Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

хотел Експо /img/frontend/nomap.png"

хотел Експо

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-4

Не осигуряват на пълната залпата, аз лично не изисках конкретно каква ще е разликата преди да подпиша, защото си мислех, че става въпрос за 200 лв- разликата всъщност беше 50%. В последствие разбрах защо в това място няма нито една жена с дете и общо взето свестен, млад и опитен кадър не се задържа дълго.
Разполагат се с правата на работницте както си поискат- внимавайте много с документите- отпуски, извънредни, уволнения, съкращения и т.н.
И аз живях няколко години в заблуда, че е абсурдно да мисля за такива неща след като си върша работата, обучавам хора, постигам по-висока ефективност и по-добри резултати, изобщо действам дългосрочно за благото на "хотела". Уви, когато краткосрочните резултати се влошат, очаквайте всичко от всички- интриги, предателства, доносничество. А също и ако сте неудобен, честен и имате някакво достойнство и твърдо мнение.
Добро място подходящо за изкарване на повечко кеш от останалите хотели, когато е с добри резултати и добър генерален мениджър, който знае как да поема отговорност и да ръководи. И мнооого кофти място за дългосрочно развитие, усъвършенстване професионално и личностно, за хората ценящи стабилността и искащи да имат семейство (малки осигуровки и ако сте от работещите- липса на достатъчно време)
Също много лошо място ако попаднете на лош генерален мениджър, който не иска  да поеме отговорност за решенията и действията си- тогава се сблъсквате с действителното управляващите хотела, които изведнъж започват да си търсят лично от вас сметката за неща до момента извън вашето влияние и/или знание.
С няколко думи- интриги, много работа и отговорности, лъжливи позиции, недобросъвестно водене на документите, не лоши заплати за индустрията, но с много малки осигуровки, размити понятия за отговорност и власт, много малко професионалисти, от които може нещо да се научи, трябва да се влагат лични знания продобити на друго място и те обикновено не са понятни на необразованите или с морално остаряли знания колеги, липса на обучения, излишно напрежение между колегите от отделите поради предпочитане на тактитката, описана от господина по-горе "разделяй и владей".  
Може да бъде, както е било за мен, добро място за работа, но е това е нетрайно и фалшиво усещане, защото една -две птички пролет не правят. И да правят, идва зима и тогава излизат вълците.


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
4
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
1

По същество колеги - никога не започвайте работа в хотел Експо на каквато и да било позиция!
Там ще ви управляват хора от висш мениджмът, които си нямат представа от туризъм и от това как се управлява хотел(средно образование и длъжност - бивша сервитьорка и любовница на ...........който трябва). По - горното е повлияно от това, че работих там около година и съм наясно със квалификацията на кадрите. Големи обещания и никакви реални постъпления.Интриганство на принципа "Разделяй и владей". Откриващи се нови излишни позиции за "любимците на народа".
И ако някой добър и амбициозен човек е решил да се квалифицира там или да усъвършенства своите способности да знаете, че това не е правилното място и то поради една огромна причина - Ти си по-умен и много по-усърден в това да можеш да ръководиш хотел от твоят шеф.:))))
Сега администратора може да реши да изтрие написаното мнение, но вярвайте, че спестявам 90% от това което се случва там.
Само да не забравя да ви предупредя - ако случайно решите да напуснете или ви уволнят, знайте, че не трябва да бъдете толкова глупави да очаквате, изплащане на заплата, отпуска и т.н. Всичко там става по "взаимно съгласие".Даже няма да Ви се наложи да си напишете молбата, тя вече ще бъде на бюрото на шефа и ще чака вашият подпис.
И скъпи приятели, още едно последно предупреждение:ако случайно все пак започнете работа там - БОГ ДА ВИ ПАЗИ.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?