Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Заводски Строежи-Девня АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Девня, ПРОМИШЛЕНА ЗОНА, АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА В ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА НА ЗАВОДСКИ СТРОЕЖИ- ДЕВНЯ АД&markers=Девня, ПРОМИШЛЕНА ЗОНА, АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА В ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА НА ЗАВОДСКИ СТРОЕЖИ- ДЕВНЯ АД

Заводски Строежи-Девня АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


шубе го/я е и не казва!

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
-1

Не се лъжете да започвате работа там.Управителят ще вика по вас за щяло и нещяло,ще ви обижда и никога няма да вземете обещаната заплата ,защото той все си измисля глоби.Осигуровки минимални , ако искате нещо повече и задавате въпроси веднага ще ви изгони.Работи се от 8,00 до 20,00 -23,00 часа ,ако решиш да си тръгнеш "навреме" веднага ти се оформят документите и ви гонят..Забележете,че всеки ден търсят специалисти в Джобс бг.Лошото е, че дори контролните органи знаят за тях,но ги е страх да ги закачат.Това е България.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?