Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

хотел Експо /img/frontend/nomap.png"

хотел Експо

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 12


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Както е написано по-долу всичко се връща и живота е кръговрат. В момента арогантната мениджърка в Премиер, която ходи да се кара на камериерките, които са без договор също е без работа. На г-н ви Гергов не му пука и за нея включително. Благодарение на вашите елитни туристически среди, както ги наричате по-долу вие скоро туристи в градския хотел няма да видите. Благодаря, че не ме взехте на работа и, че ви се върна и добре дошла в нашите редици на безработните Мечкова!!! Благодаря на вселената, че има баланс!!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Докога позицията рецепционист ще бъде публикувана и обновявана в джобс. бг? Това е измама и пране на пари, която обърква хората. Виждам и че също е започнало текучество на персонала и са публикувани обяви за всички департаменти. Така туризъм не се прави и това е загуба на работни места и пране на пари, а господин ви Гергов сигурно пак се жени в Тоскана. Престанете с тези фалшиви обяви. Вие не сте нормални български граждани да постъпвате по този начин с хората и ще ви се върне всичко.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Само искам да напиша на г-жа Мечкова пардон за личните данни и тяхната защита, но в момента от интерес гледам пак обявите за работа и вашата обява пак се мъдри там, но подновена от 30.08, а аз бях на интервю по тази същата обява април - май представете си, а сега влизаме в октомври за информация на вашата туристическа среда.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бих искала да попитам мениджърите на Best Western Sofia Airport защо след като аз съм кандидатствала за работа с толкова много дипломи и сертификати и истинската причина е, че съм прекалено квалифицирана защо обявата ви за рецепционист седи все още актуална вече 6 месеца. Е добре де за тези 6 месеца не намерихте ли толкова поне един по-ниско квалифициран от мен кандидат за тази позиция. И мога да кажа, че така е с повечето хотели в София и просто няма нужда да се кандидатства. Много ми е интересно каква е тази врътка, която правят. Другото, което искам да кажа е, че в чужбина никой не те вика на 2-3 интервюта както вие викнахте мен ако не е заинтересован. А cvто беше изпратено предварително и по него може да се прецени опита предварително и да не се вика и унижава прекалено квалифицирания кандидат 2 пъти до София. Освен това чисто човешки ако иска човек винаги може да бъде добър и да помогне и да предложи на кандидата с прекалената квалификация по-ниската позиция за момента, защото той сам си е кандидатствал за нея и е подготвен за това. Що се отнася до среди в туризма в България то такива просто не съществуват защото истинските среди са в чужбина, където мениджърите знаят какво се случва само поглеждайки едно cv. В момента съм с предложение от Mandarin Oriental и бихте ли ми казали те, които съществуват от 1963 по-глупави от вас ли са, че да ми предлагат работа в ключов хотел в чужбина. А що се отнася до защитата на лични данни и имена просто заради вас и такива като вас не съм работила от дълго време и не го знам това. Само едно мога да ви кажа продължавайте с вашите обяви, които въртите с години и разговорите за Вип туристическите ви среди пък ще видим резултата. А както вие сама ме нарекохте на интервюто аз оставам открит човек и препоръчвам на младите хора да следят колко време една обява се появява и стои в jobs.bg защото това е щуротия и ако един професионалист се съгласява с това той просто не е такъв за каквито и среди да говори и с каквито и връзки да е. С две думи идва ви прав, обучен човек от чужбина, казва ви, че позицията и парите не са проблем, защото иска просто да работи, а вие го връщате два пъти и се подигравате. Ами другите, които се заблуждават по тази обява и също ги викате, а уж търсите един обикновен рецепционист вече 6 месеца. Хайде бе!!!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаема В.С.,
В отговор на твоето детайлно изложение отново бих искала да ти благодаря за твоя интерес към нас и кандидатурата ти в нашата компания. За мен беше удоволствие да разговарям с кандидат, който показа своята професионална подготовка, подплатена със значителен брой придобити сертификати, дипломи, похвали и препоръки от бивши работодатели. Ти си положила голям труд и много усилия в това да развиваш себе си и професионалните ти умения в стремежа си да откриеш мястото, на което принадлежиш. Моите поздравления и най-искренни адмирации към теб и към твоя устрем!
Твоята кандидатура бе предложена на обсъждане. Решението да ти бъде отказана оферта за работа няма нищо общо с това дали нашата компания иска или не да дава възможност на „качествените български кадри с чуждо образование“. Решението да не ти бъде предложена позицията „рецепционист“ се основава на факта, че твоето образование и натрупан до момента професионален опит превъзхожда позицията, за която ти кандидатства, а към този момент ние няма какво друго да можем да предложим на толкова квалифициран кадър като теб. Не виждам какво обидно има в това да си кажем истинската причина. Освен това, ти сама изрази като негатив за себе си невъзможостта да осъществяваш „по-дълбоки контакти с гостите“ предвид същността и характера на нашата работа в бизнес хотел. Изразите в кавички са твои думи.
Бих искала да те успокоя, че аз продължавам да съм нормален човек и продължавам да предразполагам хората да говорят и споделят желанията, амбициите си и мечтите си да се развиват. На такава чиста основа почиват взаимоотношенията в нашата компания. От тук обаче започват да се разминават професионалните ни пътища с теб. Нямам страховете, че „някой ще предпочете да отиде на друго място за 50 лева повече“, но имам силата да налагам своите професионални принципи и тези на компанията, която представлявам. В хотелите на нашата компания работят не по-малко квалифицирани и подготвени кадри и голяма част от нас също имат международен опит. Това са хора, които са образовани, искренни, честни и открити, с ясни цели и амбиции и толерантни един към друг. Структурата ни е добре построена от хора с ясни представи, шанс е предоставен на всеки, който заслужава.
Относно преценката ти дали собствениците и министрите са правилните или не хора, мога само да те посъветвам да оставиш тези притеснения именно на тях - те са хората, които имат по-мащабното мислене.
Човешкият ми дълг и доста по-дълъг професионален и житейски опит ме подтиква да ти дам още един съвет, а именно, че с толкова много сертификати и доказателства за квалификация можеш да се гордееш. Но имаш сериозен проблем с това да приемаш преценката на други, по-опитни от теб хора. Начинът, по който се опитваш да постигаш целите си е непристоен и неподходящ особено в среди като нашите.
Не на последно място те съветвам да прегледаш добре съдържанието на съобщението си и да отстраниш личните данни на физически лица, които си цитирала. Както знаеш, според новия Регламент за защита на личните данни (GDPR) никой няма право да използва личните данни на физически лица без тяхното изрично съгласие.
Пожелавам ти успех!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте. Искам да изкажа мнението си за две интервюта проведени скоро за позицията рецепционист в хотел Best Western Premier Sofia на летището. Това, което пиша се отнася за качествените български кадри с чуждо образование, които биха искали или им се налага да се приберат и работят в сферата на туризма в България. Аз съм с три западно европейски образования и шест езика включително професионален опит в чужбина и България и за всичко предоставих сертификати по време на интервюто. Кандидатствах за рецепция и им казах, че няма проблем да работя на тяхната заплата и като обикновен рецепционист, защото искам да упражнявам езиците си и да си остана в България и да имам ежедневие. Интервюто беше с г-жа Ива Мечкова, която в началото ми се стори нормален човек и затова се отпуснах и и споделих за желанието си да остана в държавата си и за проблемите, които съм срещнала в България и чужбина,защото тя беше притеснена, че ще отида в друг хотел за 50 лева повече или ще замина за чужбина. Обади ми се след една седмица и с обиден тон ми заяви, че съм прекалено квалифицирана за позицията рецепционист и нейните уважения за моя опит и сертификати. Искам да ви кажа, че според мен ситуацията в България в туризма е много объркана заради това, че собствениците и министрите са по грешните хора и ако си честен и достоен и се опитваш да работиш без връзки дори и да имаш такива на местно ниво нищо не става, защото никой не иска да научи нещо ново и да постъпва на ниво. А в един хотел може да влезе всякакъв тип човек и ти трябва да имаш опита и нивото да го задържиш. Лично аз не виждам оправия в България занапред и само искам да добавя, че и в чужбина собствениците имат свои доверени хора, но има ниво и никой не пречи на квалифицираните да влязат със своето Сиви дори от улицата и да започнат работа. Това е.


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
4

Бих искал да изразя своето мнение за хотел Експо и какво е да работиш в него. Определено не е лесно както е във всеки един хотел. Има интриги, много работа и заплащането не е върха. Но бих искал да дакажа, че отношението на ръководителите е на прилично ниво. Определено фирмата ни осигурява на пълната работна заплата. Не знам защо се пише друго като това е факт. Също така имам наблюдение, че хората се стараят, но това си зависи от човека. За хотел Премиер където се споменава бих казал, че не съм съгласен. Хотелът е нов и има добри хора там. Определено ще продължа да работя за фирмата и го препоръчвам на всеки.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Напълно съм съгласна с мнението на колегите от Експо. Обстановката на работа е съотносима с хотел Премиер. За незапознатите - двата хотела са под една шапка и съответно ръководството е същото. Разликата е само една - в настоящия момент в Премиер няма нито една камериерка с трудов договор. Повтарям, нито една. Тоест, каквото и да се случи, хотелът не носи никаква отговорност. Излишно е да споменавам, че няма осигуровки и винаги камериерката е с единия крак навън.
Не искам да влизам в повече подробности, само ще посъветвам бъдещите служители на Експо и Премиер да бъдат нащрек и да не се заблуждават от фалшивата любезност на мениджърите. Хора, просто се пазете!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Започвам да си мисля, че знам кой е написал долното мнение :D


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ниски заплати и още по-ниски осигуровки, липса на уважение от страна на мениджъмънта. Работната атмосфера е толкова тягосна, че на работа се ходи с абсолютно нежелание. Няма да имате никакви възможности за развитие, тъй като местата за запазени за близки на собствениците. Местоположението е много лошо. От коелгите можете да очаквате основно клюки, сплетни и интриги. Не ходете там !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?