Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

HEADLIGHT Communications /img/frontend/nomap.png"

HEADLIGHT Communications

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 7 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-7 от общо 7


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не препоръчам на никого фирмата.

Натовареност много, пари много. На интервюто обещават бонуси и увеличения, които така и не стават реалност. Осигуряват те на минималната заплата, а не на реалната ти длъжност.

Имат изисквания от теб как се държиш с клиентите до най-малкия детайл, как да представляваш фирмата в позитивна светлина.. а реално нямат покритие да имат тези изисквания на фона, че ти дават смешно възнаграждение и самите те не са професионалисти.

Чудя се как собственикът г-н Кирил Кирилов има очи и самочувствие и да има изсиквания към персонала си, който получава мизерно възнаграждение срещу много работа. Единствено на Коледа се дава някакъв минимален бонус, като е възможно г-н Кирилов да те попита какво ще ги правиш толкова "много" пари.

Общо взето управителят е стиснат човек, който си няма понятие и от рекламния бизнес. Целта да му е използва служителите си, а никой от тях няма добро мнение за него.

Нивото на рекламната агенция е нулево, бягайте докато можете.


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
-1

Аз работих за тази фирма от Октомври 2005 до Февруари 2006. През целият период бях без договор, докато не решиха шефовете, че трябва да подпиша такъв с 3 месечно предизвестие, който е договор за високо отговорни лица - служители, занимаващи се с разплащания и други на високи позиции. Аз работих там като "дизайнер".

Научих доста от тях, но най-вече как не трябва да се работи! Проблемът ми бе, че единият "шеф" - Кирил, е сериозен и разбран, докато другият - сприхав и желаещ да мине по "тънката лайсна" винаги, когато може. Докато оглавяват двамата фирмата, тя няма да спре с текучеството на кадрите си. Докато Кирил не се осъзнае, че трябва да поеме цялата дейност на управител, без наличността на равнопоставеният си колега - няма да я бъде!

Заплатата ми (за времето) беше 500лв, при условие, че желая стартово да съм на 600лв (на такава бях в предходната си работа, но във Варна). През всички месеци тя не се промени, но поне се плащаше.

Колегите бяха (и предполагам са) готини, сговорчиви и отговорни. Но докато аз работих там, колегата ми дизайнер, напусна, защото получи по-добро предложение за работа; колжеката "секретарка" се побъркаваше от шефовете и напусна малко преди мен, а аз просто им "бих шута" след желанието им да подпиша гореспоменатият договор.

Ако някога, някой от управителите на тази фирма четата написаното от мен, нека разберат, че служителите им не са роби, а трябва да се гледат по-внимателно дори и от клиентите им, защото докато с едните се работи от време на време, то с другите - завинаги (не ме разбирайте грешно). Най-добрите екипи са тези, които не се разпадат, а се обогатяват.

Аз ако можех, бих работил на едно място цял живот, само да ми се предлага уюта и разбирането от което се нуждая.


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
0

abe Zliat Metalist ti si kasmetlia be s 2chasovi operativki, az minah ejednevni 4 chasovi na koito obiknoveno se goviat gluposti. vsichko koeto se opisal e taka. ama da znaete pone klimatici ima veche :)))))) inache pak niama dogovovri az oste se chudia kak sastesvuvat tezi hora. za dizain ne se govori zastoto istinata e dizainer tam e predpechatar. praviat se niakakvi bezumni i dai da kipi bezmislen trud za da se kaje kolko sme rabotni. ne e za hora koito imat seriozen staj, a za navachi v bransha, koito se kefiat da si cukat po failovete. NOVI iDEI ne se priemat. kogato zapochnesh da si zastitavash proekta otsrestnata strana se pravi na luda siakash ne sustestvuvash.

OSTE mE E IAD CHE IZGUBIH VREME TAM.


кандидат за работа

14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-3
Потенциал
4
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
2

Ми не съм съгласен напълно с вас, да ви кажа!
Работих за тази фирма преди време и разбирам за какво говорите, защото бях част от нея. Сега като се замисля, обаче съжалявам, че тогава реших да напускам и се радвам, че отново имат нужда от графичен дизайнер. Ще се пробвам, надявам се да са останали с добри впечатления от мен. След тази агенция работих за една голяма международна и две наши агенции и мога да споделя, че проблемите, които коментирате ги има навсякъде- къде по-малко къде повече. Да не говоря, че в международната бяхме петима в нашия отдел - 3 на 3 м и се излизаше с подпис при секретарката. В рекламните среди се оказва че динамиката и нестандартното са във всяко отношение. За мен, като дизайнер те са градивни и ме държат на ниво.
Всъщност, обаче не мисля, че съм постъпил грешно, като напуснах тогава, защото сега имам и доста повече опит и база са сравнение, за да мога да взимам правилни решения. Дизайнер се учи цял живот, май:))) А иначе, условията на заплащане за мен бяха доста прилични, като за България (поне за тогава, де). Това което остави най-силно впечатление у мен, всъщност бяха персоналното внимание и възможността която получих - да бъда и развивам себе си като личност и професионалист.
Съжалявам, че мненията ни не съвпадат колеги, но всеки си има ценностна система, която определя отношенията му със света. А той не е лош:)))
Поздрави на колегата, който иска да го черпи фирмата, когато излизат заедно! Това ме разсмя:(


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Аз също си търся работа и видях, че бившите ми работодатели са пуснали пак обява за графичен дизайнер. Бягайте далеч от там. Предните два поста са доста точни за ситуацията там. Не се лъжете като мен. Ако можех тогава да знам това никога не бих кандидатсвала там. Колко съм мръзнала и съм се потила там за едното нищо !
А иначе на интервюто какви сладки приказки - ние сме на-добрите, елате при нас да работиш. Не им се хвайщайте - тези са РАБОтодатели !


бивш служител

-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-5

Мда, съгласен съм с колегата - аз бях 2006-та и гледам, че нещата са си същите. Бих добавил, че през зимата е кучи студ, а лятото задух - клилматик имат само шефовете и сте набутани като овце в една стая и шума от телефонното звънене и клюкарстването на колегите е доста досаден... Пълни нещастници - добре, че се измъкнах на време от там !


бивш служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Заплащането е минимално за отрасъла, уговорките за увеличение му не се спазват. Бавят се с месеци трудовите договори и се налага сами да се осигурявате до тогава. Глоби за закъснение. Голямо текучество с излкючение на хигиенистта и двамата управители. Дълги оперативки (по 2 часа понякога) по средата на работния ден или в края. Налага се често да се остава след работа, не се толерира илизане по лилчни дела осен определеното за това през обедната почивка. Фирмата е малка - 2-ма дизанери, една офис мениджърка, една служителка връзка с клиенти и оферти, 2-ма управители и 1 един пенсионер хигиенист. Условия за развитие - йерархични никакви. Обучение - в процеса на работа, едно от малките предимства. Местоположение - близо до Била на бул. България - ж.к. Борово - големи задръствания, градски транспорт - трамваи, тролей, автобус до Борово или ж.к. Стрелбище. Колеги - сприхави и изнервени. Среда - напрегната. Излизанията с колеги и управители по ресторанти не се покриват от фирмата (излкючение само на Коледа). Коледните бонуси са купони за фитнес и СПА процедури.Подходящо за студенти, с малък опит, непукисти, отчаяни и др. Не препоръчвам на никого - освен ако сте мазохист.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?