Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

К и Б Груп ООД /img/frontend/nomap.png"

К и Б Груп ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
0

Фирмата е от доста години на Бургаския пазар, но си носи славата на фирма, която продава скъпо всичко, което се предлага в магазините и.
Заплащането е проблем на фирмата винаги се бави или се увърта за дена на даване на заплатите. Никога няма да си получите заработените пари в пълна форма за това се погрижва единия от т.нар. шефове, всичко минава през него и той "съкращава" известни суми от заплатите на всеки служител. Това е всеизвестна тайна.
Уважението към служителите е на много ниско ниво, да разбрахме ви г-да шефове литнахте високо, но от там се пада бързо и лесно, а после много боли!
Привилегийте са ограничени от същите тези хора, но то се знае за алчноста граници няма!
За съотношението работа свободно време мога да спомена, че ако няма законови разпоредби за 8 часов работен ден ще опъват работниците си до припадък. Така и не разбрах, че хората са живи същества като тях с всичките си нопрмални нужди!
Потенциала за развите е сведен до минимум там не се развиват хората, които работят за тях те тъпчат на едно място.
Местоположението е добро намира се на удобно място, но проблема с паркингите го има и тук все пак е по-важно да си мислиш за магазина отколкото да има къде да паркират клиентите да не говорим за служителите.
Колегите са както в повечето фирми.
Работната среда е запрашена и всекидневно се гълта огромно количество прахуляци от мокета, който се чисти рядко. Тази зима няма и отопление, климатиците са за красота.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?