Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Елика Консулт ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Възраждане, ПИРОТСКА, 98, ет. 1, офис 5&markers=София, Възраждане, ПИРОТСКА, 98, ет. 1, офис 5

Елика Консулт ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Единственото, с което съм съгласна в това мнение е това за района. Но районът си има и много положителни страни. Във фирмата съм от самото начало, което не е от преди сто години, ами само пет такива. Текучество във фирмата няма! Има изключително човешко отношение и разбиране от страна на Управляващите, приятна работна среда, а това, което се очаква в замяна е да си отговорен и работата да върви! За целия период от време от създаването на фирмата има само един изгонен, който явно се чувства наранен и е възможно да е автор на предишния не верен пост. Ако това е така, можем само да поздравим управителката на фирмата, че ни е лишила от този колега още в зародиш. Счетоводната къща се управлява от изключително възпитан и справедлив професионалист, който се радвам, че познавам и освен Шеф е и човек с голямо „Ч“, а това в днешно време за съжаление е едно изключение и аз съм благодарна, че ми се случва! Така че на всички, които се опитват да направят бялото черно ... мога да кажа, че все пак накрая Доброто побеждава!


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-3
Местоположение
-2
Колеги
-4
Работна среда
-5

Счетоводна къща в наркомански район, управлявана от нахална и безпардонна мошеничка. Брутално разминаване между обещания и реалност. Текучеството е огромно. Ималите нещастието хора да попаднат там се харчат лесно и се изхвърлят, като носни кърпи. Има едни стари, скучни мумии, които седят от сто години и не търпят конкуренция и нови колеги. Но в крайна сметка рибата се вмирисва от към главата, а тя в случая се казва Елена Радулова. Не препоръчвам тази фирма.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?