Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

динамик 200 еоод /img/frontend/nomap.png"

динамик 200 еоод

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Пополо.бг е начело с най-некоректният работодател, на когото съм попадала. "Шефката" Дияна Далентинова Костадинова е най-наглият и подъл човек, когото съм виждала.
1. Осигуровките не бяха на реалната заплата
2. Като започвах работа ме излъга, че заплтата е 1000лв на месец, като ще се увеличава постоянно, е познайте: никога не взех 1000лв. от тази жена. След получаването на първата си заплата установих, че е доста по-малко. Оказа се, че тя всъщност плащала тази сума на база 21 работни дни и когато има почивни празнични дни взимаш по-малко пари.
3. Последният месец преди да затвори офисът ни в гр. Варна ни караше да стоим заключени, защото я беше страх от проверка. Бяхме инструктирани да работим тихо, с пуснати щори, а ако се наложи да минаваме през терата, защото имаше изход и от там.
4. След като затвори офиса минахме на работа отвкъщи, като не ми предостави служебен компютър, нямах и служебен телефон, а ежедневно се налагаше да звъня от моя личен и да провеждам редица разговори.
5. В момента, в който започнахме да работим от вкъщи започна да ме затрупва с работа и да ми прави залебежка, че си използвам обедната почивка. Звънеше ми да върша работни задачи в след работно време - 22ч вечерта и събота и неделя без това да се заплаща. И след като и отказах, се скарахме.
6. Оказа се, че ме е съкратила от работа без да знам седмица по-рано. Дължи ми заплата за месец и половина, платен отпуск и обезщетение за изпуснати ползи. аЗ така и не видях заповед за съкращаване, не съм се подписвала, не знам по какъв член го е направила.
7. Пропуснах, че госпожата не даваше да ползвам платен отпуск и работното време ни беше по 8 часа и половина.

Извод: Чуете ли пополо, бягайте, защото г-жа Костадинова и съпругът и не стават за нищо и бавно но славно вървят към фалит.

Благодаря за вниманието!


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
5
Работна среда
-3

Здравейте,Пиша тук, защото съм крайно разочарована как може да има подобен тип работодатели.Първо става въпрос за магазина на Стамболийски, гр.София - Пополо. Страшно некоректни работодатели, първо в обявата за работа пише от 700 до 1000- пълни глупости имаш твърда заплата + някакъв си процент, който като попиташ как се изчислява ти казват, че са забравили или сега точно не се сещат....ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ."Шефовете" въобще не се интересуват от персонала сложили са там някаква измислена управителка, която уж отговаря за нас.Въобще не ги интересува ако се разболееш, стоиш си и си работиш, ако искаш да почиваш....после ще отработваш без почивка....смешна работа.Така...казват ти, че заплата дават на 20-то число какво ти..чакаш си до 20 и някой, магазина да направи оборот и тогава,няма значение, че ти си коректен с тях и си идваш всеки ден на работа.Да не говорим че лъжат и за часове и осигуровки...Много е студено в магазина мръзнене по цял ден, не дават да се увеличи климатика..щял да се развали :Д идиоти.Управителката е супер нагла ..влизала в положение ако ти се наложело можела да направи компромис и да смени почивният ти ден...но това ще се счита за услуга и ще иска да и я върнеш някой ден.А пък за уважение от същата абсолютно никакво-каквото на нея и изнася няма друго мнение, освен нейното.Те с нейното протеже в магазина ама въобще не грешат-НИКОГААА все ти си им виновен за всичко. ХОРАА НЕ СИ КЪСАЙТЕ НЕРВИТЕ В ТОЗИ АМАТЬОРСКИ МАГАЗИН.Да не говорим, че се продават дрехи, които са страшен боклук,хората получават обриви и какво ли не от тях...залъгват се, че са на по-поносими суми.И сега идва най-интересния момент с получаването на заплата ... хмм НИКОГА НЯМА ДА ПОЛУЧИШ ТОЧНО ТОЛКОВА КОЛКОТО СИ СИ ИЗРАБОТИЛ ВСЕ ЩЕ ТЕ ОТРЕЖАТ ЗА НЕЩО И НАЙ- НАГЛО ЩЕ ТЕ ИЗЛЪЖАТ.А фирмата е супер некоректна, че ако им мине проверка не и се мисли колко нередности ще има...Постоянно сменят имената на фирмата не можеш да им хванеш последно с коя са... смешници. Недейте да се захващате с тази фирма и тези работодатели...не си струва изхабения труд и нерви...та и накрая и да не ви платят.


представител на управлението

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-1
Работна среда
-5

Оценка от служител на фирмата в София в магазина на Граф Игнатиев.Никакво уважение на персонала,никаква заинтересеваност от така наречените шефове, какво става в магазина и с персонала им.Не ги интересува болен ли си,имаш ли някви проблеми ако не ходиш на работа си изгонен не ти плаштат и крадец те искарват 4е си.Напално незаконни са като се почне от 4 часовия работен ден на който се водим,на болничен на който,нямаме право 8 месеца и най-вече на това 4е нямаме право на отпуска(освен месеците Октомври и Февруари ).Мизерните заплати на персонала трябва да бадат изплатени на 20 число,но те почват да се сабират на 19-то,и така до кам началото на следващия месец се изплаштат заплати ако случайно не е излезнал някой друг разход например я наем да се плати ,я ток,я вода.Относно едночасавата почивка която ни се полага през работно време НЯМА ТАКАВА всеки хапва за 5 мин. прав или сяда на тоалетната чиния понеже няма другаде каде,и отново се враща на работното си место.Складовото помештение е мазето сами можете да се сетите колко градоса е там,нито един от контактите не работи за да не се вкарва фирмата в преразход.Работното време вместо 8 часа ни е 10,а Декември месец 11 но ние се водим на 4 часа.Служител който реши да напусне фирмата и по договор да си пусне предизвестие от 1 месец е ИЛГАН или не му се изплаща стутинка или му се дава някаква подигравателне сума от 50 лв,за цял месец даже и повече.При получаване на заплатите винаги има одражки и никога няма обяснение от какво са и защо са.Ревизия никога не излиза и никога не се показва разликата която,е открита просто се казва сумата която,липсва и на всеки се спира различно (ИНАЧЕ НЕ Е НЕ ЛИЧНА ОСНОВА) ПРОСТО ПО СИМПАТИЯ на едни по 50лв,на други не им се дава заплатата даже им казват че заплатата не им е покрила ревизията и далжим на фирмата.На всичкото одгоре и умираме от студ понеже не ни е разрешено да пускаме климатика повече от 22 наи-много 23 градуса.Сашто така ако случайно сме останали без работа мием прозорци и махаме окраса с макетно ножче така е по добре защо Диана трябва да плащ на специални хора за това акто вместо продавач -консултанти си има общи работници.АБЕ ХОРА КАЗВАМ ВИ,НА СЕ ЛАЙЕТЕ ДА ПОЧВАТЕ РАБОТА В ТАЗИ ФИРАМА ЩЕ СИ ЗАГУБИТЕ ВРЕМЕТО И ЩЕ СИ СКЪСЕТЕ НЕРВИТЕ.И НАИ-МИЗЕРНАТА РАБОТА ДА ПОЧНЕТЕ ЩЕ Е ПО ДОБРА ОТ МАГАЗИНИТЕ НА ЦЕЗАР И КЛЕОПАТРА..........


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
0
Работна среда
1

раб среда става-на централни места са в градовете.става въпрос за магазините за бельо цезар и клеопатра.колегите са като на всякъде-зависи до човека.НИКАКЪВ ПОТЕНЦИАЛ ЗА РАЗВИТИЕ.НИКАКВО СВОБОДНО ВРЕМЕ-няма празници няма болнични няма уикенди няма обедни почивки-от 8 до 10 лятото и от 8 до 8 зимата.нямаш право да сядаш-иначе те виждат на камерите и се обаждат от варна
цял ден на крак и после си на 20 с разширени вени
те иначе са абонирани за търсене на кадри в джобс.бг
НИКАКВА ФИРМЕНА СИГУРНОСТ-днеска отиваш на работа идо не се знае да кога-може ида не изкараш деня-уволняват те и ПАРИ ЕСТЕСТВЕНО НЕ ДАВАТ-заплата се дава САМО И ЕДИНСТВЕНО НА 20-ТО ЧИСЛО-винаги си отрязан-без обяснения без бележки-само по обаждане-вземи си толкова и толкова пари и толкоз!осигуряват те на 4 ч раб ден и възможно най мин
като почнеш взимаш първата заплата на втория месец
няма аванс няма по-ранно взимане няма бонуси няма премии-нищо
УВАЖЕНИЕ НУЛЕВО-ти си там да ми работиш както искам аз за да мога да се карам кафеникавия джип и да си купувам новите модели обущенца на ДИЗЕЛ
не се яде В магазина не се яде и извън него-познайте къде се хранехме...
ако клиент иска да върне стока-взима се без да се връщат пари
случвало се е НЕДОВОЛНИ КЛИЕНТКИ ДА ВРЪЩАТ БЕЛЬО-бански-прашки-сутиени-стоката се ВЗИМА ПОСТАВЯ СЕ В ЧЕКМЕДЕЖЕТАТА НА МАГАЗИНА ПРИ ДРУГИТЕ НАЛИЧНОСТИ И ОТНОВО ЗА ПРОДАН!!!!!!БЕЛЬО!!!!!!!!!!!!!АКО НЕ ВЗЕМЕШ ТОВА СЕ ВИЖДА НА КАМЕРИТЕ И ПОЗНАЙ.....
КАМЕРИТЕ СЕ СЛУШАТ И ГЛЕДАТ ПОСТОЯННО-ЬЗА ТЕЗИ КОИТО ИМ РАБОТЯТ
иначе стоката идва от цех във варна-или от китай и изтока като цяло
пълни боклуци
иначе сме ЕООД
а са абонирани в джобс.бг за набиране на кадри------защо ли???

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?