Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Референдум медиа /img/frontend/nomap.png"

Референдум медиа

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Във връзка с информацията от днес, 19 януари, за създаване на Гражданска лига за България с председател Стефан Гамизов, се чувстваме длъжни да споделим няколко неща.

Всички членове на екипa на вече бившето списание «Идеалист» бяхме привлечени от идеята (подкрепяна поне на думи от Стефан Гамизов и Харалан Александров като съиздател) да правим гражданска журналистика и да работим за промяна на обществото. Няколко месеца по-късно ситуацията е следната:

- След спирането на проекта «Идеалист» поради липса на финансова подкрепа от издателя си («Референдум Медия», собственост на Стефан Гамизов), трудовите договори на екипа бяха прекратени в средата на декември и към момента не са изплатени договорените заплати и хонорари за ноември и декември на екипа (около 30 души), както и дължимите обезщетения. Има знаци, че тaкова изплащане изобщо няма да се състои.

- За цялото функциониране на блога на «Идеалист» (месец и половина) не са изплащани договорените пари на външните автори и на стажантите.

- Господин Гамизов не е платил дължимите суми на обучители, на посредническата агенция за набиране на персонал за списание «Идеалист», на компанията, създала дизайна на списанието, както и на компанията, изработила логото и дизайна на първа страница.

Заявките за промяна на обществото, според нас, трябва да бъдат съпътствани от осъзнаване на собствената отговорност и спазване на поетите ангажименти.


Членове на екипа на «Идеалист»:
Албена Пино, Николай Вълканов, Николета Попкостадинова, Вера Гоцева, Веселин Димитров, Яна Бюрер Тавание, Диана Иванова, Силвия Радославова, Боряна Кирилова, Деспина Колева, Юлиян Станишев, Боряна Джамбазова, Димитрина Чернева, Велко Ангелов, Любослава Русева, Гаро Марукян, Филип Буров, Димитър Стоянов, Невена Панайотова, Диана Димитрова, Димитър Събев, Дарина Стайчева, Евгени Василев, Росица Бошняшка, Боряна Батембергска, Мерим Тенев

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?