Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Заведения.бг ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Слатина, Квартал Гео Милев, ул. Манастирска, 54, ет. 1, ап. 3&markers=София, Слатина, Квартал Гео Милев, ул. Манастирска, 54, ет. 1, ап. 3

Заведения.бг ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


шубе го/я е и не казва!

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
-2
Работна среда
-2

Не се занимавайте с тази фирма! Има постоянно текучество на кадри. Служителите дори не могат да се нарекат екип и повечето само интригантстват. Всеки гледа да натопи и да се скара с другия. Много неспокойна среда за работа и може да се пробвате, ако имате нерви за късане.
Осигуряването естествено е на минимума, ако въобще имате трудов договор. Практиката е първите няколко месеца да се работи без трудов договор и ако не са доволни в един ден ви дават парите и ви се казва "От утре може да не идвате".
Не се толерира никаква инициатива, никакви съвети и идеи, ако ви попитат за мнение след вашия отговор ви се казва че те имат много по-добро решение а вие мислите тъпо.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?