Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Balkan Security LTD /img/frontend/nomap.png"

Balkan Security LTD

Напишете мнение
5 5 0
5 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Аз съм бивш служител на компанията, работих около 3 месеца през 2008 г., и след това трябваше да замина за чужбина. Мога съвсем спокойно и отговорно да кажа, че колегите, с които имах удоволствието да работя, дори за толкова кратко време, бяха все отговорни и добронамерени, изключително съвестни по отношение на работата си.
Г-н Ралчев е изключителен човек,отговорен и съвестен работодател, който държи на думата си и на служителите си.
Относно заплащането във фирмата , не мисля, че е много различно от това , което е за в момента в цялата страна, по отношение на работна заплата.
С интерес прочетох написаното тук по отношение на определени колеги. Мисля си обаче, че това са по скоро лични нападки и лични отношения. Много хора в БГ все още не разграничават лично от работно поведение, и това на мен по скоро ми говори, че хората писали тук и отразили тези персонални нападки, неотразяват обективно състоянието във фирмата. А и забелязах също че никой от изказалите се така остро , не си е посочил името след написаното.Така че , който не може д си сложи името след мнението, което дава, то колко е вярно това мнение???
Познавам г-н Гаврилов, и работих също със него,така че и аз мога да дам мнение. Той винаги е бил добронамерен и внимателен на работното си място и никога не е превишавал или злоупотребявал с правата , които са му гласувани във фирмата. Все пак е добре да се различаваме критика от клевета нали?

И преди някои да вземе да ме обвини в ласкателство,ще кажа следното:
1.Никой и никога не уволнява персонала си без сериозна причина;
2.Работната заплата е такава , какъвто е стандарта на странта;
3.Преди да пускате автобиографиите си, за да постъпите на работа ,наистина се замислете и вие какво можете да предложите като работник ,преди да изисквате;
4.Недоволните нека опитат на свой ред да създадат работни места , преди да се впускат в серизни критики към хората , които дават работа ;

В заключение мога да добавя:
Тук където съм в момента (Англия), конкуренцията за работно място е голяма и се работи здраво , преди да се получи;

Това е мойто скромно мнение по отношение на Балкан Секюрити.
С уважение:
Daniela Stankovich (Cummins)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?