Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Булгартел ЕАД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Люлин, Квартал ЛЮЛИН 2, бул. ПАНЧО ВЛАДИГЕРОВ, 66&markers=София, Люлин, Квартал ЛЮЛИН 2, бул. ПАНЧО ВЛАДИГЕРОВ, 66

Булгартел ЕАД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От известно време виждам обяви на фирмата в jobs.bg. затова реших да я проуча. Обадих на познати и приятели на които вярвам че ще ми кажат истината.
Разбрах следните неща:
1. Държавна фирма. Веднъж на всеки 4 год. всиичко живо от шефовете изтръпва заради избори и резултати от тях.
2. Заплати на време, ама ниски направо жалки. И някаква схема прилагали, нищо заплата + пари за храна които зависяли от работните дни в месеца и не се давали ако си болен или си в отпуска.
3. Командвала наляво и надясно някаква стара мома с болна глава и оше по-болни амбиции и която си имала лични любимци между работниците и такива, които не харесвала и ги правела на нищо.
Обурудването било добро и не създавало много грижи. Работата била спокойна, ако не били простотиите на шефката (точка 3 горе) и управителя който му дремела шапката, защото бил просто куче на ГЕРБ и нямал интерес да развива фирмата, а само да си прибира заплатаа.

Аз реших че няма да си пускам сивито. Нещо много ми се струва кофти тая фирма.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?