Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИДО СТИЛ /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-3
Работна среда
-4

Изключително некоректен работодател. При постъпване те засипват с куп красиви лъжи и обещания, които така и не се сбъдват. Осигуряват на минималните ставки, а останалото се дава под масата. В интерес на истината, парите не са лоши, но не са и нещо особено. Повече от 1000 лева чисто на месец много трудно можеш да вземеш. Социални придобивки реално няма. Липсва каквато и да е стимулираща политика спрямо хората, както и възможност за израстване. Тъкмо обратното, назначават служители за по 6 месеца, изцеждат ги до дупка и след изпитателния срок ги изхвърлят, за да не им вдигнат заплатата с обещаната сума, а на тяхно място идват поредните шарани. С една дума, текучеството е огромно, което влияе негативно и на работния процес. На всичко отгоре във фирмата цари организационен хаос и агресия от страна на началството. Всеки дебне всеки, сипят се обвинения, въобще атмосферата е много изнервяща. Поне мястото е сравнително удобно.


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-3
Работна среда
-3

Идо стил е рекламна агенция, обещаваща всичко, което един кандидастващ при тях професионалист си мечтае - кариера, отлично възнаграждение, бонуси, прекрасен екип т.н.
Всичко това е възможно да се случи, ако станеш любимец на следните хора: Руска Свилева, Петя Димитрова, Георги Трифонов и разбира се великата HR-ка Марина Светлинова.
Тези хора не обичат да имат професионалисти в екипа си, защото са голяма заплаха за тяхната некадърност и злобни душички.
Относно заплащането - всички обещани бонуси остават в сферата на въображението ви, дори и да получите нещо то ще е поне година след като великия холдин е поработил с тях и естествено вие вече нищо не можете да си купите - все пак инфлация има :)
Уважение - работиш денонощно с цялото си сърце и ти плюят в лицето най-безскрупулно
Привилегии - ако си сред избраниците, любимци на горепосочените хора може и да те огре, ама не е сигурно. Все пак първо трябва да има за тях, другите кучета ги яли.
Сигурност - НИКАКВА, не им изнася изхвърлят те като мръсно коте
Свободно време - ако може да работиш 24 часа в денонощието, пак няма да им снитгне, не очаквайте да ви похвалят или благодарят за всеотдайността.
Потенциал - теоритично голям - реално никакъв
Място - при всичко останало, то определено не е от значение, но все пак да сме обективни офиса е на последен 12ти етаж и вижда цяла софия, поне можеш да разпуснеш от отвратителната, тегава атмосфера, с която се сблъскваш
Колеги - има и прекрасни колеги - но както казах, те биват уволнявани, защото именно те не се харесват на горепосочените личности
Работна среда - няма такава. Цари хаос и безхаберие. Няма опитни мениджъри, които да изведат нещата напред, от които да се учиш и на които да подръжаваш. Правилото да се учим от грешките си е валидно с пълна сила.

Ако вярвате в себе си и възможностите си не вярвайте на ИДО СТИЛ. Ако все пак попаднете там - извлечете най-ценното и бягайте бързо :)))

Мнението ми всъщност го давам почти 6 месеца след раздялата с компанията, след като видях какво се случи с всички кадърни хора, останали в компанията. Моята история само допълва една обективна гледна точка.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?