Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Маджик Н.в. ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район Красно село, Квартал ЛАГЕРА, МЪГЛЕН, 3, ап. 1&markers=София,Район Красно село, Квартал ЛАГЕРА, МЪГЛЕН, 3, ап. 1

Маджик Н.в. ООД

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Извинете ми ,забравих в яда си да оставя телефон за връзка с мен 0896/861516 .Пламен


клиент

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
0

Въпросната фирма се управлява от двама ИЗМАМНИЦИ ,Ненчо Митев и Владимир Петров.През 2007г подписахме предварителен договор за строеж срещу обезщетение за нашето място.През 2008 събориха къщата ни след като я бяхме ремонтирали и ни оставиха на улицата 2 семейства 6 човека.Е няма други толкова несериозни хора.Първенци са в обещанията.Нямат равни в омайването всичките звезди ще Ви свалят и нищо няма да свършат.Винаги някой друг е виновен ,никога те нямат вина.Нямат изпълнено обещание.Това са ИЗМАМНИЦИ!Чуете ли ги моля обадете се!Пълни некадърници!Бива ги само в копаенето на дупки,изкопаха изкоп 24*29*6 метра дълбок взеха на зелено пари от хора и си плюха на петите и дим да ги няма.Къщата на съседа ни падна и тя в ископа след 4 години дела и документи и човека скоро след това почина.Супер екип си имат тези крадци и мошенници.Архитекта е Людмила Коева работи за тях,бягайте и от нея !Ненчо Митев,Владимир Петров и тяхната архитектка Людмила Коева която не дава друг да довърши строежа са шайка ИЗМАМНИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ!Вкараха ни в проблеми и с общината заради Изкопа!След години дела ние собствениците ги осъдихме и каква полза?Хитреците предвидливо са си взели паричките и имотите и дим да ги няма!Да пукнат дано в адски болки и мъки!Събориха къщите ни,изкопаха огромен ИЗКОП 6 метра дълбок ,тротуара пропадна,къщата на съседа ни Иван Бонев и тя падна!Нито Ненчо Митев ,нито Владимир Петров никой не дойде да си оправи поне дупката или да зарие или да укрепи.крият се като мишки!Има заведени повече от 10 дела срещу фирмата им за над 800 000лв.
Даже магьосниците са успели да излъжат един човек от Русе да му вземат пари за апартамент и то в момент в който сградата ни не се строй,а те трескаво прехвърлят имоти на жените и децата си.МРЪСНИЦИ не заслужават и е опасно да управляват фирмата си"Маджик Н.В"ООД и да продължават да мамят хората!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?