Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Системни Комуникации ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Младост, бул.Цариградско шосе 117, сградата на Образование и наука, ет. 4&markers=София, Младост, бул.Цариградско шосе 117, сградата на Образование и наука, ет. 4

Системни Комуникации ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работниците във фирмата са на ниво първи клас в техническо и образователно ниво. Затова плачат в сайта от лошо отношение от страна на фирмата. Впрочем това с работната ръка се наблюдава и в други фирми.


шубе го/я е и не казва!

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

С една дума " не става" всеки който уважава поне малко себе си,и труда си,по-хубаво да не се замисля да работи в тази фирма.Работиш над 10 часа до 15, всеки ден,без неделя,нямаш обедна почивка,ЗАЩОТО ще закъснееш за заявка,заплащането е много зле,за тази работа и време.От към колеги,само интриги и мишоци,развитие НУЛЕВО,работа МНОГО,пари МАЛКО и със закъснение.Отпуска,молиш се за нея,а те почивен ден ти го пишат като отпуск?,мизерий само.Накрая естествено те режат с парите когато напускаш.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?