Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Райфайзен Лизинг България ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Средец, ул. Н.В. Гогол, 18-20&markers=София, Средец, ул. Н.В. Гогол, 18-20

Райфайзен Лизинг България ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
-3

Работих в РЛБГ 2 години. Нещата бяха зле като почнах и станаха още по-зле когато си тръгнах. Не препоръчвам да се работи в тази фирмичка. Ниско ниво на заплащане, никакви шансове за развитие. Шефовете на няколкото отдела са много некомпетентни и изобщо не стават за длъжностите си и отговорностите, което рефлектира върху цялата фирма - договорна администрация, правен отдел, счетоводство, управители, брокери. Никой нищо не знае, какво прави и си няма идея, за какво иде реч. С една дума цялото ръководство, задено с управители са за уволнение.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За първа работа на хора без никакъв или с много малък опит, може би става, но зависи от позицията. За хора с опит и професионалисти наистина не е място, в което да си губят времето. Опитните отдавна напуснаха като в момента фирмата наема предимно неопитни или такива с нерелевантен за позицията опит, за да оправдае много ниското ниво на заплащане, след което никакво развитие, просто се чака човекът да напусне.
Не препоръчвам да си губите времето и нервите най-вече.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?