За кандидатстващите, които се интересуват от постъпване бих казал, че фирмата е сигурна и добра. Заплатата е такава, каквато сте се договорили и очаквания за повишение има, но не с повече от 200 лв. след две години... Това не ви покрива рискове като инфлация и тн. Ръководството е на преклонна, пенсионна възраст, както и ръководителите на отделите.
Работната среда и нивото на взаимоотношенията е 50+,като изключим складовите работници /все пак те трябва да носят/. Привлекателна работа и заплащането на труда се оценява подобаващо. За това има текучество по цели отдели в последните години... Фирмата лежи на предишната си слава и предлага много условия за хора, които искат да се обучават и развиват...
Не се колебайте, кандидатствайте!
Здравейте. Някой може ли да даде актоална информация за фирмата, тъй като предните коментари са доста стари.
Подробна оценка от анонимен
Здравейте! Аз съм настоящ служител в Медицинска техника инженеринг. Изчетох коментарите тук и ми прави впечатление, че са писани от едни и същи хора. И това говори добре за фирмата. От толкова много персонал само една шепа хора са недоволни. Аз лично не съм съгласна с дадените до момента мнения. Смятам, че работната атмосфера е изключително добра; условията за работа - също. Също така бих желала да отбележа, че не разбирам негодуванието срещу ръководството! И да - работи се - но няма място на света, където да ти дават заплата за бездействие.
И към всички, които критикувате фирмата - не е лоялно да говорите такива неща за хора, с които сте работили и за фирмата, в която сте работили години наред. Като е било толкова лошо защо не сте напуснали сами? Или просто търсите начин да си отмъстите, опитвайки се да създадете лошо име на фирмата. Но за щастие света е пълен с интелигентни хора, които надали биха повярвали на писаниците на група драскачи.
Подробна оценка от Печен
Как да няма хубаво бе??? Прокуриста Конов е започнал да вари ябълкова ракия и да се хвали пред съседите си по вила, че печели по 500 000 на година!!! Това не е ли Хубаво, а? Лошото е, че данъчните спят ли спят. А и ти ще си далеч от тези цифрички! Иначе казано - докато стигнеш до богопомазаните ЕВЕНТУАЛНО, ще мине много време. Ама няма да стигнеш щото фирмата няма да оцелее както е тръгнало.
Иначе преди години не беше чак толкова лошо. Но лакомията е лош съветник, много лош!
Ааа да, текучеството е голямо!!! Постоянно се назначават и махат новите. А тези дето ставаха, е .... те напуснаха вече, май всичките. Като изключим Ани, Сашето, Ицо и ... Снежето и Илияна. Ако са още там де.
А ако беше хубаво сега мислиш ли, че такова доверено лице, каквото беше Румяна Велева щеше да напусне след 11г.???
Подробна оценка от анонимен
Много ме втрещихте с тези коментари, аз също кандидатствам за работа там, но вчера като прочетох всичко тук, се оказа че всичко е интриги и роднинство, така ли нищо хубаво няма там, а пък като слушам бившите служители, как така след 10-11 години решиха, че всичко е пошло
Подробна оценка от Румяна Велева
Здравейте.
Казвам се Румяна Велева.
Все още съм настоящ служител на гореспоменатата фирма - (до издаване - 2 дни). Прокурист... Власт... Себевлюбеност... Всичко, което е казано до тук е вярно. И кой печели от всичко... Никой. Имаше един човек, на когото винаги ще бъда вярна. Имаше един човек, който изгради тази фирма. Има едно име, което никой, никога, никога и никога не трябва да забравя. Това е ХРИСТАН ХРИСТАНОВ ! Това е човекът, който никога няма да забравя и винаги ще е в сърцето ми!
Който и каквото да пише за него, не е истина. Истината е една - най-добрия управител, най-добрия човек и най-най-най...
Защо ме изгониха?
...Ми... питайте прокуриста Димитър Конов... Май нещо съм неудобна. (Гореспоменатото май не му изнася)
Абе, беше си хубава фирмата, ама вече не ходете в нея.
Искам да знам,... май нищо не искам да знам... толкова болка и обида има в моето сърце... Няма да давам съвети. Мисля, че си излях сърцето, споделих болката си, а тя е твърде голяма. 11 години от моят живот, 11 години по 10 часа за хора, които не го заслужават "изключвам шефа - Христан Христанов".
Шефе, беше хубаво. Ти си прекрасен човек. Но те успяха, както беше казал навремето...
Подробна оценка от Иван Велев
Здравейте мили работодатели, работници, интернет сърфъри и други подобни.
Като гледам колко сте изписали по темата, ако беше мастило и "бехте" го продали, щяхте да изкарате много пари за дечицата без родителски грижи в тази малка държава (и за бедните, наркоманите, пенсионерите, безработните и други обществени групи). Може сегашните ми работодатели да се чудят дали са сгрешили, че са ме взели на работа, но редовете по-долу ще опровергаят техните съмнения.
Относно Медицинска Техника Инженеринг ООД (вече), беше си нормална фирма, имаше си интриги, но това не пречеше ТолковА на работата. А сега какво е? Как може един прокурист интригант, самодоволен, самовлюбен в себе си доволковец да управлява съдбата и хляба на близо 80 човека, които трябва да разчитат на неговите "мъдри", "бързи", "адекватни" "решения"!!!? Възможно ли е по този начин да предава доверието на хората, дали му ...всичко в !ръцете!, със своите задкулисни игри... А защо принуждава служителите на фирмата, които си обичат и си вършат работата, (ако има възражения към свършената от мен работа или некоректно отношение към фирмата (Иван Велев - 0885163865)) и не са съгласни с неговите методи на управление, да напускат принудително, като им се налага психически тормоз и изсмукани от пръстите обвинения за неявяване или несвършена работа...? В това число обвинения към моята съпруга, понастоящем издаваща си работата на нова колежка, поради същите обвинения... (В интерес на истината съпругата ми е 11 години на длъжност "човек за всичко" във фирмата, никога не е закъснявала за работа, идвала е ххх пъти в събота и в извън работно време, а "дългата ръка на прокуриста" и обяснява, че идва на работа, когато си иска...). Кому беше нужно това? На кой? Ако "дългия" - 2 метра и кусур прокурист (аз тежа 150 кила ама дреме ми...) си получава заплатата и си ненавижда работата, то аз си обичах моята. Давах всичко от себе си до момента в който "великия дългуч" реши да се доказва като шеф и да ми съобщи в 17:00, че на другия ден трябва да ходя в командировка и да съм пред тях в 7:30... а по договор съм от 9:00 на работа... 2 дни пускам оптика и конфигурирам VPN-и, телефони, рутери и т.н. в складовете ни на 7ми заврян километър, и след това ми заявява, че не съм бил на работа 2 ДНИ???? Ми ПИЧ, имаш ми МОБИЛНИЯ ТЕЛЕФОН (т.е. телефон, за който се предполага, че ми е в джоба и дори да съм заврян някъде, може и да вдигна)... Но не му се обяснявало... НЕМАМ ДУМИ ЗА ТАЯ ПРОСТОТИЯ!!! Ако има ентусиасти за работа във ФИРМАТА, ... евала... аз съм рибар и имам търпение.... ама за тая миризлива риба...
Подробна оценка от anonimen
Здравейте, аз също съм работил във въпросната фирма и напълно съм съгласен с написаното, но ми се иска да добавя още инфо без да се повтарям с предишните коментари. Заплащане – зарибяват те с добра заплата, след известно време ти я смъкват, после постепенно почват да ти я вдигат и се бият в гърдите за това, а накрая като теглиш чертата излиза, че за няколко години разликата в първоначалната от крайната заплата е нищожните 100лв. През това време съвестно си вършиш работата, поемаш вината на по-висшите, няма оплаквания от теб – нито от клиенти, нито от колеги, а напротив има добри отзиви за твоята работа и ето резултата! Липса на каквато и да е стимулация, било то и само морална. Има и въпросното орязване на заплата, естествено без никакво обяснение. Уважение – само очи в очи, иначе зад гърба ти яко оплюване. Лицемерието е на висота. Потенциал – просто забрави, трябва да си рода или да имаш някакви солидни връзки с някоя болница за да те назначат и да използват това. Колеги – тук там свестни, но повечето са връзкари които прехвърлят работата си на обикновения трудещ се и после обират лаврите. Знам че има някакви промени, но не са кой знае какви наистина. Хора не си губете времето да кандидатствате и да работите там, спестете си нерви и просто подминете обявите за работа на тази фирма. Има по-свестни и добри фирми от нея.
Подробна оценка от Цвятко
Драга Гери,
Вярвай на написаното. Писаното повече е от настоящи служители. Вярно, че след тия писания са настъпили някакви промени,, ама що се касае само до работното време. Ако кандидатстваш за търговския отдел просто се въоръжи със здрави нерви защото ще те изтискват постоянно и за всичко ти ще си виновна. А и смятай до къде са стигнали нещата щом започнаха да връщат обратно един вид изгонени хора, който хулеха фирмата наляво и надясно и особено Митко Конов след напускането си като пишман инженера Сръчко от сервиза
Подробна оценка от Гери
Здравейте,
Кандидатствам за работа в тази фирма и честно казано съм впечатлена от нещата, които предлагат като условия... От това, което прочитам тук обаче все повече започвам да се чудя какво става: на кого да вярвам - наистина оттам обещават доста добри условия на работа, от друга страна - тук мненията са доста единодушни.
Моля, ако има насточщи служители, които четат това да пишат как е наистина реалната обстановка.
Благодаря предварително!