Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Аселпласт ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив, Тракия, АСЕНОВГРАДСКО ШОСЕ, 1&markers=Пловдив, Тракия, АСЕНОВГРАДСКО ШОСЕ, 1

Аселпласт ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-1
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
-3
Колеги
1
Работна среда
-3

Kомпания на високите изисквания, ниското заплащане, празните обещания и липса на уважение от страна на мениджмънта към служителите. За съжаление, по-голямата част от мениджмънта са италиянски селяндури, които изстискват подчинените си със заплахи за санкции и тем подобни методи от времето на тоталитаризма. Българският мениджмънт пък са им верни лакеи, които са готови на всичко само и само да си запазят трончетата, които са окупирали с подмазвачество и интригантстване по адрес на други къде-къде по-кадърни хора от тях. Трябва само да умеете да се подмазвате и да казвате "да" на всичко, включително да ви размятат от производство в производство и утре да не знаете коя смяна и в кой цех ще работите.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Лоши условия,мръсни тоалетни в които се изчакваме на опашка по 5-6 човека,студено през зимата,през лятото горещо. Заплатите са ниски на всичко отгоре и закасняват,за да те залъжат дават някакъв аванс вместо заплата. Неси губете времето с две думи.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?