Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Чавдар Трайков - Невен 2000 ЕТ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Благоевград, ГЕОРГИ ИЗМИРЛИЕВ, 1, ет. 1&markers=Благоевград, ГЕОРГИ ИЗМИРЛИЕВ, 1, ет. 1

Чавдар Трайков - Невен 2000 ЕТ

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте , тук съм за да споделя мнението си за краткото време в което бях на работа в посочената фирма. Ако ви се наложи да кандидатствате за работа там имайте в предвид , че договорът ви с работодателя се бави колкото е възможно повече време и постоянно се измислят какви ли не причини да не ви го входират.
Отношението на управителя е под всякаква критика, а за колегите да не говорим. Там времето е спряло , хаусът е голям. Обещават се бонуси и големи заплати и след това с измислени глоби ...ви се дават жълти стотинки.
Не спазват работно време и винаги ама винаги се работи до късно когато шефът реши тогава ви освобождава. Не си ли подпишете договора след първия работен ден , и ви ще сте един от потърпевшите.Заплатите се раздават на порции по 100 лв. по 200 лв.
НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА ТАМ

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?