Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сканлайн ООД /img/frontend/nomap.png"

Сканлайн ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
2
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
0
Работна среда
-5

Клиент съм,по скоро бях на фирма Сканлайн от самото и създаване през 2003г.Получавах изключително добро отношение към моите задачи,бърза и професионална реакция.Екипа беше изключително активен и амбициран да си свърши работата.Имал съм големи и по малки проекти,за сериозни суми,които са били коректно изпълнени.Известно време ,от около година ,моите поръчки към услугите,които фирмата предлага ,намаляха като обем и суми,поради нови проекти които поех.Преди месец ми се наложи отново да ползвам услугите им за по голям проект.-----ТОВА НЕ БЕШЕ СЪЩАТА ФИРМА!Като кошмар за мен беше изпълението на обикновена поръчка,непрофесионално отношение,нагло държане и пълно неизпълнение на задачата ми,въпреки обещания срок.Тогава забелязах,че всъщност нито един човек от предишния екип не беше останал.Сега хората просто не знаят какво правят.Разбира се,аз вече нямам причина да остана клиент,дори ще си потърся правата от собствениците за проваления ми проект.Но си дадох сметка,че едно място което беше средище на културни хора и излъчваше елегантност дори,вече не съществува.Жалко за хората които сега работят там,още по жалко за труда на предишните хора,които наистина бяха на европейско ниво.Това е много неприятна за мен констатация.Не мога да отговоря коректно на въпроси,като заплащане и обезпечение тъй като никога не съм ги знаел,но се надявам че това няма да попречи на публикуването на мнението ми.


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
3

Фирмата е нестабилна, с огромен поток на кадри. Шефовете са от провинцията и нямат грам интерес какво става вътре в фирмата, как се развива пазара и как се чустват служителите им. Постоянно се натяква че няма пари, от празен джоб как да извадят пари за заплати и за бонуси. Работи се под психически стрес, без ясно изразена позиция на която да се работи. Всеки се занимава с куп неща, извън длъжността на която е нает, без това да се оценява или заплаща. Преди нова година и по -точно на 10-ти декември уволниха 4 човека без да им платят нищо , точно преди новогодишните празници. Сега им напуска останалия персонал, остават само шепа хора. Заплатите са под минималните за бранша. Намира се на сравнително добро място , като се изключи проблема с паркирането. Като цяло работната среда когато ги няма шефовете е поносима, има осигурена материална база. Колегите ми винаги са били професионалисти , с чуство за хумор, и никога не съм имал оплаквания от и към тях.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?