Тексимбанк /img/frontend/nomap.png"

Тексимбанк

Казвам се Стоян Колев, и съм шеф на Пожарната в Стара Загора. В тази банка работи моята четвърта жена. Искам да Ви благодаря, че я назначихте!
Да ви се представя на кратко.
Работохолик съм. Любимото ми занимание е да помагам при случайно възникнали пожари на малки застраховани имоти. От определени банки. От Вашата никога. Не смесваме работата с личния живот. Световни професионалисти сме и двамата.
От спестяванията от хобито изпратих дъщерята да учи в чужбина. Сега работи на две места. Помага в юридическия отдел на една пералня. А по професия е телефонен инженер. Много съм горд с нея:

Но по-горд съм с жената, че работи в банка :)

Най малката шуробаджанашка банка във Варна и в страната,трябва да теглиш '' хубав'' кредит или да ближеш задника на плешивия гъз,за да не си за временно на работа докато имат нужда от теб.Колегиалност там не съществува, докладват те докато още не си обърнал гърба, заплащането като в целия сектор е зле.

Служителите са пълна скръб, не знаещи, безкрайно не любезни, след последния път в който за пореден път г-жа Теодора Йорданова, нямаше как да не я запомня държеше се нагло просташки, сгреши вноската ми по кредита. Съжалявам че съм клиент на тази банка!

клиент

Банката е добра , но служителите които наемат са пълна скръб страшни смотаняци попадала съм на две момичета по кадърни останалите незнаят защо са там.

Здравейте,

Като бивш служител на Тексим Банк,искам да изразя своето позитивно мнение за банката и екипа,с който работих близо 2 години. Мога да кажа, че там се залага изключително много на младите хора и развитието им. Банката е малка и има добри възможности за развитие, ако човек покаже постоянство, лоялност и желание за работа. А за заплатите мога да кажа, че спрямо заплащането в този сектор са на добро ниво.

Заплатите са ниски, отношението е лощо, работното време е нормално. Наемат служители без стаж, тъй като друг не се съгласява на условията и съответно след няколко месеца напускат. Потенциалът за развитие е само едно стъпало на горе, защото високите постове не се заемат от случайни хора. Започнах в Тексим с големи надежди, а едвам дочаках да изтече едномесечното предизвестие за напускане.

Почти нищо не се чува за тази банка на пазара, нека ако някои има инфо да каже за какво става въпрос, заплати,работно време има ли някакви непосилни цели и си е спокойно, благодаря ви !!!