Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Б И С Корпорейшън ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Възраждане, Квартал -, инж.Иван Иванов, 70Б, бл. -, вх. -, ет. 3, ап. 10&markers=София, Възраждане, Квартал -, инж.Иван Иванов, 70Б, бл. -, вх. -, ет. 3, ап. 10

Б И С Корпорейшън ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


шубе го/я е и не казва!

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Фирма която не държи на думите си! Обещания много, ласкави думи още повече... когато имат изгода от определени хора... след това ставаш ненужен и ти бият шута.
Възползват се от бедноста и безработицата в България и се подиграват с младите хора!!!Работата която се извършва не отговаря на заплащането .
Назначават млади хора туко-що завършили защо ли? Много по-малки заплати, нямат право на болнични и бонусите който толкова подчертават при подписване на договорите!!!
Така че ако сте решили да започнете кариерата си в тази фирма или да я продължите направете го, но не мислете че ще търпите някакво развитие, шанса е убийствен.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?