Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Нов стандарт /img/frontend/nomap.png"

Нов стандарт

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


кандидат за работа

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Госпожа Мариела, която провежда интервютата е некоректна. И към 2018 отново пробутва ниско заплащане на интервюираните. Това е достатъчно.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, посещавам школата повече от година и съм със страхотни впечатления. Била съм на утроци при трима различни преподаватели в Нов Стандарт и мисля, че бих била полезна със своето мнение, тъй като мнението на u4enik направо ме потресе! От тези трима преподаватели единия е Галя Василева, страхотен професионалист и невероятен перфекционист, а за жалост на u4enik е и изключително красива. Моя работодател работи с Нов Стандарт и искам да уверя всички, че всичките ми колеги които са били обучавани от нея са единодушни, относно мнението ни за нея - тя е страхотен преподавател. Глупаво е да се побликуват подобни злобни коментари, освен че се уронва имиджа на школата се и лъже, а нали целта на този сайт е да получим обективна представа за даден работодател! Моля ви не лъжете и не влагайте лични чувства, не си струва да пускате лични злобни коментари пречите на хората да добият обективна представа за школата и нейните преподаватели!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преподавателите им са деца, току-що завършили или още учат и се мислят за голямата работа. Те нямат никакъв опит, което е наистина много важно за един учител. С филологии, но правят елементарни грешки. Всеки път се моля да си назубрили урока предварително както трябва, за да няма после "не съм много сигурна" по десетина пъти на час. Днешното образование е под всякаква критика и то се вижда по тези деца. Бълват се кадри без всякакво покритие, но защо се вземат на работа тези хора. Галката Василева горката е много зле. Изчервява се всеки път, когато не знае нещо, а това се случва често. Но ако ти потрябва за нещо друго, всеки знае за какво, е на разположение. Объркала си е работата момичето. Не е за центъра на София, а за покрайнините, да не използвам друга дума. Всеки нейн ученик е гледал нейното клипче в интернет как танцува и започва да се съблича. На това ли искам да си науча детето? Защо се вземат такива учители? Може да съм стромоден, но това поведение не е достатъчно морално за учител. Офис мениджърите защо трябва да градят такъв имидж, така ли печелят клиенти? 


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
0
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
4
Колеги
-2
Работна среда
-2

И двата офиса се намират на удобни места, но наистина заплащането беше много ниско, а най-ужасна беше Гери - някакъв офис мениджър уж, който се държеше като шеф. Адски неприятно същество. От другите нямам никакви оплаквания. Но заплащането и изискванията на Гери бяха под всякаква критика. Според нея било желателно учебникът да се взима по набързо, понеже еди си коя колежка успявала за 60 учебни часа да преподаде материала, а учениците вече са си платили за 100 часа!?!?!?!?


бивш служител

16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
0
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

1. Заплащането е под всякаква критика. Работодателят се опитва по всевъзможен начин да експлоатира служителите си или поне тези, които може. За тази цел умишлено се наемат студенти без опит в работна среда или практически опит в дадената сфера. Голяма част от служителите работят без договор и без да бъдат осигурявани, а хонорарът им се определя субективно без оглед на приблизително определените граници в конкурентните езикови школи. Макар че заплащането в останалите езикови школи е на учебен час 40 мин., тук то е на 60 мин. час, поне докато самият служител не зададе директно въпроса защо е така. Екзотичните езици, които би трябвало да се заплащат малко по-високо, напротив са подценявани. Заплащането на някои служители е дори пъти по-ниско от заплащането за същата работа в провинцията.
2. Работодатеят и неговите секретарки и асистентки, които се наричат с гръмкото име "офис мениджъри", са лицемерни. Липсваше им доблест и лоялност да бъдат честни с мен, когато поставих открито въпроса за заплащането, а вместо това измислиха долна и много зле скалъпена лъжа, която разкрих веднага и това ме обиди много повече от оскъдното заплащане.
3. Работата е почасова и имаш възможност да си нагласяш часовете както на теб и на курсистите им е удобно, което е наистина голям плюс. Заетостта е главно вечер и през уикенда, което прави работата наистина удобна и предпочитана, ако се занимаваш и с други дейности, като лекции в университета или друга работа.
4. За жалост нямаш никаква перспектива за израстване предвид естеството на работата-ти си преподавател по съответния език. А и както вече се убедих, перспективата за увеличаване на заплащането също е минимална.
5. Местоположението е повече от чудесно, и двата офиса са в центъра на София-на Алабин и на Екзарх Йосиф, което е изключително удобно и за курсистите и за самите преподаватели.
6. Самото естество на работата като преподавател предполага минимален контакт с останалите колеги. Поддържат се формално учтиви отношения, което не е проблем, но се намират твърде малко хора, с които можеш да споделяш общи интереси. Много по-топли и приятелски са отношенията ми със самите курсисти и в крайна сметка се оказа, че те се отнасят с много по-голямо разбиране и уважение към теб, отколкото самия работодател и колегите.
7. Материалната база е сравнително добра. Сградите са стари, но офисът е добре изграден, удобен и приветлив. Един съвет към офиса на Екзарх Йосиф - направете нещо за тоалетната, не стига че е една-единствена, обща е за мъже и жени, обща е за курсистите и служителите, а за обстановката вътре няма да коментирам. А и това да си оставяте там чашите от кафето е просто гнусна работа. Поне като си спестявате от заплатите на преподавателите, направете една луксозна тоалетна. Заслужава си!!!
А, и последната ми забележка е за учебните материали. За езикът, който преподавах, учебникът е под всякаква критика. Морално остарял е и не може да задържи вниманието на курсистите. Много от лексиката и граматиката не са обяснени на ниво и постоянно се налагаше да търся допълнителни материали за курсистите, включително лично мои книги и материали от интернет. Изготвянето на тестовете, също беше моя занимавка, защото такива просто липсваха. Нямаше дори и аудио материали...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?