Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Астра-8 ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Русе, ул.ПЛОВДИВ 12А вх.1 ет.3&markers=Русе, ул.ПЛОВДИВ 12А вх.1 ет.3

Астра-8 ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


настоящ служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Нищо хубаво не съм видял. Стоя още в нея защото няма на къде. Плащат ми осигуровки на минимална заплата, а иначе заплащането е на ден, тоест има работа има заплата. Също така има и пенсионери на които съответно не се плащат никакви осигуровки. Понеже работата е строителство, когато времето е лошо и не може да се работи съответно не се плаща. По цяла зима стоим без работа и съответно без заплати. Работодателя Павлин се отнася с нас като с парцали и все едно сме му длъжни. Организацията е на нулево ниво. Отиваме на обект и стоим с дни докато ни донесат материали за да можем да работим, когато свършат материалите ни викат оправяйте се сами. След това като се забавим с работата ни бучат защо работата не свършена в срок.
Всичките им клиенти са недоволни от извършената работа, и как няма като се използват само нискокачествени материали и лъжи, за да има по-голяма печалба.
Въобще не се хващайте на работа в тази фирма или не и ставайте клиенти, защото и вие като мене нищо хубаво няма да видите.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?