Профикредит /img/frontend/nomap.png"

Профикредит

Няма такава компания - ако може денонощно да работиш; махат те след няколко месеца и пускат отново обява за позицията; комисиона не е лош,но ти си го заработваш до стотинката; управленческия състав е с малки изключения некадърен и лъже централата в Чехия; няма екипност и всеки дърпа за себе си; цени се доносничеството; никаква сигурност за утрешния ден; не се цени лоялността а това да си кон с капаци.
Не си струва!

Хора,верно ли е толкова лошо заплащането,яко ме стреснахте.Изглежда готино като работа,като условия.Имам приятелка,която работи там и ми е разказвала положителни неща.

Бягайте на далеч от тази фирма. Експлоатация за мизерни пари.Неблагодарна история . . .

Здравейте, работех в тази фирма 3 месеца като АМ. Това не е фирма ориентирана към хората си за тях те ннезначат нищо. Дадоха ми един район без КЕ с много лоши кредити и ми казаха давай ти си, на 3 есец нещата потрагнаха и тогава ме извикаха и ми казаха сажаляваме нямаме нужда повече от теб. Работи се за много мизерна заплата трудно се намират и КЕ кой иска да работи на граждански договор и реално може да получи пари най-рано след 2 месеца. Всички кандидати за КЕ като чуят това и си отиват. Няма никаква колегиалност никакъв екип нищо. Моя съвет е ако можете работете друго но не и това. В цялата фирма най-разбран беше регионалният директор но и него го няма вече.

Здрвайте на всички, най-вече недоволни. Работих във фирмата за около 9 месеца, но искам да ви кажа, че ми беше много трудно да се разделя и с колегите и с фирмата. Започнах като Chief Trainer и единствената причина, поради която напуснах, беше че много пътувах. Искам да ви кажа, че и до ден днешен използвам наученото от фирмата и макар, че бях млада тези хора ми повериха да обучавам цяла търговска мрежа и то в началото на фирмата и нито за миг не съм оставала без подкрепа. Всичко което научих в тази среда ми беше невероятно полезно и ми помогна на мястото на което работя сега. Така, че моето мнение е : БЛАГОДАРЯ

Здравейте.И така въпросното профи е измислица те НЯМАТ никакво право да звънят на когото и да било нито да посештават. В законите пише НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ТИ СЕ ОБАЖДА ИЛИ ДА ТИ ИДВА ЛИЧНО И ДА ТИ ИСКА КАКВОТО И ДА БИЛО независимо банка или не банкова институция. Много ще се зарадвам когато хората си научат правата.

Виждам че търсят районни мениджъри, някой има ли информация какво е заплащането на такъв тип специалисти в профикредит?

Заплащането е плаващо. В тая финансова криза- няма продажби, тези които са взели пари сега нямат, за да си ги връщат - естествено няма комисионни. Уважението е привидно -всички се усмихат, а зад гърба те плюят. Привилегиите не са нито повече нито по-малко от всяка нормална компания. Абе...сигурността е много относително понятие. Много работа - без свободно време. Искат и през почивните дни да бачкаш. Развитие няма - започваш на една позиция и там си гниеш. Има няколко офиса в София - можеш да ползваш всичките за срещи. Колегите ми - с тях рядко се виждаме, защото както казах няма много време за сладки приказки. Стрес и напрежение - това е работната среда.

От 7 месеца работя в компанията, това е една страхотна компания в която всички са страхотни