Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Инстал Инженеринг Св ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив, Централен, Дякон Иларион, 5&markers=Пловдив, Централен, Дякон Иларион, 5

Инстал Инженеринг Св ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да споделя мнението си за фирмата. Работил съм и в други фирми, но такова отношение от работодателя не се среща често. Заплащането не е от най-лошите, но формирането на заплатата е много НЕпрозрачна. Често се получава така, че изработената заплата не се изплаща в пълен размер, а се реже къде повече, къде по-малко почти всеки месец. Единственият плюс е, че всяка година се подменя работното облекло. Няма социални придобивки, например ваучери за храна. Има осигурен транспорт, който е удобен на малка част от служителите, другите си пътуват с колите. Осигуровките са на минимална заплата, за което вина не носи само управителят, а и институциите, които не си вършат работата, за да бъде санкциониран за това. Работа има, но в голям период от време не работиш това, за което си назначен. За жалост на хората, които все пак ходят с някакво желание в тази фирма, тя запада и до мпже би 2 години ще рухне. Губят се много можещи и отговорни работници на всички позиции, а още по-лошото е, че не се предприемат никакви действия и мерки това да не се случва. Просто за работодателя, служителите са нещо като роби, които трябва есва ли не да му благодарят, че работят за него.


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-1
Работна среда
-3

Изключително лош и некоректен работодател,заплащането е твърде относително като "тука има тука няма",всеки месец те режат с дребна сума за която не си струва да правиш проблем но защо да е. Осигурен си на минималното съответно когато имаш нужда от отпуска не се надявай да получиш изработеното което си имал "резнат си".Работното време е по някой път е относително , като се налага да останеш след работно време за не определено време.Длъжността ти,не е всъщност тази която е вписана в длъжностната ти характеристика,като се занимаваш с разни други странични дейности.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително некоректна фирма, прилагаща двойно счетоводство!!! Осигуряват те на минимална заплата, дават ти на ръка останалите пари, но това зависи от настроението на шефа, ако е на кеф, ще ти плати каквото си си изработил, ако не е на кеф този месец ще те излъже с 300-400лв. и естествено няма как нищо да се докаже. Нощни смени, които ги няма в договора, извънреден труд, лятото без почивни дни, отпуска- забравяш, няма как да се използва, а ако все пак ти разрешат си тотално прецакан, защото за дните отпуска се плаща заплата според осигуровката. Като напускаш естествено ти плащат заплата, на която те осигуряват, а неизползваната отпуска естествено НЕ се изплаща!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?