Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ace HR Services /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 14 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 14


-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-2
Потенциал
-2
Местоположение
-2
Колеги
-2
Работна среда
-2

Здравейте.

Бях на интервю в рази фирма и останах много разочарована. Казаха ми, че ще се свържат с мен и дори момичето потвърди, че ме харесва. Чаках две седмици и абсолютно никой не се свърза с мен. Много неадекватно и некоректно отношение!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Лидия, проявявам интерес за "INBASKET ASSIGNMENT"-а. Моля те, дай всякаква информация, която би била полезна отностно протичането на интервюто и различните задачи на различните етапи. Изключително полезно ще ми е. Благодаря предварително! :)


кандидат за работа

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Тази фирма за подбор на кадри е крайно зле! Ходих на едно интервю, което те организират за стажанстка програма на Крафт, минах първото успешно, на т.нар. "in-basket assignment" съм събрала по-малко точки от останалите, защото (според собственичката Екатерина Игнатова, разбира се след като писах 6 протестни мейла до самите Крафт благоволи да ми даде някакво обяснение): На поставената ми задача да обясня къде се състои един проблем и да пиша на мениджъра ми мейл и втори мейл на доставчика кога може да си получи парите Е.Игнатова ми обясни че не съм се справила, защото съм писала къде е проблема и втори път съм писала на доставчика кога да си получи парите??? Не това трябвало да пиша, ами съвсем друго - тя така и не уточни какво се очаква да отговоря на една добре формулирана задача и с абсолютно ясно условие - искаше се да намеря конкретно решение на два проблема, ясно демонстрирах способностите си и намерих решение и на двата проблема, но...явно няма компетентен капацитет, който да прецени това нещо в АСЕ. По телефона тази госпожа си позволи да ме наругае - от къде на къде ще си измислям обстоятелства (явно за нея не е достатъчно, че в задачата има поставено такова условие), как така ще приписвам обстоятелства които не съществуват (е,госпожо Игнатова, в реалния работен живот хората, които разрешават възникналия проблем се ценят повече от тези, които сипят празни приказки). Описала съм една реална ситуация за възникнал проблем относно забавено плащане, ако вие нямате опит-това си е ваш проблем.
Втората ми грешка била, че не съм превърнала минутите в часове и съм нямала нито една формула в екселската таблица, но въпреки това някак си съм успяла да пресметна все пак крайния резултат. Това абсолютно не отговаря на истината - в моята екселска таблица абсолютно всяка, дори и най-елементарната за пресмятане стойност, е в резултат на поставени от мен формули.
В добавка мога да кажа, че първото групово интервю се състоеше в детински игрички и презентацийки, които не само че нямат нищо общо с практическата страна на позицията (а имено - стажантска позиция счетоводител във финансов отдел), ами и бяха съпътствани през цялото време от извинения от типа "Извинявайте, че закъсняваме, обаче така се случва понякога". Момичето, което водеше интервюто си позволи два пъти да говори по личния си телефон излизайки извън залата. Нямам нищо против, всеки да говори с който и както си иска, но не и за сметка на болното ми дете, оставено на чужди хора, докато аз бия път до другия край на вселената (където е офиса на АСЕ) и си играя игрички за назаднали.
КОЙТО ИМА ИНТЕРЕС МОГА ДА МУ ИЗПРАТЯ "IN-BASKET ASSIGNMENT"-А НА КРАФТ


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Имах взаимоотношения с тази фирма. Водехме кореспонденция за подбор на подходящ персонал около 6 месеца. Останах крайно незадоволен от бавната работа, от обещанията на шефовете за търпение и спокойство. Накрая си намерих човек чрез друга агенция и то само след 3 седмици, откакто потърсих услугите от друга фирма. Не ми хареса отношението на управителя и важността, която си придава.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Намерих обява на фирмата. Реших да кандидатсвам. Добре, че прочетох тук колко са некоректни и как се свързват с настоящия работодателя. Това ме отказа....
Успех в биснеса....
Лижемерие


-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
1

Здравейте,  видях обява на тази фирма  и това ме подбуди  аз също да напиша. аз не съм работил  години, само няколко месеца за щастие, но достатъчни, за да имам ясна представа за този посредник или фирма в областта на ЧР, която се занимава с подбор  под името ace hr services и обучения - soft skills solution  и тимбилдинг -  и teambuilding adventures- третата.
Първо: - човешко отношение във фирмата няма, няма и нормално отношение.шефката и шефът не поздравяват никого в офиса. само се правят на шефове, а шефът борис игнатов и крещи на общите срещи в които съм участвал. според тях човешкото отношение или поощрението на добри служители било за хора, които нямали собствено самочувствие  и се нуждаели от чуждото благоволение. обича да се прави и на оратор  и много къмпетентен като разказва как е продавал гумени играчки. хората са третирани като поредните такива.гледа се какво може да се използва от всеки и се захвърля до следващия. почти никакви обещания не се спазват. служителите дават от собствените си пари за да вършат работата - ремонт на коли, бензин за служебни цели, кафе и вода в офиса, а нерядко и купуване на материали за обслужване на текущи работи за клиенти. най-често парите не се връщат или с месеци се забавят . никой гък не казва, въпреки че това поне може, ама никой не смее.
плюе се по всички, които работят и никой за нищо не става според тях.  най-потресаващото е че плюят и своите евентуални клиенти  - като хора които са некомпетентни и нищо не разбират.  не разбират, защото не ги избират тях, забележете! от времето прекарано това което си спомням най-вече е как се злословеше по всички и всеки - бивши и настоящи служители, конкуренти, клиенти.ръководството на тази фирмичка има мнение за всеки и то е отрицателно. тези хора не уважаваха никого, само себе си.  и това е фирма за човешки ресурси, която избира ценни хора и помага другите да управляват своите . такова нещо не бях виждал. не натоварвам никой с мнение, това е само моя опит, който е личен и не много дълъг. но за това незабравим.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Определено съм изненадана от коментарите, които открих написани тук. Като човек, работил 3 години в компанията, мога категорично да опровергая много от нещата-липсата на спазване на конфиденциалност, например. За разлика от много други консултантски компании, в ACE HR Services  работят предимно психолози, които преди всичко се грижат  и гледат на кандидата като на Личност и Човек и едва след това като на поредното CV.  И все пак, всеки има право да оценява и възприема реалността от своята позиция-въпросът ми е към онези, коита са недоволни- Уважаеми Дами и Господа, защо нито веднъж, някои от нас, включително и мениджъра ни, не получи от Вас обратна връзка за лошото ни представяне? Благодаря на наши клиенти, които когато са имали бележки по работата ни винаги са били открити. Защо е нужно да говорим един против друг по форумите, каква е тази злоба, типично по Български! Да, нормално е за един конкурс да има само един избран-и това не сте бил Вие, Господине или Вие, Госпожо, не защото играем с подкупи, а защото просто не сте подходящи! Приемете реалността и не търсете оправдания на слабото си представяне отвън!
А за недоволните бивши служители-живеем на свободен пазар-никой не ви е държал на сила в Компанията.Лесно е да недоволстваш и да не правиш нищо, за да се променят или подобрят нещата. Уважавам и обичам всички, работили в ACE, безкрайно много, но истината е винаги някъде по средата. Компанията може да ви е взела много, но помислете и какво ви е дала.
Относно методите, с които работим - като професионалист и специалист в областта на Психологическото измерване и Оценка, мога да успокоя всички, че това, през което преминавате като  Psychological Assessment  в ACE HR SERVICES е най-добрия и обективен инструмент на пазара в България за момента. Крайните решения не се вземат само на база резултата от Hogan Assessment System, но и след впечатления на интервюиращ консултант и работодател, както и проверени препоръки и предишен опит, така че процеса да е максимално обективен. С удоволствие бих си говорила с всеки, които не е съгласен с мен-обичам да чувам различни гледни точки.
Призовавам всички-ако имате съмнения, въпроси или просто не сте съгласни с нещо-давайте обратна връзка на хората, които са отговорни-престанете да си чешите езиците по форумите, защото моята истина не е твоята и обратното!
 
Поздрави
Петя


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Настоящ служител, ставаше дума за етиката не фирмата Ви и как бихте коментирали непрофесионалната липса на комуникация от Ваша страна. Още по-непрофесинално е да започнете с нападките от общ характер за кандидатите, когато става дума за Вас. Веднъж се обърнах към Вас за съействие за намиране на работа, естествено нищо не направихте ( сам си намерих) и повече няма да повторя. Абсолютно точни са предишните коментари, а Вашето е евтин ПР.


настоящ служител

20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
2

Изказвам мнение, като човек работил и още работещ в компанията, вече три години. Конфицениалността е може би едно от многото неща, които ни разграничават от останалите фирми, тук е гарантирано. За методиките, нямам си идея кой е писал този малоумен коментар, но ако Hogan Assessment Systems, които са номер 3 в света на психометрията е методика от преди 4-5 години, не знам какъв трябва да е коментара за използваните методики на другите колеги. Законови, извинете ме, но това е може би единствената фирма, която не ДАВА ПОдкупи......може би, за това е този постинг.
Обратната връзка е задължителна при работата с хора....как бихте коментирали "покриването' на кандидатите, лъжите за предложенията им от други места, изключванетоо на телефоните им, малко преди среща с работодател или първо интервю.....БЕЗ КОМЕНТАР!!!!!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като човек имаш претенциите да бъде доста добър професионалист в своята област искам да изразя искреното си възмощение от начина на работа на вашата агенция.
Изключително непрофесионално е да давате разнопосочна информация на хората дошли на среща при вас, особенно при подбор за високи позиции. Когато обещаете нещо е редно да го спазвате, а не да се криете и да не отговаряте на мейли или обаждания.
Във вашата сфера на дейност е изключително важна бизнес етиката, та все пак вие продавате услуга свързана с човешки взаимоотношения.
както и да е, това си е ваш проблем, но аз искренно ще препоръчвам на всички мой познати мениджъри и колеги да не използват вашите услуги нито когато си търсят нова работа, нито служители.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?