Аз пуша много трева,нервите ми са като въжетата които държат Бруклинския мост,суперГанчо ги скъса,успех на следващия монтажник
И научи как се правят Нордик и Сенс ,да не те изгонят и тебе ей така без предупреждение
Подробна оценка от Адриан
Братята са точни ,плащат редовно,ако си симпатичен плащат добре ,обаче как протича производствения процес сякаш не ги ебе, заобиколени са от некъдърници който отговарят за тая рябота,Ганчо (организатор производство)с интелект на тамагочи,явно е прочел в гугъл на кое се казва организиране и е ударил джакпота кат са го назначили.супер бездарник,мишка,няма как да имам респект към некъдърник който идея си няма как се правят мебели
И за това ме изгониха.
Старши монтажника който обучава новите (светлю)е супер хиена ,ако траа ти покаже как се правят 10 изделия ,той ше ти покаже 8,щото си има изделия с по високи разценки явно и да си ги знае само той,а чартежи няма никъде ,няма как да се научи човек на нещо ако не му е показано.и защота отказах в 17ч да се уча как се прави н.ш.Нордик мен ме уволниха.
Браво
От няколко месеца съм във фирмата. В сравнение с предишните от към заплащане нещата са по-добре. Имат работници над 15 години при тях и казват, че никога не са бавили заплатите. За организацията има какво още да се желае. В момента внедряват нова линия и корпусната мебел е изместена в друго помещение. Голямо обикаляне пада между цеховете.
Подробна оценка от тео
За Ергодизайн - Имат страхотни модели на спалните, наистина красиви и след доста обикаляне, реших да поръчам от тях - и гардероб. Изпратих преди това баща ми да хвърли едно око на мострата, защото забелязах, че е счупена на две места, но го отдадох на това, че все пак е мостра и знам ли колко са я блъскали и как.
Когато ми звънна, първото, което чух беше - потресен съм, че легло за 900 лева може да е толкова долнокачествено.
Натрошените места са били не 2, а 4 - и не в резултат на удари (както наивно си мислех), а заради силно разминаване в детайлите, в резултат на които при сглобяване и силно натягане на болтовете, спалнята се чупи. А ако не натегнете болтовете (за да не натрошите пдч-то) - оставяте мебелта охлабена и при експлоатацията и без да съм специалист мога да си представя какво ще стане.
Явно и самите материали са долнокачествени. За гардероба същата работа - лоша изработка, не се срещат правилно елементите, вратите не се затварят добре, рафтовете нз си какво си ...
И ред други неща ми каза, ама не запомних и половината.
Исках само да отбележа, че неговото мнение се припокриваше изцяло с коментара на дамата по-долу.
И че ако ще се взема нещо с толкова ниско качество - има легла от по 100-200 лева все пак.
Здравейте,
едва ли ще помогне мнението ми тук. Бих искала да изразя мнение относно качеството на производство на фирмата . А то е евтини материали, много ниско качество на кожите, лошо окантоване, разминаване в елементите, скърцаща подматрачна рамка. Поглеждаш една снимка в интернета и си казваш ето някой, който се е ориентирал с нови дизайни. Да но е само дизайна и нищо повече! Когато мъжът ми погледна сглобката, каза “ тези да не са ги правили при ИКЕА в Мало Бучино?“ .
Оказа се, ч и наши познати си поръчали при тях кухня. Е там тяхното чудо ничие ... разминаващи се елементи, ефтини панти...качество .. НУЛА.
За цените, които предлагат качеството е много ниско и отношението не е на ниво. Спалня на една година буквално се разпадна. Не съм съгласна с положителните коментари, защото ситуацията в тази фирма наистина не е наред. Но както и прочитам други споделят мнението ми.
С други думи просто бягайте!
Ха-ха Двамата братя са пълно безсъзнание.Тях не ги интересува работната среда важно е работата да се свърши.Заплащането е индивидуално,ако им се мазниш взимаш повече работиш по-малко.Също така и от заплатата режат индивидуално и без обяснения логични или няма никакви.
В опаковката на корпусната мебел има едно дебело момиче викат му Теди.Ей това момиче е много зле интригант от всякъде и се мазни яко.Там става каквото тя каже иначе излиташ.Бачкаш като див и накрая пак може да си тръгнеш защото така тя решила.А ония Славчо е пълно безхаберие каквото му каже тя и това е без да се интересува дали е така.
Даже тя идва на работа и събота без да има заповед само да не е в тях защото и там не я понасят и кара и другите от опаковката да идват и като се дръпнеш хоп постановката готова.Пълни му главата на ония палячо с глупости намират човек и ти си заминаваш.
С две думи много зле, става там за малко.За сериозна и дългосрочна работа не го препоръчвам.
Защото славчо го кефи да има такива миндили дето да му се мазнят и пеят кой какво прави и неправи без значение дали е истина.А бе простащината е пълна.
При брат му христо-жената,защото е женствен е същата трагедия.Той държи меката мебел и там леша е пълен.
"Ергодизайн", ама то всяка фирма, говори така за дейността си. Шаблони. Знаете, какво означава това:)))
Подробна оценка от Сим Салабин
гоооляяям БАЛОН
Подробна оценка от Yordanka
Аз съм така да се каже клиент на фирмата и имам страхотни впечатления, още повече следкато се запознах със собственика. Очарована съм от това че търси различни начини да се развива, това е похвално, малко са българските бизмеснени които разсъждават по такъв начин. За мен би било удоволствие да работя за такъв човек, защото има какво да научиш, определено! Така че предполагам че хора които не желаят да се развиват небиха се чувствали добре, но амбициозните личности съм сигурна че попиват всеки ден.
Успех на фирмата и дано дълги години да запази хъса си за работа и напредничевото мислене!
Подробна оценка от ali agdja
ваздухарска история!!!!!!!!!!!!!!!!!!!