лакпром /img/frontend/nomap.png"

За Великден дадоха по 150 лв на работниците.Редовно изплащат заплатите, дават безплатна храна и допълнително още по 3 лева на отработен ден, други доплащания от 30 до 150 лева ежемесечно на човек, в зависимост от работата.На всеки е подсигурена карта за транспорт, освен това имат нов фирмен автобус, който извозва персонала до София.Дават работно облекло, осигуровки върху пълния размер на заплатата, плащат просужено време.Работното време е регламентирано по Кодекса на труда и се спазва.Платеният годишен отпуск + допълнителен са реални.Имат поръчки,работят.Не дават да се краде, но има сигурност.Какво повече в криза?
Теб за какво те уволниха, да не си гепил нещо?

фирма със традиции но сега е много зле.много зле платени работници.в повечето случаи или са роми или турци на които колкото им дадеш им стига.директора е като тиранин условията за работа са ужасни абе въобще пълна нула не се лъжете да работите там