Подробна оценка от ТСВЕТАНКА
тапаци
Подробна оценка от цветанка
НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ НА ТАЯ ФИРМА.НЕ СЕ КОРЕКТНИ ПЛАТЦИ,МОШЕННИЦИ.
Подробна оценка от Бивш служител
Минимална работна заплата (350лв) Шефът се държи с теб като боклук и няма никакво уважение.
Фирмата разполага с 2ма патрули и една кола и към 200 обекта, които "охранява".
Общо взето работата на оператора се изразява в седене на стол по 12 часа. Нощните смени са единственото гадно нещо. На аларми не се праща кола, тъй като фирмата не иска да е на минус
Подробна оценка от Бивш служител
Фирмата разполага с 2ма патрули и една кола и към 200 обекта, които "охранява".
Подробна оценка от Бивш служител
Минимална работна заплата - 350лв.
Гледат за всяко нещо да те глобяват.... шефът се държи с теб като боклук...
Отделно във фирмата има само един патрул, а поне 200 обекта.
Общо взето операторът нищо не прави, тъй като на алармите рядко се праща патрул - все пак фирмата не трябва да е на минус :) Но нощните (12 часови) смени скапват малко или много човек.
Много е тъжно положението там, който успее да издържи повече от месец е направо герой.
Подробна оценка от Йордан
Някое по-ново мнение бихте ли дали за заплати,отношение...?Интересуваме за диспечерите специално,понеже ще почвам работа и искам да знам повече инфо.Единствено знам,че заплатата на диспечерите е 350лв за 12 часови смени(днесвни/нощни) за 2/2.Искам да знам дали плащат редовно,има ли одръжки,коректни ли са с договори,осигуровки,отпуски...общо взето всичко?
Подробна оценка от 6666
Само за ,колегите ми е гадно-създадох добри контакти с някои хора....За друго-не виждам,защо би могло да ми е тъпо...Съжалявам,че си загубих времето,макар и за кратко.Лошо е когато идваш с желание,а си тръгваш с неприязън....Оценките по-долу ,говорят сами
Подробна оценка от Иван
подигравка с работниците
Подробна оценка от Красимир тачев
Кандидатствах във "Омега 7 еоод" за охранител с лично оръжие и бях поканен на интервю за 10 часа.Отидох на другия ден в 9 часа и 55 минути в сградата на фирмата.На портала ми записаха личните данни все едно съм престъпник и ми казаха че съм дошъл много рано.Какво да се прави хората са много заети и аз седнах пред сградата да чакам.След 25 минутно чакане се отказах да ги чакам повече,сигурно вече са намерили някой "връзкар",поне да ми бяха се обадили да не м губят времето.
Подробна оценка от Христина
Как предпочитате да процедираме - да се зачете написаното от мен до тук и да ми пратите документите или да ви изпратя факс с ъс заявление за получаване на необходимия документ в 14-дневен срок?