Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Лимекс ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Възраждане, Квартал ЗОНА Б-5, бл. 12, вх. А, ет. 4, ап. 11&markers=София,Район р-н Възраждане, Квартал ЗОНА Б-5, бл. 12, вх. А, ет. 4, ап. 11

Лимекс ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 34 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 34


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Имам въпрос : 1. Кой контролира управителя М.Салиев?
2.Къде може да се подаде оплакване?


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми колеги,
Позволявам си да изразя мнение, относно проведено на 17.02.2015 г. в 16:00 часа в гр. София, кв. Хаджи Димитър,ул. "Макгахан" 66 интервю за длъжността "Юрисконсулт" от г -жа Елица Стефанова.
С оглед разнообразния опит и постижения, които съм придобила през годините както в правната сфера, така и в сферата на изкуството (шоубизнеса) и административната сфера, изразявам възмущението си от начина, по който се проведе интервюто.
След изложената от  г -жа Е. Стефанова информация, относно дейността на фирмата, същата си позволи да ме обиди, като започна да критикува заеманите от мен до момента работни позиции в правната сфера, с което си държание спечели единствено да погледна на нея несериозно. (отбелязвам факта, че умишлено не бях изложила в CV - то си всички позиции, заемани от мен през годините на граждански и трудов договор, за да се концентрира върху юридическата част.Случвало ми се е да ми задават въпрос от типа "Как съчетавам няколко толкова различни сфери...?, на който въпрос е трудно да обясниш, че всичко е въпрос на гледна точка, организираност и че съществуват допирни точки между всички сфери, като знанията от тях може  да бъдат приложени на практика.
Горното едва ли може да се разбере от хора, които нямат толкова разнопосочни интереси и за които това е необяснимо...)
Не това ме възмути толкова, колкото втората част от интервюто, представляваща Тест, за който не бях уведомена предварително, за да се подготвя и изложа знанията си пълноценно. Според г -жа Стефанова това бил единствения начин да разбере как си служа със закона и ми предостави компютър с правно - информационната с -ма "Апис", като ми даде неограничено време за решаване на теста.
През цялото време, докато решавах теста на отворена врата, в съседния офис се смееха служителите заедно с провеждащата интервюто юристка. След 30 минути, в противовес на казаното от г -жа Стефанова, че разполагам с неограничено време за решаване на теста, същата се върна видимо изнервена и незаинтерисована от случващото се. Оказа се, че има друг кандидат за позицията и интервюто с мен се претупа набързо, като ме попита докъде съм стигнала с теста. Отвърнах, че ми остават няколко въпроса. Предвид даденото ми от нея неограничено време, счетах че 1 час е достатъчен да прочета, преосмисля и заградя правилния за мен отговор. Казах на  г -жа Стефанова, че в теста има много въпроси, зададени юридически неправилно, от които в зависимост от хипотезата, може да има и 2 правилни отговора. Същата не прие мнението ми и молбата ми да изкоментираме част от въпросите й, за да посоча правилния за мен отговор. Видимо ядосана и притисната от времето, че другия кандидат чака,  същата взе листа с теста и почна сама да си загражда верните за нея отговори. Каза, че и така представен теста, можела да си направи извод, кой какви познания има, а забележете, в теста нямах нито един заграден отговор, което щях да побързам да направя, ако ме бяха предупредили и дали време да привършвам с теста.
Отбелязвам факта, че тест, беше измислен от г - жа Стефанова и първото, с което следваше да се сблъскам при първи прочит беше какво всъщност е искала да зададе като въпрос и впоследствие да се опитам "да вляза в нейните разсъждения", за да посоча според нея кой е правилния отговор.Толкова двусмислен и объркан тест не бях виждала.
Предвид гореизложеното, считам за редно кантидатите за постъпване на работа във Вашата фирма  да бъдат уважавани, независимо от опита, който притежават, след като същите са поканени от Вас. Не на последно място е важно и правилно при провеждане на интервю, същото да е в присъствието на Работодателя, освен, ако няма уважителна причина за отсъствието му.
С уважение :
П. Стоевска
 


клиент

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-1
Местоположение
-3
Колеги
3
Работна среда
0

Посоченото по-долу отношение към Практис - Мегадом(Хипермаркет Хасково) е абсолютно лично!
Тъй като администраторите на сайта, в лентата "отношения с фирмата" не са посочили опция"друго", съм маркирала "клиент", но всъщност написаното от мен касае отношението между един от най-близките ми хора и посочената фирма.
И така - синът ми започна работа в Хипермаркета в Хасково преди 5 месеца, с трудов договор и срок на изпитване 6 месеца. В края на 5-тия месец вече е освободен. Държа да отбележа, че назначението му е като "складов работник".
Въпреки, че нашето трудово законодателство дава право на фирмите да наемат персонал с този срок на изпитване, едва ли на някой Управител на подобен обект би му бил необходим 5 месечен(от 6 месечния) срок, за да прецени дали този служител става за възложената задача. Просто не звучи сериозно, но може и да е причина?!
Друга причина може да бъде, фирмата умишлено да освобождава служители, преди трудовите им договори да станат безсрочни(по-лесно е независимо от въвеждането в заблуда на потенциалните кандидати, че такива се търсят поради "Увеличаване на обема на работа"). Ако е така, времето ще покаже, тъй като фирма с чести обяви за една и съща позиция, спира да бъде интересна за младите хора, защото текучеството което виждат, е достатъчно да ги откаже от кандидатстване.
Времето на "отвън чакат на опашка" преминава, мили работодатели!
Сверете си часовниците, както и вие, бъдещи кандидати за работа.
 


клиент

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
5

СЪПРУГЪТ МИ РАБОТИ ТАМ ОТ 4 МЕСЕЦА И СМЕ МНОГО ДОВОЛНИ,РАБОТИ 8 ЧАСА С 1 ЧАС ОБЕДНА ПОЧИВКА И 2 ПОЧИВНИ ДНИ.ДОРИ СЛЕД 4  МЕСЕЦ МУ УВЕЛИЧИХА ЗАПЛАТАТА!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,искам да попитам получих покана за интервю за работа заслужава ли си труда да почна в PRAKTIS в Стара Загора и какво е заплащането как е колектива


клиент

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, искам да изкажа недоволството си от факта, че пожелах да закупя комплект шкафове за баня, които поради факта, че мострата (явно нямат практика да държат на склад такива неща) беше дефектна, трябваше да си я поръчам да ми доставят нова. След като чаках повече от месец за доставката, в момента в който си разопаковам мебелите вкъщи забелязвам, че вратичката, която е стъклена е счупена. След като я показвам на служителите от магазина, ми заявяват, че са ми я предали здрава и разбирате ли били я огледали и била здрава, при положение, че беше опакована в найлонови балончета и стреч фолио и нищо не си личи през опаковката и аз съм я бил счупил. Не стига, че чакам повече от месец за доставка на мебелите, но и получавам счупени такива и персонал който обвинява клиентите че са си счупили стоката. След като им заявих, че не съм доволен от това което получавам и искам да я върна и да си получа парите обратно те ми заявяват че не може ли да я приемат обратно счупена. Не само, че никога повече няма да вляза в този магазин повече, но и всичките ми познати ще разберат за този случай и ще се погрижа да научат за какви дребни мошеници става въпрос. Искрено се надявам, че магазини като този, който нямат интерес клиета да остане доволен, да разберат, че ако нас (клиентелата) ни няма, вие сте обречени на фалит. Призовавам всички които се замислят дали да си купят нещо от този магазин да се откажат. Крайно недоволен, за последно клиент на този магазин.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Колко горе-долу е заплатата в Практис?


настоящ служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-5

Здравейте!!! Забелязах този форум и няма как да остана безучастен и да не споделя мнение по въпроса......Както всички знаем,при започване на една работа (независимо каква е тя) в самото начало всичко е ОК.Обаче в последствие се разбира всичко... и сега идва същтността от моя страна.Все още съм работник в Практис,искам да споделя голямото разочорование което видях в тази фирма,работел съм из цяла България,но като тук няма.....Заплащането е спрямо региона кадето живееш,а труда който полагаш е винаги не достатъчен.Ако сте кандидати за работа и ви кажат ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ.......забравете,вие сте ОБЩАЦИ.Отношение на управата към вас е като на роби ,а те си прибират тлъстите бонуси и единственото което се полага на вас е едно здраво хокане понеже оборота е паднал и ще са им малки бонусите(разбирасе не го казват директно).До колкото съм чувал от други колеги в страната,на всякаде е така.Нямам търпение да се махна от ПРАКТИС,понеже за помента немога да си позволя да остана без работа от гледна точка на семейството ми.И един съвет от мен:Ако имате други предложения за работа? Не се чудете,а изберете другото работно място.


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Магазинът в СтЗагора е в пълен хаос повечето служители като ги потърсиш никакви ги няма или си прехвърлят топката а най жалко е че управителя го командват тези под него/нямам в предвид обикновените служители/


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Магазинът в Стара Загора е много добре ръководен но има и недостатъци.Например при паркета е трудно да откриеш служител който да те обслужи.Виж за края на магазина и плочките е друго там има едно момче винаги на линия и си разбира от работата.Търсете го един едричък но беше без табелка с името

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?