МОНИ МГ ООД /img/frontend/nomap.png"

МОНИ МГ ООД

Вижда се, че този "клиент" всъщност е конкурент, който се опитва да подбива авторитета на МОНИ МГ и да лови риба в мътна вода!Аз също съм клиент и съм изключително доволен от качеството на изпълнение, както на галваничен, така и на пластмасите и ако ми се наложи да търся други услуги, отново ще се обърна към тази изключително коректна фирма! Поздравления за г-н Райков и неговите служители и работници! Благодаря Ви!

клиент

Явно всички тук са анонимни .за това и аз така ще постъпя .фирмата е едно голямо разочарование за това ние се отказахме от услугите им .качеството на галваничен е сведено до нула плащаш за поцинковане получаваш си нещата напръскани със спрей. ако това е идеята за поцинковане да си закупим всички спей и да почваме .сроковете за изпълнение когато тогава .от човек с претенции за голям бизнес и качество това е недопустимо.разочарованието ни е голямо дано господин Райков обърне внимание

шубе го/я е и не казва!

И кое е това зетче, което се върти явно само в твоето въображение !!! Или ти можеш да клеветиш всеки, само защото си анонимен, но няма кой да ти повярва !

За съжаление Минчо си отиде ,а сега напусна и единствения който знаеше какво е галванотехника .така е в българия даваме на зетчето бизнес за милиони и той за две години го фалирва но това не е важно .и така да споделя как се ценят хората в тая фирма .доколкото разбрах зетя е следващия който ще седне на стола на господин Райков няма лошо .евала на Караджов че не че не потдаде като всички други тръгна си и то за какво.паднало там нещо тежко и той и жените се мъчили да го вдигнат ама зетчето било заето да зяпа балкона на лаборантката "бива си го" и човека се ядосал и напуснал .20 години му оправя всичко .така или иначе галваничен е към фалит и няма как управлява се от човек без елементарни познания по химия честито на клиентите

Дълбок поклон пред паметта на най-великия галванотехник и служител който злощастно имаше възможността да работи в тази фирма издигна я нагоре благодарение да КПДто си и все още от неговата инерция фирмата работи, но както всеки знае инерцията черпи своя ход и отслабва както и спомена на Минчо Коларов. R.I.P.Приятелю

Dobro zaplastane za imitirane na rabota .rodnini priqteli i poznati kato na po4ivna stanciq.administraciq moden podium ama s prazni glavi .laborantki ama za zadovolqvane na drugi nujdi .i nakraq cigani da izkarat nqkoi lev za firmata .probvaite ako znaete kak da se nagajdate 6te ste dobre

някой знае ли какво стана с цеха за прахово боядисване?

ужасен цирк

Една от многото такива фирми.Обещания и приказки много а в същност въздух под налягане.Дали да приемете работа там Вие си решете аз само ще изложа някои факти накратко.Работя няколко години защото още ми изнася ....за сега де.Като цяло липса на основна организация и цари тотално безхаберие.За каквото и да попиташ никой нищо не знае а само ти нареждат какво да правиш.Когато поискаш пояснение за това как да си свършиш работата всеки вдига рамене,а постоянно се иска повишаване на квалификацията.Отношение към работник- нямя такова ,той е там за да свърши работа и да бъде санкциониран след това.Декември месец момчетата от галванизация работеха до посред нощите за да пуснат новата линия и ..... вместо заплатен извънреден труд бяха санкционирани - не са се справили във времето определено от г-на РАЙКОВ.Определени работници/които си мълчат/се пренасочват да свършат и някоя друга работа я по някоя от къщите я по някое заведение я да окосат тревата на двора.Нормален разговор с шефа не се води-ти мълчиш той скача и вика/палячо/.Един голям цирк.Ако знае само Жоро неговите шуре-баджанаци какви ги вършат не да ги гони ами ще ги обеси.Администрацията под всякаква критика.Никоя от тях/сладураните/не знае какво прави,защо го прави и защо и плащат/и то не малко/.Имаше една тъпотия ако някой от началниците иска да разговаря с ШЕФА /незавесимо по какъв въпрос/ праша sms и съответно получава отговор sms кога може да бъде приет за разговор, а че производството чака- да чака, работника ще си отнесе глобата за това че ночалника му не е взел решение и не се допитал до шефа.Никъде до сега не съм видял такова текучество и отношение към работник.Повечето не изкарват и седмица.В стар завод/изгрев/ началника на галванизация Минчо такъв подбор прави на колежките.../абе френска му работа - опа изпълнение/ .Леярен цех-трагедия неописуема с началник Данчо.Там работят само от малцинството,то май 80% от работниците са такива ама и те вече бягат.В склад готова продукция-кака Радка пиратка опа държи да бъде депутатка.Невероятна шматка и куха лейка , но се изживява като началник голям,горко му на Жеко мотокариста.Прави го луда калинка.И за капак сега изгони зет си/Наско/ , който отговаряше за праховото боядисване.То всещност беше отделна фирма/дъщерна/ на Наско и поръчките са си негови,но злобата и алчността нямат граници изрита го заедно с всички работници на "Мони Колорс".То бяха охранители то беше полиция-ЦИРК голям.Ей това не мога да разбера.Едно семейство , на една маса сядат да ядат и пият и на края.....Ненавист , злоба , алчност.
Та така стоят нещата в тая Българска фирма/една от многото/.Вие си преценете ДАЛИ......
А те обяви винаги ще имат.Сега започва силния сезон за тях,дъщерната фирма закрита ,майсторите от прахово боядисване ги няма ,клиентите си чакат изпълнение на поръчките по договор-най вече Либхер.Така че познайте какво нещо търсене на работници и писане на обяви ще има.
ТЪРСИ СЕ......
Това от мен.Ако има нещо питайте.
До като съм тук де.....

" Уважаеми" Жоро Райков , ако четеш тези редове - значи си нормален човек... ако не проблема си е твой. Минаха повече от 4 -четири години в които се грижех достатъчно,да не кажа повече от колкото е необходимо, в отдела в който бях назначен.За жалост и поради твоя некомпетентност , не разбра и оцени отговорностите които поемах.Винаги се предпазвах да не влизам в полемиката на твоите приказки , но сега искам да споделя...ако погледнеш малко по-далеч от носа си ... може да потръгнат нещата в работен план .Няма значение , че не оцени 28 броя токоизправители , които направих вместо да се купят за около 40 000 евро , няма значение за направа на инсталацията на къщата- Широка поляна за 200 лева , от които половината си удържа - вместо за 850 лева ...колкото е реалната цена ... не ми се изброяват поддръжането на заведенията и домашните проблеми.. не искам да испдам в детайли...Не съжалявам и за всичко с което съм помогнал на Къосев , на Кокалов, на Тухлев ..и на всички които са търсели помоща ми. Стига толкова.. Не всичко е пари,пари и пак пари. Парите развалят човек , но май за теб това няма значение вече...Когато някой друг те е окрал , не можеш да си върнеш от работниците парите ..... Без уважение Мишо...