Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Е И К Консулт ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Красно село, Квартал БОРОВО, бл. 226, вх. Е, ап. 10&markers=София, Красно село, Квартал БОРОВО, бл. 226, вх. Е, ап. 10

Е И К Консулт ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


шубе го/я е и не казва!

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
5
Потенциал
-2
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1


Не може да управляваш една фирма на базата на страх,терор,изнудване,потъпкване на елементарни човешки ценности,не съобразяване с НИКАКВА пазарна и каквато и да била логика и да искаш да бъдеш лидер на пазара.Просто не става.
Не се унижавайте, не работете там,не рискувайте да останете внезапно без работа в тези дни. Не позволявайте един самозабравен селянин да ви рита извън всякакви закони. Оставете го да работи с най-скапания персонал, трайно безработни, които нямат друг шанс!
Там няма възможност за развитие, всеки който бъде повишен бива уволняван, изключение са хората от семейството. Ако мнението ти е различно с това на управлението, бивате уволнени. Работи се извънредно, а извънредния труд не се заплаща.
Заплатите се бавят а дори и да им се дадат са по малко от това което трябва да получат

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?