Подробна оценка от Служител
Единственото, с което съм съгласна в това мнение е това за района. Но районът си има и много положителни страни. Във фирмата съм от самото начало, което не е от преди сто години, ами само пет такива. Текучество във фирмата няма! Има изключително човешко отношение и разбиране от страна на Управляващите, приятна работна среда, а това, което се очаква в замяна е да си отговорен и работата да върви! За целия период от време от създаването на фирмата има само един изгонен, който явно се чувства наранен и е възможно да е автор на предишния не верен пост. Ако това е така, можем само да поздравим управителката на фирмата, че ни е лишила от този колега още в зародиш. Счетоводната къща се управлява от изключително възпитан и справедлив професионалист, който се радвам, че познавам и освен Шеф е и човек с голямо „Ч“, а това в днешно време за съжаление е едно изключение и аз съм благодарна, че ми се случва! Така че на всички, които се опитват да направят бялото черно ... мога да кажа, че все пак накрая Доброто побеждава!
Подробна оценка от Мики Маус
Счетоводна къща в наркомански район, управлявана от нахална и безпардонна мошеничка. Брутално разминаване между обещания и реалност. Текучеството е огромно. Ималите нещастието хора да попаднат там се харчат лесно и се изхвърлят, като носни кърпи. Има едни стари, скучни мумии, които седят от сто години и не търпят конкуренция и нови колеги. Но в крайна сметка рибата се вмирисва от към главата, а тя в случая се казва Елена Радулова. Не препоръчвам тази фирма.