръчвате дограма там бягайте далече. Няма инвеститор в BG, който си е имал работа с тях и да ги препоръча. С повечето се съдят или са в много обтегнати отношения.... Пълна трагедия


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Такава фирма едва ли съществува някъде.Управителите - цели 2 броя,бивши военни - не стават за нищо друго освен да лъжат.И то не само служителите си, но и клиентите на фирмата.Заплатите не ги променят по няколко години - това че има инфлация всяка година не ги интересува,не плащат редовно и точно когато обясняват че няма пари за заплати те си купуват джип BMW.
Сигурност в тази фирма не може да има, защото не могат да се разберат как да си делят парите и вместо да си погасяват дълговете те ги харчат за собствена облага.Служителите там са 90 процента от врачанския регион - с една дума много прости хора. Просто бягайте надалеч от тази фирма иначе рискувате да попаднете в пълна смрад.В "офиса", който прилича на бункер се разхождат мишки , отвратително мръсно е, а по- лошото е че на никой не му прави впечатление.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?